03 / 05 / 2024

altındağ ihale ilanları

altındağ ihale ilanları

Ankara Büyükşehir Belediyesi Başkanlığı Ankara Altındağ'da yer alan gayrimenkul için kiralama ihalesi düzenliyor.

Ankara'da 3.3 milyon TL'ye satılık gayrimenkul!

Ankara İli Altındağ Belediye Başkanlığı, Hacettepe Mahallesi'nde yer alan gayrimenkulü 3 milyon 345 bin TL bedelle satışa çıkardı.

PTT, Ankara Altındağ'da 2 bin 638 metrekarelik arsa satıyor!

PTT Genel Müdürlüğü, Ankara Altındağ'da yer alan 2 bin 638 metrekarelik arsayı satıyor. Peki Altındağ'da satışı yapılacak arsanın fiyatı ne kadar? İşte ayrıntılar ve ihale tarihi...

Altındağ Belediyesi, başkentte 120 milyon TL'ye arsa satıyor! 

Ankara Altındağ Belediye Başkanlığı, Ankara ili, Altındağ ilçesi, Kale (Yenihayat) Mahallesinde yer alan arsayı satıyor. İşte ihale ile ilgili merak edilen detaylar...

Altındağ Belediye başkentte bina ve arsa satacak! İhalesi 16 Ağustos'ta!

Ankara İli Altındağ Belediye Başkanlığı, Ankara ili Altındağ İlçesinde yer alan arsa ve bina için satış ihalesi gerçekleştiriyor. Resmi Gazete'de yer alan ihale ilanındaki detaylara göre, söz konusu ihale 16 Ağustos'ta yapılacak.

Yastık altında 12 bin TL'si olana Milli Emlak'tan arazi fırsatı!

Milli Emlak Genel Müdürlüğü pek çok kişinin gündeminde yer alan Ağustos 2023 ihale ilanlarını peş peşe yayımladı. Söz konusu ihaleler arasında 12 bin TL'ye satışa çıkarılan arazi de yer alıyor...

Altındağ Belediyesi Ankara'da gayrimenkul satacak!

Ankara İli Altındağ Belediye Başkanlığı, Ankara Altındağ'da yer alan arsa ve üzerindeki yapıyı satışa çıkardı. Söz konusu ihale 1 Mart 2023 tarihinde gerçekleştirilecek.

Altındağ Belediyesi'nden başkentte ev ve arsa fırsatı!

Ankara İli Altındağ Belediye Başkanlığı, Ankara Altındağ'da ev ve arsa satacak. Söz konusu ihale 2 Kasım 2022 tarihinde saat 16:00'da gerçekleştirilecek.

Altındağ Belediyesi'nden Ankara'da kat karşılığı ihalesi!

Ankara İli Altındağ Belediye Başkanlığı, kat karşılığı yapım işi ihale edecek. İşte bugünkü Resmi Gazete'de yayımlanan o ihale ilanı...

Altındağ Belediyesi 2 gayrimenkul satıyor! Yatırımcılar dikkat!

Ankara İli Altındağ Belediye Başkanlığı, Ankara Altındağ Yunus Emre Mahallesi'nde yer alan iki adet gayrimenkul için satış ihalesi düzenliyor. Söz konusu ihale 20 Temmuz 2022 tarihinde gerçekleştirilecek.

Altındağ Belediyesi kat karşılığı inşaat yaptıracak! Başkent Ankara'da ihale fırsatı!

Ankara İli Altındağ Belediye Başkanlığı, Ankara'da kat karşılığı inşaat yapım işi ihale ediyor. İşte ihale detayları...

Ankara Altındağ'da 52.6 milyon TL'ye kat karşılığı inşaat yapım işi ihalesi!

Ankara İli Altındağ Belediye Başkanlığı, 52 milyon 644 bin 823 TL bedelle kat karşılığı inşaat yapım işi ihale ediyor.

Altındağ Belediyesi'nden 33.8 milyon TL'ye kat karşılığı inşaatı işi ihalesi!

Altındağ Belediyesi tarafından Ankara ili, Altındağ ilçesi, Hacettepe (Şükriye) Mahallesi'nde bulunan kat karşılığı yaptırılacak olan konut inşaatı işi 33 milyon 820 bin 46 TL'ye ihale ediliyor. 

Ankara Altındağ Belediyesi'nden 33.8 milyon TL'ye kat karşılığı inşaat ihalesi!

Ankara ili Altındağ Belediye Başkanlığı, Altındağ ilçesi, Hacettepe (Şükriye) Mahallesi'nde kat karşılığı inşaat işi ihale edecek. İşin bedeli 33 milyon 820 bin 46 TL olarak belirlendi. 

TOKİ Ankara Altındağ Cinderesi projesinin temeli atılıyor!

Cinderesi Kentsel Dönüşüm Projesi’nde ihale süreci tamamlandı. Proje hakkında konuşan Altındağ Belediye Başkanı Doç. Dr. Asım Balcı, ''Kentsel dönüşümle ilgili TOKİ ihale sürecini tamamladı. İnşallah yakında projenin temeli atılacak ve hemşehrilerimiz konutlarına kavuşacak'' dedi.

altındağ ihale ilanları Haberi

altındağ ihale ilanları

Ankara Büyükşehir Belediyesi Başkanlığı Ankara Altındağ'da yer alan gayrimenkul için kiralama ihalesi gerçekleştirecek. Gayrimenkulün 1 yıllık kira bedeli 8 milyon 904 bin 80 TL olarak belirlendi.

İŞ YERLERİ KİRAYA VERİLMEK ÜZERE İHALE EDİLECEKTİR
Ankara Büyükşehir Belediyesi Başkanlığından:
Mülkiyeti/Tasarrufu Belediyemize ait, Altındağ İlçesi Ulus Bölgesi Hacıbayram, Ulus İşhanı, Anafartalar Çarşısı, Ulus Merkez Belediye Çarşısı içerisinde yer alan kiraya verilecek işyerleri aşağı tabloda yazılı süre ve bedel üzerinden, 2886 sayılı Yasanın 36. maddesi doğrultusunda kapalı zarf usulüyle kiraya verilmek üzere ihaleye çıkartılacaktır.
1) İhaleye konu olan yerin ihalesi için teklifler 1 (bir) yıllık muhammen bedel üzerinden verilecektir. İstekliler ihale için verilecek teklif mektuplarını Yenimahalle Emniyet Mahallesi Hipodrom Caddesi No: 5 Ankara Büyükşehir Belediyesi Hizmet Binamızda 7. Katta bulunan Yazı İşleri ve Kararlar...