01 / 05 / 2024

Altındağ imarlı yol

Altındağ imarlı yol

Altındağ Belediyesi, planlı şehirleşme ve ilçeye yeni yatırımların önünü açmak amacıyla, 12 kilometre imarlı yol açtı.

Altının yol haritası belli oldu! Analistler tarih verdi! Altın o tarihten sonra şaha kalkacak!

Analistler altında haftalarca süren tarafsız duruşun ardından ons altın tarafında  artık yükselişlerin olacağını açıkladı. Altının yol haritası belli oldu.

İslam Memiş, gram altında ters köşe yaptı! Kritik çağrı!

Altın ve para piyasaları uzmanı İslam Memiş, gram altın ve doların geleceğine dair yeni açıklamalarda bulundu. Memiş, özellikle gram altında 'baskılanmaya karşı yol haritası' diyerek bir çağrı yaptı.

Elimizdeki dolarları bozdurmalı mıyız? Yastık altında doları olanlar bakmadan sakın geçmeyin! Son dakika dolar kuru

Fed'in şahin kararlar alacağına yönelik beklentiler ve Avrupa'da artan enerji krizi korkusu Euro/dolar'ın gerilemesine yol açarken dolar yükseliş eğilimine devam ediyor. Peki elimizdeki dolarları bozdurmalı mıyız? Yastık altında doları olanlar sakın bakmadan geçmeyin, işte son dakika dolar/TL kuru..

Altındağ’da 12 kilometre imarlı yol açıldı!

Altındağ Belediyesi, planlı şehirleşme ve ilçeye yeni yatırımların önünü açmak amacıyla, 12 kilometre imarlı yol açtı.

Veysel Tiryaki: Daha güzel bir Altındağ için çalışıyoruz!

Ankara’nın tarihi ilçesi Altındağ’ın Belediye Başkanı Veysel Tiryaki, görevi süresince yapılan işlerle ilçenin algısının tamamen değiştiğini söylüyor. Tiryaki, başkente yakışır bir Altındağ arzuladığını ve bu konuda çok yol aldıklarını belirtiyor..

Altındağ’da 380 kilometre yeni yol açıldı!

Altındağ’da kentsel dönüşüm çalışmalarına son sürat devam eden Altındağ Belediyesi yeni yollar da açıyor.

Altındağ Ulubey'de yol açma çalışmaları başladı!

ALTINDAĞ Belediye Başkanı Veysel Tiryaki'nin hedeflediği gibi sağlıklı kentleşme için çalışan Altındağ Belediyesi, imar planı tamamlanan mahallelerde yol açma çalışmalarına devam ediyor

Altındağ'da 8 metrelik yol 30 metreye genişletildi!

Altındağ Belediyesi, bozuk ve dar yolları da genişleterek büyük bulvarlara dönüştürüyor.Eskiden iki aracın yan yana geçemediği, 8 metre genişliğindeki virajlı ve bozuk yol, 30 metreye genişletilerek trafik akışına daha uygun hale getirildi.

Altındağ'da imar planı tamamlanan mahalleler açılıyor!

Altındağ'da Hem yeni yollar açan, hem de 2 arabanın bile yan yana geçmekte zorlandığı caddelerde yol genişletme çalışmalarını sürdüren belediye, 1 yılda 17 km daha yol açarak, bölgedeki yapılaşmayı hızlandırdı.

Altındağ’da 352 kilometre yeni yol açıldı!

Altındağ Belediye Başkanı Veysel Tiryaki’nin hedeflediği gibi sağlıklı kentleşme için çalışan Altındağ Belediyesi, imar planı tamamlanan mahallelerde yol açma çalışmalarına devam ediyor.

Ankara Altındağ'da bir yıl içinde 352 kilometre yeni yol yapıldı!

Altındağ Belediyesi'nin gerçekleştirdiği çalışmalarla cadde ve sokakların çehresi daha estetik bir görünüme kavuşurken, yayaların ulaşımı ise daha kolay bir hale geldi.

Ankara Altındağ'da yol bakım çalışmaları incelendi!

Önce Altındağ Belediyesi tarafından yapımına başlanan ve Taşdelen Caddesi ile Yıldız Caddesi’ni birbirine bağlayacak olan yeni yol çalışmasını denetleyen Başkan Tiryaki, daha sonra Güneşevler Mahallesi’ne geçti.

Altındağ'da yol çalışmaları devam ediyor!

VATANDAŞA hizmeti bir ilke haline getiren Altındağ Belediye Başkanı Veysel Tiryaki, ilçeye yeni yollar kazandırmaya devam ediyor.

Altındağ imarlı yol Haberi

Altındağ imarlı yol

Araç filosunu yeni iş makineleriyle güçlendiren Altındağ Belediyesi, ilçe genelinde bulunan planlı şehirleşme için imarlı yol açım çalışmalarına devam ediyor. 

Sabah Gazetesi'nde yer alan habere göre; kentsel dönüşüm projelerin sürdüğü alanlar olmak üzere, Altındağ'da çalışmalara devam eden ekipler, 12 kilometre yeni imarlı yolları açtı. İmar yolu açımı tamamlandıktan sonra, yeni yolları asfaltsız bırakmayan Altındağ Belediyesi, engelli vatandaşlar için de uygun olacak şekilde kaldırım çalışmasına devam ediyor. 

Altındağ Belediyesi, yeni yol açım çalışmalarında imar yolu üzerinde kalan metruk yapıların yıkımını gerçekleştiriyor. Altındağ Belediye Başkanı Asım Balcı, sağlık alanları, okulları, parkları ve yeni yolları ile planlı bir Altındağ oluşturmak istediklerini...