04 / 05 / 2024

Altındağ okul sorunu

Altındağ okul sorunu

Veysel Tiryaki, " İmar planlarını tamamladığımız bölgelerde sosyal donatı, park, okul gibi alanların üzerinde hep gecekondular var. Öncelikle bu gecekonduların yıkımını tamamlamamız gerekiyor " dedi.

Toplam 4 bin 159 okul deprem riski altında! Hangi ilde kaç okul riskli?

Jeoloji Mühendisleri Odası (JMO) yaptığı bilimsel bir çalışma sonucunda Türkiye genelinde toplam 4 bin 159 okulun deprem riski altında olduğunu açıkladı. Peki hangi ilde kaç okul riskli?

Trabzon'da heyelan oldu evler toprak altında kaldı

Trabzon’un Sürmene ilçesinde heyelan sonucu Oylum Mahallesi’nde boş haldeki 3 ev ile kullanım dışı okul, toprak altında kaldı. Mahalle yolunun ulaşıma kapandığı, 2 evin boşaltıldığı bölgede devam eden heyelan anları kameraya yansıdı.

Ankara Altındağ'a yeni okul müjdesi!

Ankara Valisi Sayın Ercan Topaca’dan müjdeli haber. Altındağ’da inşa edilecek yeni okulların tespiti için gerçekleştirilen toplantıda, Ankara Valisi Ercan Topaca, inşa edilecek yeni okullarla birlikte Altındağ’daki tüm okullarda hızla tekli eğitime geçileceğini müjdeledi.

Altındağ Belediyesi'nden 2 yeni anaokulu!

Altındağlı çocukların okul öncesi eğitimine büyük destek veren ve daha önce 11 anaokulunu tamamlayarak hizmete açan Altındağ Belediyesi, Altındağlı çocuklar için 2 anaokulunun daha inşaatına başladı.

Ankara Altındağ'a 9 milyon TL'lik okul!

Altındağ Belediye Başkanı Veysel Tiryaki önderliğinde kısa süre önce yapımına başlanan Beşikkaya Mahallesi’ndeki okulun yapımı, yeni eğitim ve öğretim yılında kapılarını açmak için son sürat devam ediyor.

Ankara Altındağ ve Mamak'ta kentsel dönüşüm sorunu!

Ankara’nın Altındağ ve Mamak ilçelerinde kentsel dönüşüm için yıkılan gecekonduların enkazı hâlâ duruyor. Boşaltılan bazı evlere Suriyeli mülteciler yerleşti.

Veysel Tiryaki: Altındağ'da yıkmadan bir şey yapmak mümkün değil!

Altındağ Belediye Başkanı Veysel Tiryaki,"Altındağ'da yıkmadan bir şey yapmak mümkün değil. İmar planlarını tamamladığımız bölgelerde sosyal donatı, park, okul gibi alanların üzerinde hep gecekondular var." dedi.

Ankara Altındağ'da okul inşaatı hızla yükseliyor!

Ankara Valiliği, İl Milli Eğitim Müdürlüğü ve Altındağ Belediyesi arasında imzalanan protokolle Beşikkaya Mahallesi’nde yapımına başlanan lise inşaatı hızla yükseliyor.

Altındağ'ın yeni gözdesi Beşikkaya Mahallesi!

Altındağ Belediye Başkanı Tiryaki ile birlikte her geçen gündaha değerli bir hale gelen Altındağ’da, yatırımlar göz dolduruyor. Beşikkaya Mahallesi’nde yapımı süren okul, kütüphane, sağlık ocağı ve cami bu yatırımların başında geliyor.

Altındağ'a yeni lise yapılacak!

Altındağ'a 11 anaokulu, 16 Gençlik Merkezi kazandıran Altındağ Belediyesi, Altındağ'a yeni bir okul için kolları sıvadı. Altındağ Belediye Başkanı Veysel Tiryaki okulun 32 derslikli bir lise olacağını söyledi.

Veysel Tiryaki Altındağ'daki inşaatları denetliyor!

Altındağ’ı şantiyeye çeviren yatırımları ile dikkat çeken Altındağ Belediye Başkanı Veysel Tiryaki, inşaatları denetlemeyi de ihmal etmiyor. Tiryaki, “Altındağ’a bir okul daha yapıyoruz. 32 derslikli büyük bir lisenin inşaatına başladık" dedi.

Altındağ tarihi binaları restore edilecek!

Zamana direnen Altındağ'daki tarihi yapılar restore ediliyor. İlçede bulunan otel, okul ve müze belediyenin desteğiyle yeni yüze kavuşacak Altındağ Belediyesi, zamana direnen ilçedeki tarihi konakları restore ediyor.

Altındağ'da 989 gecekondu yıkıldı!

Altındağ'da yıkmadan bir şey yapmak mümkün olmadığını belirten Tiryaki "imar planlarını tamamladığımız bölgelerde sosyal donatı, park, okul gibi alanların üzerinde hep gecekondular var. Öncelikle bu gecekonduların yıkımını tamamlamamız gerekiyor' dedi.

Altındağ okul sorunu Haberi

Altındağ okul sorunu

Altındağ Belediyesi, ilçede yeni okul alanları açmak için 989 gecekondu yıktı. "Bu zamana kadar Güneşevler, Aydınlıkevler, Battal Gazi, Gülpınar, Feridun Çelik, Karapürcek-1, Karapürçek-2, Alemdağ, Başpınar, Karakum ve Yıldıztepe mahallelerinde hizmete açtığımız 11 anaokulu için 367, Altındağ'ın çeşitli mahallelerindeki 14 okul için ise 612 gecekondu yıktık" diyen Belediye Başkanı Veysel Tiryaki, yeni okul alanları açmak için yıkımların süreceğini belirtti. Altındağlı çocukların eğitimine büyük önem verdiğini her fırsatta dile getiren Başkan Tiryaki, "Altındağ Belediyesi olarak, sadece yasada yazan görevlerimizi yerine getiririz, 'başka da bir işe karışmayız1 demedik. Elimizi taşın altına koyduk. Benim bu ilçeye ve bu ilçenin çocuklarına karşı sorumluluğum var. Onların daha iyi şartlarda okuması benim en büyük temennim" dedi. 

Altındağ'da yıkmadan bir şey yapmak mümkün olmadığının altını çizen Tiryaki, "İmar...