06 / 05 / 2024

Altındağ Örnek Mahallesine yeni kentsel dönüşüm bürosu yapıldı

Altındağ Örnek Mahallesine yeni kentsel dönüşüm bürosu yapıldı

Altındağ Belediyesi, kentsel dönüşüm için Örnek Mahallesi'ne bir danışma bürosu kurdu. Danışma bürosu kurulur kurulmaz aynı günde 100 kişinin başvuruda bulundu.

Altındağ Belediyesi'nden örnek dönüşüm kararı!

Çalışmalarına son sürat devam eden Altındağ Belediyesi, Türkiye'deki tüm yerel yönetimler arasında bir ilke imza atarak yatırımcıların ve yatırımların önünü açacak bir karara imza attı.

Altındağ Ulubey Stadı Eylül'de açılıyor!

Altındağ Belediyesi tarafından Ulubey mahallesine inşa edilen stad tamamlandı. Altındağ Ulubey Stadı'nın Eylül ayında açılması planlanıyor.

Altındağ Örnek Mahallesi'nde riskli alan kararı!

Ankara İli Altındağ İlçesi, Örnek Mahallesi'nde bulunan ekli ve kroki ile listede sınır ve koordinatları gösterilen alan riskli alan ilan edildi.

Altındağ Örnek Mahallesi'nde kentsel dönüşüm hazırlığı!

Türkiye’de kentsel dönüşümün acilen birçok yerde yapılması gerektiğini söyleyen Çevre ve Şehircilik Bakanı Özhaseki, Altındağ Örnek Mahallesi'nde kentsel dönüşüm hazırlığının başladığını belirtti.

Veysel Tiryaki Altındağ'daki dönüşümü anlattı!

Gerçekleştirdiği başarılı çalışmalarla kurum ve kuruluşlara örnek olan Altındağ Belediye Başkanı Veysel Tiryaki, Başbakanlık’tan gelen uzman yardımcılarına tecrübelerini aktardı.

Altındağ Örnek Mahallesi’ne kentsel dönüşüm bürosu!

Altındağ Örnek Mahallesi’ne bir danışma bürosu kuruldu. Danışma bürosu kurulur kurulmaz aynı günde 100 kişinin başvuruda bulunması bölgede yapılması planlanan kentsel dönüşüme ne kadar sıcak bakıldığını gözler önüne serdi.

Altındağ Örnek Mahallesi'ne yeni kentsel dönüşüm bürosu!

Altındağ Belediyesi, kentsel dönüşüm için Örnek Mahallesi'ne bir danışma bürosu kurdu. Danışma bürosu kurulur kurulmaz aynı günde 100 kişinin başvuruda bulundu.

Altındağ Örnek Mahallesi'nde kentsel dönüşüm bürosu kuruldu!

Altındağ Belediyesi, söz hakkını her zaman olduğu gibi bir kez daha vatandaşa verdi. Kentsel dönüşüm için harekete geçilen Örnek Mahallesi’ne bir danışma bürosu kuruldu.

Altındağ Örnek Mahallesi kentsel dönüşüm başlıyor!

Kentsel dönüşüm çalışmalarıyla tüm Türkiye’nin dikkatlerini üzerine çeken Altındağ Belediyesi, Örnek Mahallesi sakinlerini kentsel dönüşüm konusunda bilgilendirdi. Mahalleli, “Başkan’a güvenimiz tam. Biz de varız” dedi.

Saim Parlak: Altındağ'da kentsel dönüşüm için talep fazla!

Ankara Altındağ Belediyesi, Örnek Mahalle'sinde yapmayı planladığı kentsel dönüşüm için mahalle sakinleri için bilgilendirme toplantısı düzenledi. Mahallenin, Bakanlar Kurulu tarafından kentsel dönüşüm alanı ilan edilmesi gerektiği söylendi.

Altındağ Örnek Mahallesi kentsel dönüşüme 'tamam' dedi!

Altındağ Belediyesi, kentsel dönüşüm hakkında mahalle sakinlerini A’dan Z’ye bilgilendirdi. Kentsel dönüşüm için kararlı olduklarını söyleyen Örnek Mahallesi sakinleri, “Başkan’a güvenimiz tam. Biz de varız.” dedi.

Altındağ Örnek Mahallesi dönüşüm bekliyor!

BU zamana kadar gerçekleştirilen kentsel dönüşüm çalışmalarıyla tüm Türkiye'nin dikkatlerini üzerine çeken Altındağ Belediyesi, Altındağ'ın tüm mahallelerini değiştirmeye kararlı...

Altındağ Örnek Mahallesi dönüşüm istiyor!

Gerçekleştirilen tüm kentsel dönüşüm çalışmalarında vatandaşlarla işbirliğine büyük önem veren ve sık sık mahalle sakinleriyle bilgilendirme toplantısı düzenleyen Altındağ Belediyesi, Örnek Mahallesi sakinlerini de kırmadı...

Altındağ Örnek Mahallesine yeni kentsel dönüşüm bürosu yapıldı Haberi

Altındağ Örnek Mahallesine yeni kentsel dönüşüm bürosu yapıldı

Altındağ Belediyesi, kentsel dönüşüm için Örnek Mahallesi'ne bir danışma bürosu kurdu. Danışma bürosu kurulur kurulmaz aynı günde 100 kişinin başvuruda bulunması, bölgede yapılması planlanan kentsel dönüşüme ne kadar sıcak bakıldığını gözler önüne serdi. 


Örnek Mahallesi Telsizler Blokları'nda kentsel dönüşüm isteyen vatandaşlar, tapu ve kimlik fotokopileriyle birlikte danışma bürosunda kayıt yaptırabiliyor. Bölgede dönüşümün uygulanması için mahalle sakinlerinin yüzde 90 oranında mutabakata varması gerekiyor. 590 bin metrekarelik bir alan üzerine kurulu bölgenin geleceği Altındağ'ın her bir noktasında olduğu gibi yine vatandaş tarafından belirleniyor. Merak ettikleri sorulara danışma bürosunda cevap bulan mahalle sakinleri, dilekçelerini danışma bürosuna teslim ediyor. Altındağ Belediyesi İmar ve Şehircilik Müdürlüğü'ne bağlı personeller ise mahalle sakinlerine bilgi veriyor.


"BELEDİYE BAŞKANIMIZA SONUNA KADAR GÜVENİYORUZ"

Dönüşümü destekleyen ve başvurusunu bu doğrultuda gerçekleştiren mahalle sakinlerinden...