21 / 05 / 2024

altındağ otel projeleri

altındağ otel projeleri

Altındağ Belediyesi, 650 dönüm büyüklüğündeki açık hava müzesine yeni unsurlar ekliyor, Altınköy Açık Hava Müzesi’ne yapılan köy evi konseptindeki 5 butik otel ve bir kına konağının inşaatı tamamlanmak üzere.

Ankara Altındağ'da 31.2 milyon TL'ye icradan satılık otel!

T.C. Ankara Gayrimenkul Satış İcra Dairesi, Ankara ili, Altındağ ilçesi, Yenituran Mahallesi, 9321 ada 21 parselde yer alan oteli 31 milyon 250 bin TL'ye icradan satıyor...

Altındağ'da 35.8 milyon TL'ye icradan satılık otel!

Ankara 17. İcra Dairesi Müdürlüğü, Ankara ili, Altındağ ilçesi, Yenituran Mahallesi, 9321 ada, 1 ve 21 parselde yer alan 160 yataklı oteli 35 milyon 770 bin TL'ye icradan satıyor...

Altındağ Hamamarkası projeleri 2017'de başlıyor!

Her sabah Altındağ’ın farklı mahallelerinde denetimlerini aralıksız sürdüren Altındağ Belediye Başkanı Veysel Tiryaki, ekibiyle birlikte bu sefer de Hamamarkası’nı gezdi. 2017 yılında Hamamarkası’na yapılacak olan projeler hakkında görüş alışverişinde bulunuldu.

Altındağ kentsel dönüşümde zirvede!

Gerçekleştirilen özel bir organizasyonla 2015 yılında yapılan tüm çalışmaları anlatan Altındağ Belediye Başkanı Veysel Tiryaki, 2016 yılının projeleri hakkında da bilgi verdi.

Altındağ projelerinde son durum ne?

Altındağ Belediye Başkanı Veysel Tiryaki’yi dondurucu soğuk bile durduramadı. Sabahın erken saatlerinde, devam eden projeleri tek tek gezen Başkan Tiryaki, yatırımları yerinde inceledi.

Altındağ'da 2 ayda 2 bin yıkım gerçekleşti!

Gerçekleştirdiği Kentsel Dönüşüm Projeleri'yle Ankara'nın görüntüsünü değiştiren Altındağ Belediyesi, Önder Mahallesi'nde başladığı yıkım çalışmalarıyla büyük bir başarıya imza attı.

Altındağ Belediyesi kentsel dönüşüm projeleri neler olacak?

Altındağ Belediyesi, kentsel dönüşüm çalışmalarıyla ilçenin fiziki yapısını değiştiriyor. Belediye, aynı zamanda sosyal ve kültürel yapıyı değiştirmek için projeler üretiyor. Altındağ: "Her Mahalleye Bir Kütüphane" projesi hayata geçirilecek

Ankara Altındağ Veysel Tiryaki ile yenileniyor!

Altındağ Belediye Başkanı Veysel Tiryaki, 30 Mart yerel seçimlerinden sonraki bir yılda yapılan tüm faaliyetleri gözler önüne serdi. 1 yılda yapılan tüm çalışmaları anlatan Başkan Tiryaki, gelecek yılın projeleri hakkında da bilgi verdi.

Altındağ tarihi binaları restore edilecek!

Zamana direnen Altındağ'daki tarihi yapılar restore ediliyor. İlçede bulunan otel, okul ve müze belediyenin desteğiyle yeni yüze kavuşacak Altındağ Belediyesi, zamana direnen ilçedeki tarihi konakları restore ediyor.

Altındağ'da 4 farklı mahallede çarşı ve düğün sarayı inşa ediliyor!

Altındağ Belediyesi tarafından Doğantepe, Başpınar, Gültepe ve Karapürçek Mahalleleri’nde yapılan çarşı ve düğün sarayı projeleri hayata geçiyor. Bir bir tamamlanan yatırımlar Altındağlıların hizmetine sunuluyor.

Altındağ'da park projeleri için yıkımlar tamamlandı!

Altındağ'da park projeleri için yıkımlar tamamlandı. Kısa bir süre önce Altındağ'da 7 mahalleye 7 dev park yapılacağı müjdesini veren Başkan Tiryaki "Altındağ'da yıkmadan bir şey yapmak mümkün değil.

Ankara Altındağ'daki kentsel dönüşüm çalışmaları örnek oluyor!

Altındağ'da uygulanan kentsel dönüşüm çalışmaları ve restorasyon projeleri tüm Türkiye'ye örnek olmaya devam ediyor. Altındağ Belediyesi tarafından uygulanan çalışmalar çeşitli sempozyum ve kongrelerde örnek olarak gösteriliyor...

Milli atlet Murat Karabaş göçük altında kalarak yaşamını yitirdi!

Milli atlet 29 yaşındaki Murat Karabaş, Muğla'nın Bodrum İlçesi'ndeki bir okulun bahçesinde çalıştığı 8.5 metre derinliğindeki izolasyon çukurunda meydana gelen göçüğün altında kalarak yaşamını yitirdi...

altındağ otel projeleri Haberi

altındağ otel projeleri


Altınköy Açık Hava Müzesi ile 100 yıl öncesinin köy hayatını Ankara’ya taşıyan Altındağ Belediyesi, 650 dönüm büyüklüğündeki açık hava müzesine yeni unsurlar ekliyor.


5 otel ve 1 kına konağı yapılıyor


Altınköy Açık Hava Müzesi’ne yapılan köy evi konseptindeki 5 butik otel ve bir kına konağının inşaatı tamamlanmak üzere. Çantı ev özelliği taşıyan oteller ve kına konağının iç dizaynının yapıldığını aktaran Altındağ Belediye Başkanı Veysel Tiryaki, kına konağı ve otellerin açılışını 2016 bahar aylarına yetiştirmeyi umduklarını aktardı.


Ormanlık bölgelerde ağaç gövdelerini üst üste yığarak hiç çivi kullanılmadan yapılan yöresel evlere “Çantı Ev” denildiğini hatırlatan Başkan Tiryaki, Altınköy Açık Hava Müzesi’nde 40’a yakın çantı ev bulunduğunu belirtti. Karadeniz’in orman köylerinden alınan 80-100 yıllık çantı evlerin, tek tek söküldüğünü,  kamyonlara yüklendiğini ve Altındağ’a getirildiğini söyleyen...