28 / 04 / 2024

Altındağ veysel tiryaki

Altındağ veysel tiryaki

Altındağ Belediye Başkanı Veysel Tiryaki, 30 Mart yerel seçimlerinden sonraki bir yılda yapılan tüm faaliyetleri gözler önüne serdi. 1 yılda yapılan tüm çalışmaları anlatan Başkan Tiryaki, gelecek yılın projeleri hakkında da bilgi verdi.

Altındağ'da yollar yapılıyor!

Altındağ'da yollar yapılıyor. ALTINDAĞ Belediye Başkanı Veysel Tiryaki'nin hedeflediği gibi sağlıklı kentleşme için çalışan Altındağ Belediyesi, imar planı tamamlanan mahallelerde yolda kalan gecekonduları yıkmaya devam ediyor.

Veysel Tiryaki: 220 projeyle geliyoruz!

Altındağ Belediye Başkanı ve AK Parti Yenimahalle Belediye Başkan adayı Veysel Tiryaki, "Yenimahalle için büyük projelerimiz var. Şubat ayının ilk haftası yapılması arzu edilen ve ses getireceğini düşündüğümüz tanıtımda 220 proje ile hemşehrilerimizin karşısına çıkacağız" dedi...

Altındağ Belediyesi Gagauzya'daki kültür evini restore edecek!

Altındağ Belediye Başkanı Veysel Tiryaki yaptığı açıklamada, Gagauzya'daki kültür evini restore edeceklerini söyledi.

Altındağ ve Yenimahalle yatırımları masaya yatırıldı!

Altındağ Belediye Başkanı Veysel Tiryaki ve Yenimahalle Belediye Başkanı Fethi Yaşar Ankara Yenimahalle ve Altındağ yatırımlarını masaya yatırdı.

Altındağ'ı imar etmeden Ankara'yı imar edemeyiz!

Altındağ Belediye Başkanı Veysel Tiryaki yaptığı açıklamada "Altındağ'ı imar etmeden Ankara'yı imar edemeyiz" dedi.

Altındağ Çinçin 4. etapta teslimler başladı!

Çinçin’de 40 bin metrekareye yakın alanda inşa edilen konutların teslimleri başladı. Altındağ Belediye Başkanı Veysel Tiryaki, ’’Gerçekleştirdiğimiz her projenin Altındağ’a ve Altındağlı vatandaşlarımıza yakışır olması için çalışıyoruz’’ dedi.

Altındağ Belediyesi'nin kentsel dönüşüm sırrı!

Ankara’nın tarihi ilçesi Altındağ, bir yandan tarihsel dokusunu korurken bir yandan da modern yapılarıyla çevresine ışık saçıyor. Altındağ Belediye Başkanı Dr. Veysel Tiryaki, hiçbir kurum ve kuruluşa tek kuruş borçlarının olmadığını vurguluyor...

Altındağ'da her yıl 20 bin konut inşa ediliyor!

Altındağ Müteahhitler Derneği'ni ziyaret eden Altındağ Belediye Başkanı Veysel Tiryaki, ilçeye yılda yaklaşık 15-20 bin konut yapıldığını anımsattı...

Veysel Tiryaki: Daha güzel bir Altındağ için çalışıyoruz!

Ankara’nın tarihi ilçesi Altındağ’ın Belediye Başkanı Veysel Tiryaki, görevi süresince yapılan işlerle ilçenin algısının tamamen değiştiğini söylüyor. Tiryaki, başkente yakışır bir Altındağ arzuladığını ve bu konuda çok yol aldıklarını belirtiyor..

Altındağ Şair Baki Kültür Merkezi açılış için gün sayıyor!

Altındağ Belediye Başkanı Veysel Tiryaki Ali Ersoy Mahallesi’nde hayata geçirilen ve inşaatı tamamlanan kültür merkezine “Şair Baki’ isminin verileceğini açıkladı.

Altındağ Türk - İş Blokları’nda son durum!

Altındağ Belediye Başkanı Veysel Tiryaki, Altınpark Mahallesi sakinleriyle bir toplantı yaptı.Başkan Tiryaki, Türk – İş Blokları’nın son durumu hakkında bilgi verdi.

Veysel Tiryaki: Altındağ'a 11 cami yaptık!

Düzenli olarak şantiye denetimi gerçekleştiren Altındağ Belediye Başkanı Veysel Tiryaki, referandum öncesinde mahallelerdeki çalışmaları denetledi.

Ankara Altındağ'a devasa parklar inşa edilecek!

Altındağ’ın çehresini değiştiren yatırımların yapım süreciyle yakından ilgilenen ve sık sık çalışmaları yerinde inceleyen Altındağ Belediye Başkanı Veysel Tiryaki yeni yatırım müjdeleri verdi

Ankara Altındağ 40 bin gecekondudan arındı!

Hedeflerinin Altındağ'ı, her bakımdan bir önceki yıla göre daha ileriye taşımak olduğunu söyleyen Altındağ Belediye Başkanı Veysel Tiryaki “Kültürü, sanatı ve sosyal yapısı ile Başkent'e yakışır bir Altındağ olma yolunda ilerleyeceğiz” dedi.

Altındağ veysel tiryaki Haberi

Altındağ veysel tiryaki

Gerçekleştirilen muhteşem bir organizasyonla 1 yılda yapılan tüm çalışmaları anlatan Başkan Tiryaki, gelecek yılın projeleri hakkında da bilgi verdi. Başkan Tiryaki, Ankara'da ilk kez yine Altındağ Belediyesi tarafından kullanılan "watchout" perdesinde 3 boyutlu sunum gerçekleştirdi.

SUNUM BEĞENİ TOPLADI 


Başkan Tiryaki'nin bir gününün ne kadar yoğun geçtiğinin anlatıldığı kısa film katılımcıların büyük beğenisini topladı. 

Kısa filmde, evinden şantiyelere oradan da belediyeye, ışınlanma animasyoııuyla giden Başkan Tiryaki, hızının sırrını dinleyicilerle esprili bir dille paylaşmış oldu. Altındağlı muhtarların, okul müdürlerinin, öğretmenlerin, okul aile birliği başkanlarının, esnaf ve sivil toplum örgüt temsilcileri ile vatandaşların yanı sıra milletvekili adaylarının da ilgi gösterdiği program kokteylle başladı. Kokteylin ardından. Altındağ Belediye Başkanı Veysel Tiryaki, 1500 kişilik salonu dolduran vatandaşların alkış ve tezahüratları ile sahneye çıktı. 


1 YILDA YAPILANLAR 


Cemil Meriç Kültür...