05 / 05 / 2024

altındağ yıkım çalışmaları

altındağ yıkım çalışmaları

Ankara'nın Altındağ ilçesine bağlı Türk-İş Blokları'nda kentsel dönüşüm çalışmaları başladı.  Çalışmalarda eski blokların yıkımı yapılıyor.

Ankara'da Altındağ'da 45 binden fazla gecekondu yıkıldı!

ANKARA'da kentsel dönüşümün öncüsü olan Altındağ Belediyesi, kısa bir süre önce Önder ve Ulubey Mahallesi'nde başladığı yıkını çalışmalarına devam ediyor. Altındağ'da 45 binden fazla gecekonduyu yıktı.

Ankara Altındağ'da 35 kaçak yapı yıkıldı!

Altındağ Belediye Başkanı Veysel Tiryaki, Altındağ'ı daha modern bir hale getirmek için çalışıyor. Göreve geldiği günden itibaren Altındağ'da 30 binden fazla gecekondu yıkan Başkan Veysel Tiryaki ve ekibi, harabe yapıları birer birer ortadan kaldırıyor.

O ildeki yapı stoku riskli mahallede yıkım çalışmaları başladı!

17 Ağustos 1999 Marmara Depremi'nin merkez üssü olan Kocaeli'de yapı stoku açısından riskli bölgeler arasında yer alan Derince ilçesi Deniz Mahallesi'nde yıkım çalışmaları başladı...

Kocaeli Cedit kentsel dönüşüm kentsel dönüşüm çalışmalarında son durum ne? 

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi tarafından hayata geçirilen Cedit kentsel dönüşüm çalışmaları kapsamında yıkım çalışmaları devam ediyor. Genel Sekreter Yardımcı Sadık Uysal ile Emlak ve İstimlak Dairesi Başkanı Sabahattin Yamak devam eden çalışmaları yerinde inceledi.

Samsun Saathane Projesi'nde 8 katlı binanın yıkımı tamamlandı!

Samsun Büyükşehir Belediyesi tarafından hayata geçirilen Saathane Projesi kapsamında yıkım çalışmaları tam gaz ediyor. Proje kapsamında 8 katlı bir yapının yıkımı daha gerçekleşti. 

Eyüpsultan Gençlik Parkı'nda yıkım grevi!

Kentsel dönüşüm çalışmaları kapsamında yıkım kararı alınan Eyüpsultan Geçnlik Parkı'nda yıkım kararının bozulmasını isteyen vatandaşlar grev yapıyor. 

KİPTAŞ Bağcılar Kirazlı'da yıkım çalışmalarını tamamladı!

KİPTAŞ tarafından Bağcılar Kirazlı'da hayata geçecek kentsel dönüşüm çalışmalarında blok yıkım çalışmaları tamamlanıyor. Yakın zaman içerisinde projede temel atma işlemleri gerçekleşecek. 

Rize'de yıkım çalışmaları sona eriyor!

Rize'de kentsel dönüşüm çalışmaları dahilinde yıkım işlemleri aralıksız devam ediyor. 174 ofis ve 60 konutun tahliye edilmesinin ardından başlanan yıkım çalışmalarında son aşamaya gelindi. 

Antalya Demre'deki kaçak villa için yıkım çalışmaları başladı! 

Antalya Demre Üçağız Yarımadası'nda İngiliz Cloudya Jamey Hankes'in 10 yıl önce satın aldığı villanın yıkım çalışmaları başladı. Villa kısa süre içerisinde yıkılacak.

Konya Altın Çarşısı'nda yıkım çalışmaları tamamlanıyor!

Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay, Mevlana Çarşısı ve Altın Çarşı’daki kentsel dönüşüm çalışmalarını inceledi. Çalışmaları değerlendiren Başkan Altay Altın Çarşısı'nda yıkımların tamamlanma aşamasına geldiğini dile getirdi.

Bursa Çarşıbaşı'nda yıkım çalışmaları tam gaz!

Bursa Büyükşehir Belediyesi, Tarihi Çarşı ve Hanlar Bölgesi Çarşıbaşı Kentsel Tasarım Projesi dahilinde yıkım çalışmalarına aralıksız devam ediyor. Büyükşehir Belediyesi son olarak  Pirinç Han’ın arka tarafındaki bir binanın daha yıkımını gerçekleştirdi. 

Divanhane Eski Karakol Binası'ndaki yıkım tartışmaları büyüyor!

Yıkım çalışmaları başlatılan Divanhane Eski Karakol Binası ile ilgili AKP ve İBB arasında 'ihya' tartışması devam ediyor. İBB Genel Sekreter Yardımcısı Mahir Polat, AKP İstanbul İl Başkanı Osman Nuri Kabaktepe ve İBB AKP Grup Başkanvekili Mehmet Tevfik Göksu’ya çağrıda bulundu.

Şanlıurfa Kızılkoyun'da 2. etap yıkım çalışmalarına başlandı!

Tarihi değerleri gün yüzüne çıkartmalara başlayan Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi, Haleplibahçe havzasında bulunan Kızılkoyun mağaralarının 2. etap uygulaması çerçevesinde yıkım çalışmalarına start verdi.

Aydın'da depreme dayanıksız okullarda yıkım çalışmaları mecliste!

Aydın'da depreme dayanıksız olduğu tespit edilen okullarda yapılan güçlendirme ve yıkım çalışmaları meclis gündemine taşındı. CHP'li Bülbül, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Rexx Sineması’nda yıkım başladı!

Kadıköy’ün en sevilen sinema salonları arasında yer alan Rexx Sineması’nda yıkım çalışmaları başladı. Metal saclarla çevrili olan sinema binasını görenler sosyal medyada üzüntülerini paylaştı.

altındağ yıkım çalışmaları Haberi

altındağ yıkım çalışmaları

Ankara'ya bağlı Altındağ'da yer alan Türk-İş Blokları'nda yıkımlar başladı. Altındağ Belediyesi'nde yer alan habere göre; Aydınlıkevler Mahallesi'nde yer alan ve yılan hikayesine dönen kentsel dönüşüm çalışmalarında ilk kazma vuruldu. 

Eski bloklar ortadan kaldırılacak

Kentsel dönüşüm alanında çalışmaların hız kesmeden devam ettiğini dile getiren Altındağ Belediye Başkanı Asım Balcı "Altındağ'ın farklı mahallelerinde dönüşüm çalışmalarımız tam gaz devam ediyor. Bir bölgede yıkım gerçekleştirirken, başka bir bölgede molozları kaldırıyor, bir diğer bölgede ise yeni ve modern yapıların temellerini atıyoruz. Altındağlı vatandaşlarımızın rahat ve huzurlu bir hayat sürebilmesi için var gücümüzle çalışıyoruz" dedi.

Gerekli sorumluluklar yerine getiriliyor

Başkan Balcı çalışmalara yönelik şu açıklamalarda bulundu: 

"Türk-iş blokları olarak bilinen bölgede, müteahhitlerle anlaşan hak sahiplerinin yeni ve modern konutlarına kavuşması için ilk kazma vuruldu. Artık ayakta durmakta güçlük...