29 / 04 / 2024

Altındağ yol genişletme çalışmaları

Altındağ yol genişletme çalışmaları

VATANDAŞA hizmeti bir ilke haline getiren Altındağ Belediye Başkanı Veysel Tiryaki, ilçeye yeni yollar kazandırmaya devam ediyor.

Geniş aileler yoksulluk sınırının altında yaşıyor!

TÜİK 2022 yılı İstatistik ile Aile verilerini bugün ortaya koydu. Bu oranlara göre, geniş aileler yoksulluk sınırının altında yaşamaya çalışıyor. İşte detaylar!

İslam Memiş, gram altında ters köşe yaptı! Kritik çağrı!

Altın ve para piyasaları uzmanı İslam Memiş, gram altın ve doların geleceğine dair yeni açıklamalarda bulundu. Memiş, özellikle gram altında 'baskılanmaya karşı yol haritası' diyerek bir çağrı yaptı.

Elimizdeki dolarları bozdurmalı mıyız? Yastık altında doları olanlar bakmadan sakın geçmeyin! Son dakika dolar kuru

Fed'in şahin kararlar alacağına yönelik beklentiler ve Avrupa'da artan enerji krizi korkusu Euro/dolar'ın gerilemesine yol açarken dolar yükseliş eğilimine devam ediyor. Peki elimizdeki dolarları bozdurmalı mıyız? Yastık altında doları olanlar sakın bakmadan geçmeyin, işte son dakika dolar/TL kuru..

Dışişleri Bakanlığından İsrail'in ilave yasa dışı yerleşim yerlerini genişletme planına onay vermesine tepki!

Dışişleri Bakanlığı, İsrail'in işgal altındaki Batı Şeria'da ilave yasadışı yerleşim yerlerini genişletme planının resmen onaylanmasına tepki gösterdi.

Altındağ’da 12 kilometre imarlı yol açıldı!

Altındağ Belediyesi, planlı şehirleşme ve ilçeye yeni yatırımların önünü açmak amacıyla, 12 kilometre imarlı yol açtı.

Beykoz sahil genişletme çalışmalarında 2. etap tamamlandı!

Beykoz sahil genişletme çalışmalarında 2. etap tamamlandı. Projede yaya, bisiklet yolu ve iskeleler bulunuyor.

Veysel Tiryaki: Daha güzel bir Altındağ için çalışıyoruz!

Ankara’nın tarihi ilçesi Altındağ’ın Belediye Başkanı Veysel Tiryaki, görevi süresince yapılan işlerle ilçenin algısının tamamen değiştiğini söylüyor. Tiryaki, başkente yakışır bir Altındağ arzuladığını ve bu konuda çok yol aldıklarını belirtiyor..

Altınoluk'ta liman genişletme çalışmaları başlıyor!

Balıkesir'in Altınoluk ilçesinde liman genişletme çalışmaları başlıyor. Altınoluk sahili çevre düzenleme ve iskele yapım işi çalışmalarını, Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Edip Uğur inceledi.

Yol genişliklerine göre bina kat adetleri!

Yol genişliklerine göre bina kat adetleri esasları Ekim 2017'de yürürlükte olacak Yeni İmar Yönetmeliği kapsamında düzenleniyor..

Beykoz Anadolukavağı Askeriye Yolu genişliyor!

Yol yatırımlarına son sürat devam eden Beykoz Belediyesi Anadolukavağı Yuşa Yolu’nda 2. etap yol genişletme çalışmalarına başladı.

Hatay Üzümdalı'nda yol genişletme çalışmaları başladı!

Yol yatırımlarına hız kesmeden devam eden Hatay Büyükşehir Belediyesi Üzümdalı Mahallesi'nde yol genişletme çalışmalarına başladı.

Ordu Boztepe'de yol genişletme çalışmaları başladı!

Ordu Büyükşehir Belediyesi, şehrin en önemli turizm merkezlerinden biri olan Boztepe’de ulaşımı kolaylaştırmak amacıyla yol genişletme çalışmaları başlattı.

Altındağ’da 380 kilometre yeni yol açıldı!

Altındağ’da kentsel dönüşüm çalışmalarına son sürat devam eden Altındağ Belediyesi yeni yollar da açıyor.

Altındağ yol genişletme çalışmaları Haberi

Altındağ yol genişletme çalışmaları

VATANDAŞA hizmeti bir ilke haline getiren Altındağ Belediye Başkanı Veysel Tiryaki, ilçeye yeni yollar kazandırmaya devam ediyor. 


Kentsel dönüşüm çalışmaları kapsamında yıkım çalışmalarına devam ederken, ilçeye yeni yollar kazandıran ve mevcut yolları genişleten Altındağ Belediyesi, vatandaşlardan tam not alıyor. Başkan Tiryaki. Altındağ'ın yollarını Avrupa standartlarına ulaştırmak için ne gerekiyorsa yapıyor. Kaldırım, yama. asfalt kaplama ve bakım onarım çalışmaları derken, açılan yeni yollarla da Altındağ, kent estetiğine en uygun hale geliyor. 


30 METRE GENİŞLİĞİNDE YOL 

30 kişilik bir ekiple çalışan Altındağ Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü, ilçeye yaklaşık 25 kilometre daha yol kazandırdı. Yol açma çalışmalarını ilçenin hemen hemen her noktasında görmek mümkün. Feridun Çelik Mahallesi 1656 ve 1775'inci sokaklar ile 1048'inci cadde yanı, Yıldıztepe Mahallesi 848'inci sokak. Ulııbey Öğrenci Yurdu yakını, Karapürçek Diş...