11 / 05 / 2024

altındağdaki inşaatları

altındağdaki inşaatları

Altındağ Belediye Başkanı Veysel Tiryaki, Karapürçek Mahallesi'nde yapımı son aşamaya gelen düğün salonu ve çarşı inşaatını gezdi. Çalışmalar hakkında bilgi alan Tiryaki, projenin hızla tamamlanması talimatını verdi.

1940 yılında İstanbul'daki inşaatlar için yeni plan hazırlanmış!

1940 yılında İstanbul'un arkeolojik haritasının yapılması için yeni plan hazırlanmış. İstanbul'un her semtine yapılacak yeni inşaatlar için kriterler belirlenmiş.

Altında herkes tek bir noktaya ümit bağladı! Bu yaşanırsa yatırım yapanlar bayram edecek

Altında FED'in baskısı sürüyor. Gram altın 900 liranın altına gerilerken, yaz aylarında dünyaevine girmesi beklenen 1 milyon kişiyle birlikte altın fiyatlarında kıpırdanma bekleniyor.

Alaçatı'daki inşaatlar için Şehir Plancıları Odası'ndan çağrı!

Şehir Plancıları Odası İzmir Şubesi ve Mimarlar Odası İzmir Şubesi, Alaçatı'daki inşaatların kanuna aykırı olduğunu dile getirerek inşaatların durdurulması gerektiğini dile getirdi. 

Gaziantep'te duvarın altında kalan inşaat işçisi yaşamını yitirdi!

Gaziantep'te Şahinbey ilçesi Yavuzlar Mahallesi Bademli Sokak'ta bir evde tadilat yaparken yıkılan duvarın altında kalan işçi, yaşamını yitirdi.

Altındağlar İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Altındağlar İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Avcılar'da 200 bin TL sermaye bedeli ile Mehmet Altındağ tarafından kuruldu.

Antalya'da çöken tavan kalıbının altında kalan inşaat işçileri yaralandı!

Antalya Serik'te kongre ve kültür merkezi inşaatının çöken tavan kalıplarının altında kalması sonucunda yaralanan 2 işçi hastaneye kaldırıldı.

Ankara Altındağ için acele kamulaştırma kararı!

Ankara ili Altındağ İlçesi Hacıbayram Mahallesi sınırları içerisinde yer alan bazı taşınmazlar için Toplu Konut İdaresi Başkanlığı tarafından acele kamulaştırma kararı verildi. Acele kamulaştırma kararı bugünkü 31106 Sayılı Resmi Gazete'de yayımlandı.

Gaziantep Havalimanı'nda devam eden inşaatlar mecliste!

Gaziantep Havalimanı'nda devam eden inşaatlar meclis gündemine taşındı. CHP'li Yılmazkaya, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Altındağ'da Kale Mahallesi kentsel dönüşümle koruma altına alınacak!

Ankara'da yabancı turistlerin yoğun ilgi gösterdiği Altındağ'daki Ankara Kalesi'nin devamı olan Kale Altı'ndaki tescilli yapıların, kentsel dönüşüm ile koruma altına alınacağını söyleyen Belediye Başkanı Asım Balcı, yerli turisti bölgeye çekebilmek için çalışmalarını sürdüreceklerini söyledi...

Gaziantep'te çöken iskelenin altında kalan mühendis hayatını kaybetti!

Gaziantep'te merkez Şahinbey ilçesinde Akkent Camisi inşaatında çalışırken çöken iskelenin altında kalan inşaat mühendisi Korkut Küçükcan'a 33 saat sonra ulaşıldı. Hastaneye kaldırılan Küçükcan'ın hayatını kaybettiği açıklandı.

Cami inşaatında çöken iskelenin altında kalan mühendis 20 saattir aranıyor!

Gaziantep Akkent'te cami inşaatında çöken iskelenin altında kalan inşaat mühendisi Korkut Küçükcan'ın bulunması için arama kurtarma çalışmaları aralıksız devam ediyor.

Türkiye’nin en büyük 2. camisinin inşaatı çöktü: Mühendis 16 saattir enkaz altında!

Gaziantep'te inşa edilen Türkiye'nin 2'nci en büyük camisinin inşaatında iskele çöktü, inşaat mühendisi Korkut Küçükcan enkaz altında kaldı. 

Ankara Altındağ'da 10.8 milyon TL'ye kat karşılığı inşaat ihalesi!

Altındağ Belediye Başkanlığı, Ankara Altındağ Gültepe Mahallesi'nde kat karşılığı inşaat yapım işi ihale ediyor. İşin muhammen bedeli 10 milyon 790 bin 905 TL olarak belirlendi.

altındağdaki inşaatları Haberi

altındağdaki inşaatları

Altındağ Belediye Başkanı Veysel Tiryaki, Karapürçek Mahallesi'nde yapımı son aşamaya gelen düğün salonu ve çarşı inşaatını gezdi. Çalışmalar hakkında bilgi alan Tiryaki, projenin hızla tamamlanması talimatını verdi. Ardından Beşikkaya Mahallesi'ndeki lise inşaatına uğrayan Tiryaki, "Görevimiz olmamasına rağmen Altındağ'a bir okul daha yapıyoruz. 32 derslikli büyük bir lisenin inşaatına başladık. Hızla okulu tamamlamak istiyoruz" dedi. Okul inşaatının ardından Feridun Çelik Mahallesi'ndeki park alanına geçen Tiryaki'nin bir sonraki durağı ise Alemdağ Mahallesi'ndeki cami inşaatı oldu. Bitme aşamasına gelen camiyi gezen Başkan Tiryaki, ahşap ve taş uyumunun gözler önüne serildiği caminin iç süslemeleri ile ilgili talimatlar verdi. Tiryaki, daha sonra Çamlık Mahallesi'ndeki park inşaatına uğradı. Burada kendisini bekleyen vatandaşlarla da sohbet eden Başkan Tiryaki'nin bugünkü son durağı ise Ali Ersoy ve Yıldıztepe...