30 / 04 / 2024

altındap kentsel yenileme

altındap kentsel yenileme

ALTINDAĞ Belediye Başkanı Veysel Tiryaki, Beşikkaya Mahallesi Cinderesi bölgesini kapsayan kentsel dönüşüm sürecini, mahalle sakinleriyle birlikte değerlendirdi. Tiryaki, ' Vatandaşın istemediği bir projeyi zorla yapmayız' dedi...

Niğde Kale Çevresi Kentsel Yenileme Projesi'nde hak sahiplerine ödemeler yapıldı!

Niğde'de Kale Çevresi Kentsel Yenileme Projesi’nde anlaşılan hak sahiplerine ödemelerin başlandığı belirtildi.

Balbey Mahallesi Kentsel Yenileme Projesi ortak akılla şekilleniyor!

Antalya Büyükşehir Belediyesi’nin imkanlarıyla hayata geçirilen Balbey Mahallesi Kentsel Yenileme Projesi son olarak Antalya Şehir Plancıları Odası üyelerine anlatıldı. 

Antalya Balbey Kentsel Yenileme Projesi'ne start veriliyor!

Antalya Büyükşehir Belediyesi, tarihi Balbey Mahallesi'nde uygulanacak Kentsel Yenileme Projesi ile ilgili çalışmalar hızla devam ediyor. Projeye bu yıl içerisinde başlanacağı açıklandı.

Ankara'da 28 kentsel yenileme projesinde 44 bin konut inşa edildi!

Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum, Ankara'da 28 kentsel yenileme projesinde 44 bin konutluk çalışma başlattıklarını, bunların 35 binini tamamlayarak hak sahiplerine teslim ettiklerini belirtti.

Bornova’da kentsel dönüşüm için düğmeye basıldı!

Bornova Belediyesi detaylı bir çalışma sonucu hazırladığı “Çamdibi – Altındağ Bölgesi Kentsel Yenileme Projesi”ni hayata geçirmek için harekete geçti. 40 bin yapının yüzde 11’nin iyi, yüzde 12’sinin kötü olduğu tespit edildi.

Diyarbakır Dağkapı meydanına kentsel yenileme projesi!

Diyarbakır'daki Dağkapı Meydanı, 'kentsel yenileme projesi' ile yenişlenecek. Proje kapsamında Dilan sineması kültür merkezi haline getirilecek...

Altındağ kentsel dönüşümle marka şehre dönüşecek!

Göreve geldiği günden bu güne hayata geçirdiği çalışmaları anlatan Altındağ Belediye Başkanı Asım Balcı, kentsel dönüşüm ve millet bahçesi müjdesi verdi.

Eyüpsultan Nişanca Kentsel Yenileme Projesi askıya çıkıyor!

Eyüpsultan Belediyesi tarafından Nişanca Mahallesi Kentsel Yenileme Avan Projesi'nin detaylarını vatandaşı bilgilendirmek amacıyla askıya çıkıyor.

Konya Mevlana Türbesi'nin yakınındaki bölge kentsel yenileme alanı ilan edildi!

Konya'nın Karatay ilçesi Aziziye Mahallesi sınırları içerisinde yer alan Mevlana Türbesi'nin arkasında yer alan bölge "kentsel yenileme alanı" olarak belirlendi.

Kartal E-5 Kuzeyi Kentsel Yenileme Alanı imar planı tadilatı askıda!

Kartal İlçesi, E-5 Kuzeyi Planı'nda Kentsel Yenileme Proje Alanı B. Bölgesi Sınır Düzenlenmesine ilişkin 1/5000 ölçekli plan tadilatı bugün askıya çıkarıldı.

Turgut Altınok: Keçiören'in yüzde 60'ını kentsel dönüşüme alacağız!

AKP Keçiören Belediye Başkan Adayı Altınok, "Şehrimizin yüzde 60'ını kentsel yenileme ve kentsel dönüşüme alacağız. Bu şekilde yollar ve caddeler genişleyecek. Daha doğrusu, Keçiören'in bütün ana aksını alacağız ve yeniden çizeceğiz" dedi...

Uşak Kentsel Yenileme Projesi için son başvuru tarihi 31 Aralık!

3 oda 1 salon konutların yer aldığı Uşak Kentsel Yenileme Projesi için son başvuru tarihi 31 Aralık olarak belirlendi.

TOKİ Uşak Kentsel Yenileme Projesi'nde başvurular sona eriyor!

TOKİ Uşak Kentsel Yenileme Projesi'nde yer alan konutlar için başvuru dönemi bugün itibariyle sona eriyor...

altındap kentsel yenileme Haberi

altındap kentsel yenileme

Hüseyin Gazi Kültür Merkezi'nde gerçekleşen mahalle toplantısında Başkan Tiryaki, Beşikkaya Cinderesi bölgesinde 230 kişiye tapu verdiklerinin altını çizdi. Bu bölgede çok yakında yepyeni bir yaşam alanı oluşturulacağını belirten Tiryaki, mahalle sakinlerinin merak ettiği tüm sorulara yanıt verdi. Cinderesi mevkiinde yaşayan vatandaşlara seslenen Altındağ Belediye Başkanı Veysel Tiryaki "Bölgede kentsel dönüşüm çalışmalarının başlaması için mahalle sakinlerinin yüzde 90 oranında mutabakata varması gerekiyor." dedi.

Tiryaki, vatandaşın istekleri doğrultusunda hareket ettiklerinin altını çizdi. "Altındağ'da modern yaşam alanları oluşturmak için çalışıyoruz. Söz hakkı her zaman vatandaşta... Bu zamana kadar hak sahiplerini mağdur etmedik, bundan sonra da etmeyeceğiz. 

Altındağ Belediyesi olarak hiçbir zaman zorla yıkım yapmıyoruz." diyen Başkan Tiryaki, imarı olmayan yerlerde okul, hastane, park, spor tesisi ve sosyal donatı alanlarının yer alamayacağını, şehrin nimetlerinden faydalanılamayacağını...