27 / 04 / 2024

altıneller yapı malzemeleri

altıneller yapı malzemeleri

İstanbul Ümraniye'de 30 Haziran Cumartesi günü saat 13:00'de Altıneller Yapı Malzemeleri'nin açılışında yer alacak Bien Seramik, yeni yetkili satıcısının açılışında sürpriz etkinlikler yapacak

Altınöz Grup Yapı Malzemeleri Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Altınöz Grup Yapı Malzemeleri Ticaret Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 200 bin TL sermaye bedeli ile Yousef Bagherı tarafından kuruldu.

Yaşa Gör İnşaat Yapı Malzemeleri Hafriyat Ve Nakliyat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Yaşa Gör İnşaat Yapı Malzemeleri Hafriyat Ve Nakliyat Sanayi Ticaret Limited Şirketi Esenyurt'ta Zahit Ercan Altıntaş tarafından kuruldu.

Ekm Altın İnşaat Yapı Malzemeleri Metal Nakliyat İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ekm Altın İnşaat Yapı Malzemeleri Metal Nakliyat İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi  Tuzla'da 1 milyon 500 bin TL sermaye bedeli ile Abdulkadir Yıldırım tarafından kuruldu.

İndova Endüstriyel Yapı Malzemeleri Anonim Şirketi kuruldu!

İndova Endüstriyel Yapı Malzemeleri Anonim Şirketi bugün Maltepe'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Refik Altınöz tarafından kuruldu.

Mertinox Yapı Malzemeleri Almanya yolcusu!

Bahaş Holding çatısı altında faaliyetlerini sürdüren Mertinox Yapı Malzemeleri 11-15 Mart tarihlerinde Almanya'da düzenlenecek olan Isıtma Soğutma Havalandırma Fuarı'nda son teknoloji ürünlerininin tanıtımını yapacak. 

Altıneller İnşaat Yapı Malzemeleri Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi İstanbul Şubesi açıldı!

Altıneller İnşaat Yapı Malzemeleri Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi İstanbul Şubesi bugün Ümraniye'de 1 milyon 700 bin TL sermaye bedeli ile açıldı. 

Arazlar Yapı Malzemeleri Metal Demir Çelik Ve Mobilya Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Arazlar Yapı Malzemeleri Metal Demir Çelik Ve Mobilya Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Maltepe’de 10 bin TL sermaye bedeli ile Suat Altınışık tarafından kuruldu. 

Ma Elektrik İnşaat Ve Yapı Malzemeleri Limited Şirketi kuruldu!

Ma Elektrik İnşaat Ve Yapı Malzemeleri Limited Şirketi bugün Avcılar’da 100 bin TL sermaye bedeli ile Mahir Altıngöz tarafından kuruldu. 

Altınel Emlak Taahhüt İnşaat Gayrimenkul Danışmanlık Yapı Malzemeleri Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Altınel Emlak Taahhüt İnşaat Gayrimenkul Danışmanlık Yapı Malzemeleri Ticaret Limited Şirketi Orhan Ayan ve Semiha Mırmır ortaklığında 10 bin TL sermaye ile bugün kuruldu.

Özdil Yapı Malzemeleri Tekstil Tarım Ürünleri Nakliyat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Özdil Yapı Malzemeleri Tekstil Tarım Ürünleri Nakliyat Ticaret Limited Şirketi50 bin TL sermaye ile bugün Ramazan Altınbaş imzasıyla kuruldu.

Azizoğlu Yapı Malzemeleri İnşaat Elektrik Enerji ve Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Azizoğlu Yapı Malzemeleri İnşaat Elektrik Enerji ve Sanayi Ticaret Limited Şirketi, Eyüp Altın tarafından 200 bin TL sermaye ile 17 Şubat'ta Ümraniye, Cemil Meriç Mahallesi, Alemdağ Caddesi'nde kuruldu.

YSF Yapı Malzemeleri İnşaat Taahhüt Gıda Turizm Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

YSF Yapı Malzemeleri İnşaat Taahhüt Gıda Turizm Sanayi Ticaret Limited Şirketi, Yusuf Gök tarafından 500 bin TL sermaye ile 15 Aralık'ta Ümraniye, Altınşehir Mahallesi, Kelebek Sokak'ta kuruldu.

Suna Yapı Malzemeleri Pazarlama İnşaat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Suna Yapı Malzemeleri Pazarlama İnşaat Ticaret Limited Şirketi, Ali Suna tarafından 100 bin TL sermaye ile 9 Aralık'ta Hasanpaşa, Uzunçayır Caddesi, Ş.Bülent Altınsoy Sokak'ta kuruldu.

altıneller yapı malzemeleri Haberi

altıneller yapı malzemeleri



Türkiye seramik sektöründe dijital teknolojinin öncülerinden Bien Seramik 30 Haziran 2012 Cumartesi günü İstanbul Ümraniye’de hizmete girecek olan yeni yetkili satıcısı Altıneller Yapı Malzemeleri’nin açılışını gerçekleştirecektir. 



Bien Seramik saat 13:00’de başlayacak açılışta farklı etkinlikler ile yeni ürünlerinin tanıtımını da yapacak. 


Altıneller Yapı Malzemeleri'nin açılışı 30 Haziran Cumartesi saat 13:00'de...