06 / 05 / 2024

Altınhas projeleri

Altınhas projeleri

İş Bankası iştirakleri, Ömerli'de daha önce Koray Yapı ile yürüttüğü 'Kasaba' projesinin geri kalanını Altınhas Holding ile devam ettirme kararı aldı. Bunun için Altınhas Holding, 55 milyon lira bedelle Koray Yapı'nın 3. etaptaki arsalarını devraldı.

TOKİ'nin ürettiği 51 bin evden 678'i alt gelir grubuna yönelik!

TOKİ'nin İstanbul projeleri değerlendirildiğinde bitirilen 50 bin 918 konuttan yalnızca 678’inin alt gelir grubuna yönelik inşa edildiği belirlendi.

Xinjiang Uygur Özerk Bölgesi’nin 72 milyar yuanlık alt yapı projeleri için ilk kazma vuruldu!

Çin’in Xinjiang Uygur Özerk Bölgesi’nde 72 milyar 27 milyon RMB tutarında yatırım projeleri için düğmeye basıldı...

İş GYO Çekmeköy'deki arsasını 14.7 milyon TL'ye sattı!

İş GYO'nun Çekmeköy'de 15 bin 313 metrekare alana sahip arsadaki Altınhas Holding Anonim Şirketi'ne ait yüzde 67,2 oranındaki mülkiyet payının 14 milyon 785 bin TL üzerinden satın alınmasına karar verildi.

Irak'ın Diyala vilayetinde koronavirüs nedeniyle imar projeleri durduruldu!

Irak'ta tüm dünyayı etkisi altına alan yeni tip koronavirüs (Kovid-19) vakalarında yaşanan artış sebebiyle Diyala vilayetindeki tüm imar projeleri durduruldu.

2020 TOKİ Mayıs ayı alt gelir grubu ucuz konut projeleri!

TOKİ başvuruları ile binlerce dar gelirli vatandaş konut sahibi oluyor. 2020 TOKİ Mayıs ayı alt gelir grubu ucuz konut projeleri merak ediliyor. Peki TOKİ konutları hangi illere yapılacak? İşte başvuru şartları...

Altı banka yüzde 0.79 faizle konut kredisi kullandırıyor!

Kamu Bankaları, özel bankalar ve katılım bankalarının arasında olduğu altı banka anlaşmalı olduğu konut projeleri için firma katkı payı payı ile beraber tüketiciye %0.79 faiz oranı ile konut kredisi kullandırmaya devam ediyor.

İstanbul'da 700 bin TL altındaki 12 konut projesi!

İstanbul'da ucuz konut bulmanın zor olduğu bu dönemde bazı markalı konut projeleri uygun fiyatlarıyla dikkat çekiyor. İşte İstanbul'da 700 bin TL'nin altındaki bazı markalı konut projeleri...

TOKİ'nin Şubat ayında satışa çıkaracağı alt gelir projeleri!

2017 yılında konut üretiminde rekor kıran Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ), 2018 yılını da rekor rakamlar ile kapatmak için çalışmalarına tüm hızıyla devam ediyor. 

TOKİ'nin inşaatı devam eden 10 alt gelir grubu projesi!

Toplu Konut İdaresi (TOKİ) alt gelirli gruba yönelik konut projeleri hayata geçirmeye devam ediyor. İşte, TOKİ'nin inşaatı devam eden alt gelir grubu projeleri..

Otoyol projeleri, proje finansmanında büyüdü!

Garanti Bankası Genel Müdür Yardımcısı Ebru Dildar Edin, proje finansmanında gelinen son noktayı anlattı. Proje finansmanında, bu yıl büyümenin motoru alt yapı ve otoyol projeleri olarak açıklandığını belirtti.

İnşaatçılar Çekmeköy’de proje yarışına hız verdi!

İstanbul’un yeni gelişim bölgesi Çekmeköy’de proje yarışı hızlandı. Sinpaş’tan İş Altınhas İnşaat’a ve 216 Yapı’ya kadar markalı konut üreticilerinin proje ürettiği bölgede, inşaat, planlama ve satış aşamasında 22 konut projesi bulunuyor.

Aksaray Piri Mehmet Paşa alt geçit projelerinde son durum!

Aksaray Belediyesi tarafında inşa edilecek Selçuklu Parkı projesi ile Piri Mehmet Paşa alt geçit projeleri AK Parti Aksaray Milletvekilleri ve Belediye Başkanı Haluk Şahin Yazgı tarafından incelendi.

İşte Ankara'daki kentsel dönüşüm projeleri!

Tüm Türkiye'yi etkisi altına alan ve hızla yayılan kentsel dönüşüm çalışmaları Ankara'da da hızlı bir şekilde devam ediyor. İşte Ankara'da devam eden ve tamamlanan kentsel dönüşüm projeleri..

Altınhas projeleri Haberi

Altınhas projeleri


İş Bankası iştirakleri, Ömerli'de daha önce Koray Yapı ile yürüttüğü 'Kasaba' projesinin geri kalanını Altınhas Holding ile devam ettirme kararı aldı. 


Bunun için Altınhas Holding, 55 milyon lira bedelle Koray Yapı'nın 3. etaptaki arsalarını devraldı. Ardından 'İs Koray' olan geliştirici şirketin ismi 'İs Altınhas' olarak değiştirildi. 


Ortaklık sürecinin 6 ay once başladığını kaydeden Altınhas Holding Yönetim Kurulu Başkanı İmam Altınbaş, İs CYO ile farklı projeler yapmayı arzuladıklarını...