02 / 05 / 2024

Altınkale Premium proje detayları

Altınkale Premium proje detayları

'Altınkale Premium' projesi tamamlandığında Türkiye'nin ilk yeşil mahalle projesi olacak. Proje, 24 dönüm arazi üzerinde 4 adadan oluşuyor. Türkiye'nin ilk yeşil mahalle projesi olacak. Altınkale Premium için temel atma töreni yapıldı.

Adra Altınoluk hemen teslim fırsatıyla satışta! Yeni proje!

Adra Altınoluk projesinde hemen teslim fırsatıyla konut satışları sürüyor. Proje 30 dönümlük alanda yükseliyor. Peki Adra Altınoluk'ta konut fiyatları ne kadar? İşte merak edilenler...

Döşemealtı Belediyesi üç taksitle arsa satacak! Antalya'da arsa arayanlar dikkat!

Antalya İli Döşemealtı Belediye Başkanlığı, Antalya Döşemealtı Altınkale Mahallesi'nde yer alan arsa için satış ihalesi düzenliyor.

Antalya Döşemealtı'nda 250 milyon liraya arsa satılıyor! Yüzde 50 peşin ve 3 taksitle ticaret imarlı arsa!

Antalya ili Döşemealtı Belediye Başkanlığı, Antalya ili, Döşemealtı ilçesi, Altınkale Mahallesi'nde yer alan 25 bin 128 metrekarelik arsayı satıyor. İşte ayrıntılar...

Dama Altın Proje Gayrimenkul Ve Danışmanlık Limited Şirketi kuruldu!

Dama Altın Proje Gayrimenkul Ve Danışmanlık Limited Şirketi bugün Kağıthane'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Anıl Sert tarafından kuruldu.

Swissotel Residences Çeşme'de konutlar güçlü yatırım imkanı sunuyor!

Dünyanın öncü otel grubu Accor çatısı altındaki premium segment Swissotel markası ve Ege bölgesinin güçlü yatırımcıları Miray İnşaat, Dilek Holding, ZA Madencilik konsorsiyumu ile inşa edilecek olan proje Swissôtel Residences Çeşme, dikkatleri üstüne çekmeye devam ediyor. 

Altınsoy İnşaat Taahhüt Proje Ve Ticaret Limited Şirketi İstanbul Endüstri Ve Tic.Serbest Bölge Şb. açıldı!

Altınsoy İnşaat Taahhüt Proje Ve Ticaret Limited Şirketi İstanbul Endüstri Ve Tic.Serbest Bölge Şb. bugün Tuzla'da 100 bin TL sermaye bedeli ile Turgut Altınsoy ve Ertuğrul Altınsoy ortaklığında açıldı.

Altın Emlak Temeltaş ile proje satışı yapacak!

Altın Emlak ile Temeltaş Gayrimenkul Geliştirme şirketleri markalı proje satışında işbirliği gerçekleştiriyor. Yakın zamanda lansmanı gerçekleştirilen “Altın Proje” ile, Altın Emlak müşterileri 20 farklı proje hakkında detaylı bilgi alabilecek, yatırım yapacak.

TOKİ Ankara Altıağaç son başvuru tarihi 2020!

TOKİ Ankara Altıağaç son başvuru tarihi 2020 haberimizde yer alıyor. İşte TOKİ Ankara Mamak Altıağaç proje detayları...

Altürk Proje Mimarlık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Altürk Proje Mimarlık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Şişli'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Erdal Altürk tarafından kuruldu.

213 proje için yatırım teşvik belgesi!

AKTOB ile Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı verilerine göre, bu yılın Ocak-Eylül döneminde turizm başlığı altında 213 proje için yatırım teşvik belgesi verildiği açıklandı.

Antalya'da kaçak yapıya izin yok!

Antalya'nın Döşemealtı ilçesi Altınkale Mahallesi'ndeki  meralarda yer alan 16 yapı yıkıldı. Çevre ve Şehircilik İl Müdürü Altınay, imar barışından 31 Aralık 2017'den önce inşa edilen yapıların yararlanabildiğini söyledi... 

Taşkın Altınkaya Mimarlık Mühendislik İnşaat Taahhüt Ve Proje Yönetimi San.Tic.Ltd.Şti. kuruldu!

Taşkın Altınkaya Mimarlık Mühendislik İnşaat Taahhüt Ve Proje Yönetimi San.Tic.Ltd.Şti. bugün Beylikdüzü’nde 100 bin TL sermaye bedeli ile Taşkın Altınkaya tarafından kuruldu. 

Döşemealtı Belediyesi'nden 24 milyon TL'ye satılık 3 arsa!

Döşemealtı Belediye Başkanlığı Altınkale'de bulunan 3 arsayı 8 Şubat tarihinde Kapalı Teklif Usulü ile ihaleye çıkarıyor..

Altınkale Premium proje detayları Haberi

Altınkale Premium proje detayları

Türkiye'nin ük yeşil mahalle projesi olacak 'Altınkale Premium, Döşemealtı İlçesi Yeşilbayır Mevkiinde temel atma töreniyle başladı. 'Altınkale Premium' için düzenlenen temel atma törenine, Döşemealtı Kaymakamı Mehmet Baygul ve Uluslararası Antalya Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Cihat Göktepe katıldı. Konfor, rahatlık ve tüm yaşam alanlarında özgürlük felsefesinin öne çıkarıldığı proje, toplam 24 dönüm arazi içerisinde 162 aileyi ağırlayacak. Altınkale İnşaat Ltd. tarafından 4 adada oluşturulacak 'Altınkale Premium', için "Club Üyeliği Sistemi' de bir olarak uygulanacak. 


TERLEMEYE SON 

Altınkale İnşaat Ltd. Genel Müdürü Murat Zorbaz. "Bugün burada sadece bir konut projesi değil, yeni nesil çevre dostu, doğaya ve insana saygılı bir projenin temellerini atıyoruz. Enerji kaynaklarının hızla tükendiği günümüzde tasarruf sağlayarak geleceğe daha temiz bir dünya bırakıyoruz. Altınkale Pıemium'da, kent merkezine yakın olmasına rağmen,...