21 / 05 / 2024

Altınköy otel projesi

Altınköy otel projesi

Altındağ Belediyesi, 650 dönüm büyüklüğündeki açık hava müzesine yeni unsurlar ekliyor, Altınköy Açık Hava Müzesi’ne yapılan köy evi konseptindeki 5 butik otel ve bir kına konağının inşaatı tamamlanmak üzere.

Emlak Konut GYO Üsküdar Bulgurlu kentsel dönüşüm projesi için imzalar atıldı! Projeyi hangi firmalar inşa edecek? 

Emlak Konut GYO Üsküdar Bulgurlu Altınköy-2 Sitesi  Kentsel Dönüşüm Projesi için resmen imzalar atıldı. Peki Emlak Konut GYO Üsküdar Bulgurlu projesini hangi firmalar inşa edecek? İşte merak edilen ayrıntılar...

Emlak Konut GYO'dan Üsküdar Altınköy 2 Sitesi'nin yerine 350 konutluk yeni proje!

Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Üsküdar Altınköy-2 Sitesi kentsel dönüşüm projesi için düğmeye bastı. Söz konusu kentsel dönüşüm projesiyle tam 350 yeni konut inşa edilecek.

TOKİ Hatay Altınözü 2022 projesi 10 soruda tüm detaylarıyla! Yüzde 10 peşinat

TOKİ Hatay Altınözü 2022 projesi tüm detaylarıyla açıklandı. Peki, TOKİ Hatay Altınözü'nde kaç sosyal konut inşa edilecek? TOKİ Hatay Altınözü'nde inşa edilecek konutların fiyatları ne kadar? İşte tüm detayları 10 soruda TOKİ Hatay Altınözü sosyal konut projesi...

Çekmeköy Kışlasına Çınarköy Evleri projesi: Bin 774 konut 141 villa 56 ticari alan yapılacak

Çekmeköy Kışlası olarak bilinen Şehit Onbaşı Azim Özdemir Kışlası tamamen boşaltıldı. Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş.’ye devredilen kışla arazisine Çınarköy Evleri projesi adı altında bin 774 konut, 141 villa ve 56 ticari alanın yapımına başlandı.

1 gram bile altını olan yaşadı! Altın yükseliyor! Gram altın ne kadar oldu? Son dakika altın fiyatları 23 Mayıs 2022!

Altın fiyatlarında son dakika fiyatları  haftanın ilk işlrm gününde yakından takip ediliyor. Elinde bir gram bile altını olan yaşadı çünkü altın yükseliyor. İşte 23 Mayıs 2022 güncel altın fiyatları...

Emlak sektörü 2022'de altın yılını yaşayacak!

Emlak analistleri yeni apartman arzının kiralardaki artışı durdurabileceğinin altını çiziyor ve 2022'nin emlak sektöründe altın yıl olacağını belirtiyor.

Kripto para yatırımcıları altına yöneliyor!

Kripto para piyasalarında yaşanan gelişmeler birçok kişi tarafından heyecanla takip ediliyor. Uzmanlar, altındaki yükselişi kripto para yatırımcılarının da altına yönelmesine bağlıyor...

Vesta Global'dan 5 yıldızlı ev-otel projesi: L’and Vineyards!

2017'de Teuta Narazan ve Armağan Akyüz tarafından kurulan Vesta Global, Portekiz’de bulunan çok ödüllü, üzüm bağlarında yer alan 5 yıldızlı ev-otel projesi L’and Vineyards ile yatırımcılarına kazanç vaad ediyor.

Başkent Ankara Köy Evleri Projesi için temel atıldı! 

Kırsal kalkınmayı desteklemek için başlatılan "Başkent Ankara Köy Evleri Projesi'nin ilk temeli Ayaş'ta atıldı. 

137 yeni otel projesi geliyor!

Pandemi döneminde bile otel yatırımlarına devam ediliyor. 2020'de 137 yeni otel projesi teşvik belgesi aldı. Proje sayısı bir önceki seneye göre yüzde 19 yükseldi.

Nef Ataköy 22 projesi yıl sonu gayrimenkul değerleme raporu!

Peker GYO'nun Nef Ataköy 22 projesi ile ilgili olarak hazırlattığı 2020 yıl sonu "Gayrimenkul Değerleme Raporu" yayınlandı. 

İŞ GYO Kadıköy Otel Projesi 2020 değerleme raporu!

İş GYO tarafından İstanbul İli, Kadıköy İlçesi, İbrahimağa Mahallesi, 1421 Ada 4 Parsel'e ilişkin değerleme raporu yayınlandı.

Edirne Çömlekköy Barajı Projesi'nin akıbeti meclis gündeminde!

Edirne'nin Lalapaşa ilçesinde yapımı planlanan Çömlekköy Barajı Projesi'nin akıbeti meclis gündemine taşındı. İYİ Parti'li Çakırlar, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Altınköy otel projesi Haberi

Altınköy otel projesi


Altınköy Açık Hava Müzesi ile 100 yıl öncesinin köy hayatını Ankara’ya taşıyan Altındağ Belediyesi, 650 dönüm büyüklüğündeki açık hava müzesine yeni unsurlar ekliyor.


5 otel ve 1 kına konağı yapılıyor


Altınköy Açık Hava Müzesi’ne yapılan köy evi konseptindeki 5 butik otel ve bir kına konağının inşaatı tamamlanmak üzere. Çantı ev özelliği taşıyan oteller ve kına konağının iç dizaynının yapıldığını aktaran Altındağ Belediye Başkanı Veysel Tiryaki, kına konağı ve otellerin açılışını 2016 bahar aylarına yetiştirmeyi umduklarını aktardı.


Ormanlık bölgelerde ağaç gövdelerini üst üste yığarak hiç çivi kullanılmadan yapılan yöresel evlere “Çantı Ev” denildiğini hatırlatan Başkan Tiryaki, Altınköy Açık Hava Müzesi’nde 40’a yakın çantı ev bulunduğunu belirtti. Karadeniz’in orman köylerinden alınan 80-100 yıllık çantı evlerin, tek tek söküldüğünü,  kamyonlara yüklendiğini ve Altındağ’a getirildiğini söyleyen...