19 / 05 / 2024

Altınoluk teleferik

Altınoluk teleferik

Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı A. Edip Uğur: Altınoluk’tan Kazdağlarına teleferikle çıkmamız lazım. Bursa’da teleferikle ilgili çalışma yapan bir firmayı davet ettik, Milli Parklar Bölge Müdürlüğü personeliyle çalışmak yaptık, dedi.

Adra Altınoluk hemen teslim fırsatıyla satışta! Yeni proje!

Adra Altınoluk projesinde hemen teslim fırsatıyla konut satışları sürüyor. Proje 30 dönümlük alanda yükseliyor. Peki Adra Altınoluk'ta konut fiyatları ne kadar? İşte merak edilenler...

Edremit'teki zeytinlik alan 35 yıllığına 26.3 milyon TL'ye kiraya veriliyor!

Vakıf Genel Müdürlüğü Balıkesir Vakıflar Bölge Müdürlüğü, Edremit'in Altınoluk Mahallesi'nde bulunan zeytinlik alanını 35 yıllığına 26 milyon 344 bin TL'ye kiraya veriyor.

Altınoluk Danışmanlık İnşaat Turizm Tekstil Gıda Nakliye Taahhüt Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Altınoluk Danışmanlık İnşaat Turizm Tekstil Gıda Nakliye Taahhüt Ticaret Limited Şirketi bugün Ümraniye'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Sami Ademoğlu ve S. Nesrullah Aka ortaklığında kuruldu.

İzmit’e teleferik müjdesi!

Tüm dünyayı etkisi altına alan koronavirüs salgını sebebiyle uzun süre yapılamayan İzmit Belediyesi Temmuz ayı Meclis Toplantısında teleferik projesi masaya yatırıldı...

Sapanca Kırkpınar Mahallesi sakinlerinin teleferik isyanı!

Sakarya Sapanca’nın Kırkpınar Mahallesi sakinlerinin teleferik projesine karşı mücadelesi aylardır devam ediyor. Bölge sakinleri 2020 yılına teleferik alt istasyonunun karşısında kurdukları çadırda girdi. 

Erkan Petekkaya anne ve babası için Altınoluk’tan 1.5 milyon TL'ye ev aldı!

Oyuncu Erkan Petekkaya Alzheimer’a yakalanan annesi ve demans hastası olan babası için Altınoluk’tan 1.5 milyon liraya ev aldı...

İsrail teleferik projesi Kudüs'ü Yahudileştirecek!

Mescid-i Aksa İmamı ve Kudüs Yüksek İslam Heyeti Başkanı Şeyh İkrime Sabri, İsrail'in işgal altında bulunan Doğu Kudüs'te hayata geçireceği teleferik projesinin şehri Yahudileştireceğini kaydetti.

Ödül Yapı Revan Köşk satışta!

Ödül Yapı imzasını taşıyan Revan Köşk projesi satışa çıktı. Kayseri Altınoluk Mahallesi'nde 4+1 şeklinde 13 villadan meydana gelen projede kaba inşaat devam ediyor.

Altınoluk'ta liman genişletme çalışmaları başlıyor!

Balıkesir'in Altınoluk ilçesinde liman genişletme çalışmaları başlıyor. Altınoluk sahili çevre düzenleme ve iskele yapım işi çalışmalarını, Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Edip Uğur inceledi.

Altınoluk'a kordon ve plaj geliyor!

Balıkesir Büyükşehir Belediyesi deniz dolgusu tamamlanan Altınoluk'a 3 milyon lira maliyet ile 3 bin metrekarelik yeni bir kordon inşa ediliyor.

Alanya'ya teleferik kazandırılacak!

ALTAV Başkanı Adem Murat Yücel, ALTİD tarafından düzenlene turizm istişare toplantısına katıldı. Toplantıda konuşan Yücel, Alanya'ya teleferik kazandırılacağını söyledi.

Kayseri Aşiyan ve Hasbahçe Villaları tanıtıldı!

Ödül İnşaat tarafından hayata geçirilen Aşiyan ve Hasbahçe Villaları'nın lanman toplantısı gerçekleşti. Kayseri'nin Altınoluk ilçesinde yükselecek projelerin örnek daireleri tanıtılacak.

Alanya Teleferik Projesi'nde temel betonu döküldü!

Geçtiğimiz kasım ayında kazı ve temel atma çalışmalarının başladığı Teleferik Projesi’nde alt istasyonun temel betonu bugün döküldü.

Altınoluk teleferik Haberi

Altınoluk teleferik

Balıkesir Esnaf ve Sanatkarları Odaları Birliği (BESOB), Ahilik Haftası kutlamaları kapsamında Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Edip Uğur’u ziyaret etti. BESOB Başkanı Fehmi Erdem, yönetim kurulu üyeleri ve 86 oda başkanının yer aldığı ziyarette esnaf camiasının Ahilik Haftası’nı kutlayan Başkan Uğur, oda başkanlarına Büyükşehir Belediyesi’nin çalışmaları ve projeleri hakkında bilgi verdi. Başkan Uğur, Balıkesir’in zenginliklerini insanlarla buluşturacaklarını söyledi.


Ahilik geleneğinin Osmanlı’dan bu yana devam ettiğini ve bu değere sahip çıkılması gerektiğini vurgulayan Başkan Uğur, her zaman Esnaf teşkilatının yanında olduklarını söyledi. Büyükşehir Belediyesi’nin çalışmaları ve projeleri hakkında oda başkanlarına bilgi veren Başkan A. Edip Uğur, planlamalarını günü kurtarmak için değil uzun vadeli yaptıklarını ifade etti. Büyükşehir Belediyesi olarak Balıkesir’i 2050 yılında 5 milyon nüfusa göre planlayacaklarını ifade eden Başkan A....