05 / 05 / 2024

Altınoran home office

Altınoran home office

40 yıllık tecrübesini, şirketin temellerinin atıldığı şehir olan Ankara'ya taşıyan Sinpaş Yapı, bugüne dek özel sektörtarafından geliştirilen en büyük konut projesini Ankara'da hayata geçirirken, pek çok ilki de Ankara'ya taşıyor...

Altınoran’da home officeler için ön talep toplanıyor!

Hızla yapımı süren ve Ankara’nın en büyük yaşam projesi olarak tamamlanması merakla beklenen Altınoran’da satışlar devam ediyor. Başkent’e pek çok ilki getiren Altınoran, home office satışını da ilkler listesine ekliyor.

Altınoran’da Home Officeler’in ön taleple satışına başlandı!

Hızla yapımı süren ve Ankara’nın en büyük yaşam projesi olarak tamamlanması merakla beklenen Altınoran’da satışlar devam ediyor. Başkent’e pek çok ilki getiren Altınoran, home office satışını da ilkler listesine ekliyor.

Altınoran Starium AVM'nin 2021 değeri belli oldu!

Servet GYO tarafından Altınoran Starium AVM'ye ilişkin değerleme raporu yayınlandı. Peki Starium AVM'nin değeri ne kadar oldu?

Sinpaş Altınoran'daki 156 adet bağımsız bölümün değeri belli oldu!

Sinpaş Altınoran projesindeki 156 adet bağımsız bölümün deeğri 399 milyon 290 bin TL olarak belirlenirken, aylık kira değerleri toplamı 1 milyon 704 bin 671 TL oldu. 

Trend Home Office Mimarlık İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Trend Home Office Mimarlık İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Pendik’te  100 bin TL sermaye bedeli  Kadir Gültepe tarafından kuruldu.

Altınoran Dizayn Ve Mimarlık Limited Şirketi kuruldu!

Altınoran Dizayn Ve Mimarlık Limited Şirketi Ümraniye’de  50 bin TL sermaye bedeli  ile Cihan Güzer tarafından kuruldu.

Sinpaş Altınoran Starium AVM, Servet GYO'ya 99.5 milyon TL'ye satıldı!

Sinpaş GYO tarafından Sinpaş Altınoran Starium AVM'nin Servet Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş.'ye 99.5 milyon TL'ye satışı gerçekleştirildi...

İş hayatının yeni çalışma modeli Home-Office!

Satış Çözümleri kurucusu Soner Keleş, pandemi sürecinde iş hayatında yeni çalışma modelinin Home Office olduğunu değerlendirdi….

Sinpaş GYO Altınoran projesi 2020 değerleme raporu!

Sinpaş GYO, Ankara İli, Çankaya İlçesi 29634 ada 10 parselde yer alan Altınoran projesine ait 200 adet bağımsız bölüme ilişkin değerleme raporu yayınlandı. 

Koronavirüs emlak sektöründe neleri değiştirdi?

Tüm dünyayı etkisi altına alan koronavirüs salgını emlak sektöründe değişimlere neden oldu. Bazı şirketler de 'home office' çalışma sistemini kalıcı duruma getirdi.

Home office kalıcı oldu, evlere bir oda daha isteniyor!

Tüm dünyayı etkisi altına alan koronavirüs home office çalışma şeklini kalıcı hale getirdi. Yeni ev arayışına girenler, artık çalışma odası olarak kullanmak amacıyla bir oda daha istiyor.

Altınoran 2019 yıl sonu değerleme raporu!

Sinpaş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Ankara İli Çankaya İlçesi Altınoran Projesine ait hazırlanan değerleme raporunu yayınladı...

Home-Office çalışanlar için dekorasyon önerileri!

f2ms Grup Mimarlarından Mimar Figen Erdağ Demircan evde çalışmak isteyenlere önerilerde bulunuyor. İşte home-Office çalışanlar için dekorasyon önerileri...

Sinpaş GYO Altınoran 2018 yıl sonu değerleme raporu!

Sinpaş GYO Ankara ili Çankaya ilçesinde yer alan Altınoran projesi için hazırlatılan 2018 yıl sonu gayrimenkul değerleme raporunu yayınladı...

Sinpaş Altınoran kira bedelleri!

44 yıllık tecrübesiyle Sinpaş'tan Çankaya Altınoran'da kiracıları ev sahibi yapacak kampanya başladı. Evi önce kiralayın, evi almak isterseniz kira bedeli dairenin toplam tutarından düşsün. İşte Sinpaş Altınoran kira bedelleri...

Altınoran home office Haberi

Altınoran home office

40 yıllık tecrübesini, şirketin temellerinin atıldığı şehir olan Ankara'ya taşıyan Sinpaş Yapı, bugüne dek özel sektör tarafından geliştirilen en büyük konut projesini Ankara'da hayata geçirirken, pek çok ilki de Ankara'ya taşıyor. Çankaya Oran'da 1 milyon 850 bin metrekare alan üzerinde yükselecek olan Altınoran, Başkentin geleceğe dönük modern yüzü olmayı hedeflerken, Ankaralıları ilk kez modern Home Office kavramı ile de tanıştırıyor. Altınoran'da yer alan, Cumhuriyetin kuruluşunu ve 100. yılındaki büyük hedeflerini simgeleyen 1923 ile 2023 kuleleri ve her ikisinin arasında yükselen Cumhuriyet Kulesi, ay ve yıldızdan esinlenilen mimarisiyle Ankara'nın yeni simgesi olmaya hazırlanırken, ev ve işi bir arada yaşama konforu yanında birçok mali avantajlarda sunmak üzere planlanan kuleler, aynı zamanda Ankara'nın ilk home office'leri olacak. 


Hürses...