05 / 05 / 2024

altınoran iletişim

altınoran iletişim

Hızla yapımı süren ve Ankara’nın en büyük yaşam projesi olarak tamamlanması merakla beklenen Altınoran’da satışlar devam ediyor. Başkent’e pek çok ilki getiren Altınoran, home office satışını da ilkler listesine ekliyor.

Altınoran’da Home Officeler’in ön taleple satışına başlandı!

Hızla yapımı süren ve Ankara’nın en büyük yaşam projesi olarak tamamlanması merakla beklenen Altınoran’da satışlar devam ediyor. Başkent’e pek çok ilki getiren Altınoran, home office satışını da ilkler listesine ekliyor.

Ankara Altın Oran fiyat listesi!

Teslimlerin tamamının 2014 yılının Aralık ayında gerçekleşeceği Ankara Altın Oran projesinde fiyatlar 223 bin liradan başlıyor...

İstanbul depreminde iletişim kesilir mi? GSM şirketlerinden İstanbul depremi açıklaması: 'Biz o işin altından kalkmayız'

TBMM Deprem Araştırma Komisyonu geçtiğimiz günlerde toplant. Komisyona, GSM şirketlerinin yetkilileri de katılım gösterdi. Gündemde olası İstanbul depreminde kesinti yaşanıp yaşanmayacağı konuşuldu. Peki İstanbul depreminde de iletişim kesilir mi?

Altınbaşak Doğa iletişim!

Altınbaşak Doğa iletişim bilgileri haberimizde yer alıyor. Projede toplam 63 adet konut bulunuyor.

Fuzul TEM Konutları iletişim!

Fuzul İnşaat tarafından hayata geçirilen Fuzul TEM Konutları projesi 17-18 katlı altı blok olarak şeklinde yükseliyor. Fuzul TEM Konutları iletişim bilgileri haberimizin içinde yer alıyor.

Mint İnşaat’ın PR ajansı 25 Medya İletişim oldu!

Nef İcra Kurulu Başkanı Erden Timur’un, 26 yılı aşkın finans sektörü deneyimine sahip olan Sefer Altıoğlu ile birlikte hayata geçirdiği Mint İnşaat’ın iletişim ajansı 25 Medya İletişim oldu.

Altındağ Kavuklar Bornova Evleri iletişim!

Altındağ Kavuklar Bornova Evleri iletişim ve adres bilgisi haberimizde yer alıyor. İzmir'de yükselen Kavuklar Bornova Evleri projesinde daire teslimleri Temmuz 2018 yılında yapılıyor...

AC Yapı'nın PR ajansı Contactplus İletişim Hizmetleri oldu!

Demir-çelik sektörünün önde gelen üretici ve ihracatçıları arasında yer alan Coşkun Group çatısı altında faaliyetlerini sürdüren AC Yapı’nın iletişim danışmanı Contactplus İletişim Hizmetleri oldu.

Avcılar Ispartakule Evleri iletişim bilgileri!

Alt gelir grubu için 1.000 TL başvuru bedelinin olduğu projede 1.500 adet daire satışa sunuluyor. Avcılar Ispartakule Evleri iletişim bilgileri kapsamında telefon numarası 0216 579 15 15 olarak belirlendi.

Altınoran Sinpaş iletişim bilgileri!

Daire büyüklüklerinin 62 metrekareden başladığı projede daire tipleri 1+1'den 6,5+1'e kadar farklılık gösteriyor. Altınoran Sinpaş iletişim bilgileri kapsamında telefon numarası (0312) 490 10 72 olarak belirlendi.

Kasaba 3. Etap satış ofisi iletişim!

İstanbul Çekmeköy - Ömerli'de inşa edilen proje İş Altınhas tarafından hayata geçiriliyor. Kasaba 3. Etap satış ofisi iletişim bilgisi kapsamında telefon numarası 0216 435 83 57 olarak belirlendi.

İş Altınhas Kasaba 3. Etap iletişim!

İş Altınhas Kasaba 3. Etap iletişim için 0216 435 83 57 numaralı telefondan satış ofisi ile görüşebilirsiniz. Teslimlerin Şubat 2017 tarihinde gerçekleşmesi öngörülen proje İstanbul Çekmeköy Ömerli'de yükseliyor.

Kasaba 3. Etap İş Altınhas iletişim!

Toplam 160 bin metrekare alan üzerinde yükselen projede villa tipleri 4+1 ve 6+1 olarak tasarlandı. Kasaba 3. Etap İş Altınhas iletişim bilgileri kapsamında telefon numarası 0216 435 83 57 olarak belirlendi.

Çekmeköy Kasaba 3. Etap iletişim!

Çekmeköy Kasaba 3. Etap iletişim için 0216 435 83 57 numaralı telefonu arayabilirsiniz. İş Altınhas İnşaat imzası ile yükselen projede 24 ay 0 faiz imkanı ile konut sahibi olunabiliyor.

Ömerli Kasaba 3. Etap iletişim!

Ömerli Kasaba 3. Etap iletişim için 0216 435 83 57-58 numaralı telefonu arayabilirsiniz. İş Altınhas İnşaat imzası ile hayata geçirilen projede Şile-Alemdağ Yolu'nun hemen yanında bulunuyor.

altınoran iletişim Haberi

altınoran iletişim

Son dönemde yaşam tarzı olduğu kadar gayrimenkul yatırımlarında da ön sıralara yükselen Home Office’lerin, Altınoran kulelerinde ön taleple satışına başlandı. Sinpaş Yapı, kredi kullanmak istemeyen yatırımcılar için hazırladığı 48 aylık ödeme planı ile de fırsatlarını çoğaltıyor. 

40 yıllık tecrübesini, şirketin temellerinin atıldığı şehir olan Ankara’ya taşıyan Sinpaş Yapı, bugüne dek özel sektör tarafından geliştirilen en büyük konut projesini Ankara’da hayata geçirirken, pek çok ilki de Ankara’ya taşıyor.

Çankaya Oran’da 1 milyon 850 bin metrekare alan üzerinde yükselecek olan Altınoran, Başkent’in geleceğe dönük modern yüzü olmayı hedeflerken, Ankaralıları ilk kez modern Home Office kavramı ile de tanıştırıyor. 

Altınoran’da yer alan, Cumhuriyetin kuruluşunu ve 100. yılındaki büyük hedeflerini simgeleyen 1923 ile 2023 kuleleri ve her ikisinin arasında yükselen Cumhuriyet Kulesi, ay ve yıldızdan esinlenilen...