17 / 05 / 2024

Altınoran Marka İnşaat adres

Altınoran Marka İnşaat adres

Altınoran Marka İnşaat Eğitim Anonim Şirketi, Sedat Alabaş tarafından 100 bin TL'lik sermaye ile 8 Ocak 2014 tarihinde Bahçelievler, Siyavuşpaşa Mahallesi, Yunus Sokak 'ta kuruldu.

Üç ay önce iki kilo altınla satın alınan evler, şimdi 1,6 kilo altınla alınıyor! 

Kripto fenomeni Murat Ali Calman, X sosyal medya hesabından konut fiyatlarının düşeceğini söyleyerek 'Üç ay önce 2 kilo altınla satın alınan evler, şimdi 1,6 kilo altınla alınıyor!' örneğini verdi. 

Deprem bölgesinde hafif yapı çağrısı: Hafif yapıların kullanılması yıkımı azaltıyor!

Altınbaş Üniversitesi İnşaat Mühendisliği Bölümü Başkanı Doç. Dr. Sepanta Naimi, deprem bölgesinde konutların tamamlanmasının normale dönüş için önemini vurguladı ve hafif yapıların yıkımı azalttığının altını çizdi. İşte o açıklama...

Depremde yıkılan binaların yüzde 30'u tamamlandı! İşler neden bu kadar ağır ilerliyor? Uzman isim 5 maddede açıkladı

6 Şubat Depreminin üzerinden bir yıl geçti. Bu süreçte yıkılan binaların sadece yüzde 30'a yakını yenilenebildi. Peki işler neden bu kadar ağır ilerliyor? Bu sorunun yanıtını Altınbaş Üniversitesi İnşaat Mühendisliği Bölümü Başkanı Doç. Dr. Sepanta Naimi, 5 madde de açıkladı.

Altınoklar Yapı İnşaat Gayrimenkul Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Altınoklar Yapı İnşaat Gayrimenkul Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Maltepe'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Necla Altınok tarafından kuruldu.

İnşaat girdi maliyeti kontrol altına alınırsa çarklar yeniden döner!

İnşaat sektöründeki maliyet artışının Ekim'de de sürdüğünü söyleyen İnsay Yapı Yönetim Kurulu Başkanı İhsan Çulhalık, gerekli uygulamalar devreye alınır, inşaat ve gayrimenkul sektörü tekrar canlandırılırsa çarkların yeniden döneceğini söyledi.

Tuna Kaya: Elinizdeki altınları sakın satmayın! Gram altın o tarihte 1.900 TL olacak!

Son dönemlerde yükselen altın fiyatları yatırımcıların yüzünü güldürmeye devam ediyor. Altın fiyatlarının ne kadar olacağı ise merak konusu. Stratejist ve yatırım uzmanı Tuna Kaya, ''elinizdeki altınları sakın satmayın'' diyerek gram altının 1.900 lira olacağı tarihi açıkladı.

Alt Otomotiv Ve İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Alt Otomotiv Ve İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Fatih'te 500 bin TL sermaye bedeli ile Can Altuntaş ve Cem Altuntaş ortaklığında kuruldu.

Elinizdeki altınları sakın bozdurmayın diyen İslam Memiş resmen açıkladı! Gram altın tam olarak bu kadar olacak

Elinizdeki altınları sakın bozdurmayın diyen İslam Memiş resmen açıkladı! Gram altın tam olarak bu kadar olacak!

Gram altın için 6 rekor rakam telaffuz edildi! Sırayla bu rakamlar görülecek! Altında dananın kuyruğu işte şimdi koptu

Altın fiyatları yükselemeye devam ederken, gram altın için 6 rekor rakam telaffuz edildi! ''Sırayla bu rakamlar görülecek'' diyen Altın Kahini İslam Memiş peş peşe açıkladı! Altında dananın kuyruğu işte şimdi koptu! Hemen bakın...

''Elinizdeki altınları sakın bozdurmayın'' diyen İslam Memiş peş peşe açıkladı! İşte tuzak burada başlıyor! Hemen bakın!

Altın Kahini İslam Memiş, yatırımcılara ''elinizdeki altınları sakın bozdurmayın'' uyarısında bulunarak düşebilecekleri tuzakları açıkladı. İşte tuzak burada başlıyor! Hemen bakın!

Elinizdeki altınları bozdurmayın! Gram altın tam tamına bu kadar olacak! Net rakam şimdi geldi! 

Altın fiyatları son günlerde hızla yükselmeye başladı. Gözler altına çevrilirken Kuyumcu Cengiz Çiftçi gram altının geleceği net rakamı açıkladı. Gram altın tam tamına bu kadar olacak! Elinizdeki altınları bozdurmayın!

Altıntaş Group İnşaat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Altıntaş Group İnşaat Ticaret Limited Şirketi Küçükçekmece'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Ferit Altıntaş tarafından kuruldu.

Ramazan Kurtoğlu ''elinizdeki altınları sakın satmayın'' dedi! Üstüne basa basa uyardı!

Altın fiyatlarının yükselişe geçmesi elindeki altınları satmaya çalışan yatırımcılar için ekonomist Ramazan Kurtoğlu ''elinizdeki altınları sakın satmayın'' diyerek uyardı.

Altınoran Marka İnşaat adres Haberi

Altınoran Marka İnşaat adres

Altınoran Marka İnşaat Eğitim Anonim Şirketi, Sedat Alabaş tarafından 100 bin TL'lik sermaye ile 8 Ocak'ta kuruldu. 


Altınoran Marka İnşaat Eğitim Anonim Şirketi iş konusu; Kat karşılığı veya nakit arsa alımı ve alınan arsaya inşaat yapımı ile yapılan inşaattaki gayrimenkullerin satılması veya kiraya verilmesi,ve anasözleşmesinde yazılı olan diğer işler.


Altınoran Marka İnşaat Eğitim Anonim Şirketi adres: Bahçelievler, Siyavuşpaşa Mahallesi, Yunus Sokak,...