16 / 06 / 2024

altınoranda home officeler satışa çıktı mı

altınoranda home officeler satışa çıktı mı

Sinpas tarafından hayata geçirilen ve Çankaya Oran'da 1 milyon 850 bin metrekare alan üzerinde yükselecek olan Altınoran, Ankaralıları ilk kez modern Home Office kavramı ile de tanıştırıyor

Tepe Home Kentpark AVM’de mağaza açtı!

Yeni mağaza açılışlarına hız kesmeden devam eden Tepe Home; Türkiye’deki on altıncı mağazasının kapılarını Kentpark AVM’de açtı.

Home office kalıcı oldu, evlere bir oda daha isteniyor!

Tüm dünyayı etkisi altına alan koronavirüs home office çalışma şeklini kalıcı hale getirdi. Yeni ev arayışına girenler, artık çalışma odası olarak kullanmak amacıyla bir oda daha istiyor.

Home City Pendik'e nasıl gidilir?

Mobilya ve dekorasyon olmak üzere bir evin ihtiyacı olan her şeyi tek bir çatı altında toplayan Home City Pendik açıldı. Peki Home City Pendik'e nasıl gidilir?

Home City Pendik açıldı!

Başta mobilya ve dekorasyon olmak üzere bir evin ihtiyacı olan her şeyi tek bir çatı altında toplayan Home City Pendik açıldı.

Home&Tex Fuarı Yeşilköy'de başladı!

500'den fazla markayı aynı çatı altına toplayacak Home&Tex Fuarı, Yeşilköy'de başladı. Fuar, 60'ın üzerinde ülkeden 30 bin üzerinde yerli ve yabancı alıcıyı bir araya getirecek.

Home&Tex Fuarı 26 Eylül'de başlıyor!

500'den fazla markaryı aynı çatı altında toplayacak Home&Tex Fuarı 26-29 Eylül'de, CNR Expo Yeşilköy'de düzenleniyor.

Home City Pendik AVM açılıyor!

Başta mobilya ve dekorasyon olmak üzere ev ve ofislerin ihtiyacı olan bütün her şeyi tek bir çatı altında toplayacak olan Home City Pendik AVM 2018 ilk çeyrekte kapılarını açıyor.

GROHE Blue Home yılın inovasyonu seçildi!

GROHE, modern evlerin ihtiyaçlarını en iyi şekilde karşılayan su sistemi Blue Home ile tüketiciler tarafından “En İyinin İyisi Altın Ödülü”ne layık görüldü.

Elif Dürüst evinin kapılarını InStyle Home Dergisi'ne açtı!

Altın Cadde Mağazaları'nın ve AltınCadde.com'un ortağı 'Aralık Derneği' kurucularından Elif Dürüst, Kandilli sırtlarındaki villasının kapısını InStyle Home Dergisi'ne açtı.

Altın Kuleler, başkenti home office konseptiyle tanıştırıyor!

Altın Kuleler de, son dönemin trendi Home Office konsepti ve sunduğu standartlar üstü yaşam ile büyük ilgi görüyor. Altın Kuleler, şimdi çok özel ödeme planlarıyla prestijli bir hayata adım atacakları bekliyor.

Bornova 4S İzmir nerede?

Toplam 13 bin metrekare kapalı alanı bulunan projede 42 adet dükkan ve 24 adet ofis yer alıyor. Proje içerisinde dükkan ve home officeler yer alıyor. Peki Bornova 4S İzmir nerede?

Sample Home Ataşehir konut bilgileri!

Sample Home Ataşehir konut bilgileri adı altında toplam 41 adet daireden meydana gelen proje Rams Yapı imzası ile hayata geçiriliyor. Sample Home Ataşehir ulaşım bilgileri kapsamında Bostancı İskelesi’ne 20 dakika kadar uzaklıkta bulunuyor.

Canan Business'ta teslimler 11 ay sonra başlıyor!

Fiyatların 396 bin TL'den başlangıç gösterdiği Canan Business projesinde teslimler ise 11 ay sonra yapılacak. Projede 1 oda 1 salon ve 2 oda 1 salon home officeler yer alıyor.

altınoranda home officeler satışa çıktı mı Haberi

altınoranda home officeler satışa çıktı mı


Ankara'nın en büyük yasam projesi olarak tamamlanması merakla beklenen Altınoran'da satıslar devam ediyor. Home Office'lerin, Altınoran kulelerinde on taleple satışına başlandı. Sinpas tarafından hayata geçirilen ve Çankaya Oran'da 1 milyon 850 bin metrekare alan üzerinde yükselecek olan Altınoran, Ankaralıları ilk kez modern Home Office kavramı ile de tanıştırıyor. Altınoran kulelerinde 1+1'den 5,5+1'e, 81 m2'den 433 m2'ye kadar farklı konut seçenekleri bulunuyor. Banka kredisine uygun konut ve ofisler için, ayrıca şirket tarafından 48 ay vadeli kredi kullanım imkanı da...