21 / 05 / 2024

altınoranda home ofisler satışa çıktı mı

altınoranda home ofisler satışa çıktı mı

Çankaya Oran'da 1 milyon 850 bin metrekare alan üzerinde yükselecek olan Altınoran, Başkentin geleceğe dönük modern yüzü olmayı hedeflerken, Ankaralıları ilk kez modern home-office kavramı ile de tanıştırıyor.

Mini ev ofisler iş dünyasında çalışma düzenini sil baştan değiştiriyor!

Hollandalı mimarların dizayn ettiği mini ev ofisler, tüm dünyayı etkisi altına alan koronavirüs salgınıyla daha yaygın hale gelen uzaktan çalışma uygulaması için evde ofis ortamı ihtiyacına yanıt veriyor.

Ofisler yazlık evlere taşındı!

Tüm dünyayı etkisi altına alan koronavirüsle birlikte ofisler de yazlık evlere taşındı...

Tepe Home Kentpark AVM’de mağaza açtı!

Yeni mağaza açılışlarına hız kesmeden devam eden Tepe Home; Türkiye’deki on altıncı mağazasının kapılarını Kentpark AVM’de açtı.

Gölbaşı Prime home ofis konsepti ile satışta! Yeni proje!

Odabaşılar Firması ortaklığında inşa edilen Gölbaşı Prime projesi home ofis konsepti ile satışa çıktı. Projede 1+1 home ofisler 340 bin TL'ye satılıyor.

Home office kalıcı oldu, evlere bir oda daha isteniyor!

Tüm dünyayı etkisi altına alan koronavirüs home office çalışma şeklini kalıcı hale getirdi. Yeni ev arayışına girenler, artık çalışma odası olarak kullanmak amacıyla bir oda daha istiyor.

Home City Pendik'e nasıl gidilir?

Mobilya ve dekorasyon olmak üzere bir evin ihtiyacı olan her şeyi tek bir çatı altında toplayan Home City Pendik açıldı. Peki Home City Pendik'e nasıl gidilir?

Home City Pendik açıldı!

Başta mobilya ve dekorasyon olmak üzere bir evin ihtiyacı olan her şeyi tek bir çatı altında toplayan Home City Pendik açıldı.

Home&Tex Fuarı Yeşilköy'de başladı!

500'den fazla markayı aynı çatı altına toplayacak Home&Tex Fuarı, Yeşilköy'de başladı. Fuar, 60'ın üzerinde ülkeden 30 bin üzerinde yerli ve yabancı alıcıyı bir araya getirecek.

Home&Tex Fuarı 26 Eylül'de başlıyor!

500'den fazla markaryı aynı çatı altında toplayacak Home&Tex Fuarı 26-29 Eylül'de, CNR Expo Yeşilköy'de düzenleniyor.

Motto İstanbul adres!

Motto İstanbul adres bilgileri haberimizde yer alıyor. Basın Ekspres'te hayata geçirilen projede 80 metrekare home ofisler yer alıyor. 

Home City Pendik AVM açılıyor!

Başta mobilya ve dekorasyon olmak üzere ev ve ofislerin ihtiyacı olan bütün her şeyi tek bir çatı altında toplayacak olan Home City Pendik AVM 2018 ilk çeyrekte kapılarını açıyor.

Terrace Mix Evleri Esenyurt satış ofisi!

Terrace Mix Konutları sahiplerine hemen teslim edilebiliyor. 7 blok olarak yükselen projede konut ve home ofisler bulunuyor...

GROHE Blue Home yılın inovasyonu seçildi!

GROHE, modern evlerin ihtiyaçlarını en iyi şekilde karşılayan su sistemi Blue Home ile tüketiciler tarafından “En İyinin İyisi Altın Ödülü”ne layık görüldü.

altınoranda home ofisler satışa çıktı mı Haberi

altınoranda home ofisler satışa çıktı mı


Officeler'in ön taleple satışına başlandı 40 yıllık tecrübesini, şirketin temellerinin atıldığı şehir olan Ankara'ya taşıyan Sinpaş Yapı, bugüne dek özel sektör tarafından geliştirilen en büyük konut projesini Ankara'da hayata geçirirken, pek çok ilki de Ankara'ya taşıyor. Çankaya Oran'da 1 milyon 850 bin metrekare alan üzerinde yükselecek olan Altınoran, Başkentin geleceğe dönük modern yüzü olmayı hedeflerken, Ankaralıları ilk kez modern Home Office kavramı ile de tanıştırıyor. Altınoran'da yer alan, Cumhuriyetin kuruluşunu ve 100. yılındaki büyük hedeflerini simgeleyen 1923 ile 2023 kuleleri ve her ikisinin arasında yükselen Cumhuriyet Kulesi, ay ve yıldızdan esinlenilen mimarisiyle Ankara'nın yeni simgesi olmaya hazırlanırken, ev ve işi bir arada yaşama konforu yanında birçok mali avantajlarda sunmak üzere planlanan kuleler, aynı zamanda Ankara'nın ilk home office'leri...