03 / 05 / 2024

altınordu asfalt çalışmaları

altınordu asfalt çalışmaları

Ordu Büyükşehir Belediyesi, asfalt çalışmalarına devam ediyor. Büyükşehir Ordu’nun en büyük ilçesinde yapılacak yatırımlarla Altınordu imarlı alanlar sıcak asfalta kavuşacak değişimden nasibini alacak.

Altınordu'da sıcak asfalt çalışmaları başladı!

Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Enver Yılmaz, Altınordu’nun işlek ve sahile yakınlığı nedeniyle gözde noktalarından biri olan İbrahim Fırtına Bulvarı’nda devam eden sıcak asfalt çalışmalarını yerinde inceledi.

Altınordu'nun yolları asfaltlanıyor!

Altınordu Belediyesi ve Ordu Büyükşehir Belediyesi ekipleri tarafından Karacaömer Mahallesi'nde bulunan TOKİ Memurkent 1. Etabın yolu sıcak asfalt ile kaplanarak hizmete sunuldu.

Marmaray'daki alt geçit çalışmaları tam gaz!

Kartal Belediye Başkanı Op. Dr. Altınok Öz, Marmaray projesinin Kartal sınırları içerisindeki çalışmalarını inceledi.

Antalya'da kent yenileme çalışmaları sürüyor!

Antalya Büyükşehir Belediyesi Korkuteli Hizmet Birimi, alt yapısını tamamladığı Karşıyaka ve Uzunoluk Mahallelerindeki yollarda asfalt çalışmaları hızla sürüyor.

Altınordu sahili yaza hazır!

Ordu Büyükşehir Belediyesi yatırımlarına hız kesmeden devam ediyor. Büyükşehir bu kapsamda Altınordu sahilindeki çalışmalarını tamamlıyor.

Altınordu'da imarlı alanlar asfalta kavuşuyor!

Ordu Büyükşehir Belediyesi, asfalt çalışmalarına devam ediyor. Büyükşehir Ordu’nun en büyük ilçesinde yapılacak yatırımlarla Altınordu imarlı alanlar sıcak asfalta kavuşacak değişimden nasibini alacak.

Ankara Gölbaşı'nda asfalt çalışmaları tamamlandı!

Gölbaşı Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü Eymir Mahallesi TOKİ Yolu üzerinde asfalt yama çalışmalarını tamamladı.Gölbaşı Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü, asfalt yamalarını tamamlamaya devam ediyor.

Rumeli Üniversitesi çevresinde asfalt çalışmaları başladı!

Silivri Belediyesi’nin öğrencilerin ulaşımını kolaylaştırmak amacıyla Rumeli Üniversitesi çevresinde başlattığı asfalt ve tretuvar çalışmaları devam ediyor.

Kahramanmaraş Afşin'de asfalt çalışmaları başladı!

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi il genelinde olduğu gibi ilçelerde de asfalt çalışmalarını aralıksız olarak devam ettiriyor.

İskenderun'da asfalt çalışmaları hız kesmiyor!

İskenderun Belediye Başkanı Seyfi Dingil, asfalt çalışmalarının tüm hızıyla devam ettiğini belirtti. Dingil "İskenderun’a yakışan güvenli ve konforlu yollar için ekiplerimiz mesai saati gözetmeden çalışmalarına devam ediyor” dedi.

İskenderun Teknik Üniversitesi'ndeki asfalt çalışmaları tamamlandı!

İskenderun Teknik Üniversitesi (İSTE) Rektörü Prof. Dr. Türkay Dereli, üniversite alanı içerisine yapılan sıcak asfalt çalışmalarından dolayı İskenderun Belediye Başkanı Seyfi Dingil’e teşekkür etti

İskenderun Denizciler'de asfalt çalışmaları başladı!

İskenderun Belediye Başkanı Seyfi Dingil, İskenderun’da önemli hizmetleri hayata geçirmeye devam ettiklerini belirtti. Başkan Seyfi Dingil, İskenderun Belediyesi tarafından Denizciler’de yapımı devam eden sıcak asfalt kaplama ve parke taşı döşeme çalışmalarını yerinde inledi.

Isparta Akkent TOKİ'de asfalt çalışmaları yapıldı!

Isparta Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü tarafından Akkent Mahallesinde asfalt çalışması gerçekleştirildi. Belediye Başkanı Yüksek Mimar Yusuf Ziya Günaydın yapılan çalışmaları yerinde inceledi.

Bafra Bahçeler'de asfalt çalışmaları başladı!

Bafra Belediyesi tarafından ilçenin muhtelif bölgelerinde asfalt çalışmaları aralıksız devam ediyor. Bafra Belediye Başkanı Zihni Şahin, Bahçeler Mahallesi’nde yapılan sıcak asfalt çalışmalarını yerinde inceledi.

Fethiye ve Milas'ta asfalt çalışmaları başladı!

Muğla Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Daire Başkanlığı ekipleri, Fethiye, Menteşe, Milas ve Seydikemer’de sıcak asfalt kaplama ve asfalt dökümü çalışmalarına devam ediyor.

altınordu asfalt çalışmaları Haberi

altınordu asfalt çalışmaları


İl genelindeki tüm mahalle ve grup yolları ile ana arterlerde sıcak asfalt seferberliği başlatan Ordu Büyükşehir Belediyesi, hava şartlarının iyileşmesiyle birlikte çalışmalarına devam ediyor. Büyükşehir Ordu’nun en büyük ilçesinde yapılacak yatırımlarla Altınordu imarlı alanlar sıcak asfalta kavuşacak değişimden nasibini alacak.

Başkan Enver Yılmaz, “2017 yılında altyapısı tamamlanarak sıcak asfalta hazır hâle getirilen birçok noktada bu yıl asfalt çalışması yapacak, konforlu ve modern yolları halkımızın hizmetine sunacağız. Türkiye’de en fazla yol ağına sahip illerin başında gelen Ordumuz yollarıyla örnek alınacak bir il olacak” dedi.

CUMHURİYET MAHALLESİ’NDE 2 BİN 400 METRELİK YOLA SICAK ASFALT

Samsun Giresun karayoluna alternatif bir yol olarak da kullanılan, toplam uzunluğu 2 bin 400 metre olan Cumhuriyet Mahallesi Ziya Gökalp Caddesi, kazı, dolgu ve yol genişletmeye yönelik devam eden çalışmaların...