04 / 05 / 2024

Altınordu Belediye Meclisi

Altınordu Belediye Meclisi

Altınordu Belediyesi Eylül Ayı Olağan Meclis toplantısı Belediye Başkan Yardımcısı Fatih Evli Başkanlığında gerçekleştirildi.

Altınordu Belediyesi Ordu'da fındık bahçesi satacak!

Ordu İli Altınordu Belediye Başkanlığı, Ordu Altınordu'da yer alan fındık bahçesini satışa çıkardı.

Altınordu Belediyesi arsa ve fındık bahçesi satıyor!

Ordu İli Altınordu Belediye Başkanlığı, Altınordu İlçesi Şahincili (Şirinevler) Mahallesinde yer alan arsa ve fındık bahçesi için satış ihalesi düzenliyor.

Ordu Altınordu kıyılarındaki gökdelenler yıkıldı!

Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Mehmet Hilmi Güler, 2018'de Altınordu kıyılarında inşa edilen gökdelenlerin yıkıldığını açıkladı. 

Altınordu’daki Belde Evler Projesi yıkılıyor!

Ordu Altınordu’daki Belde Evler Projesi için yıkım kararı alındı. Proje sahipleri bu kapsamda dava açtı ve mahkemeler projenin devam etmesi yönünde karar verdi. Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Hilmi Güler projenin yapı ruhsatını iptal etti ve yıkım kararı aldırdı.

Altınordu'ya yeni meydan ve otopark!

Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Enver Yılmaz, Altınordu ilçesinde Ayışığı Düğün Salonunun yer aldığı bölgeyi inceleyerek, firma yetkililerinden bilgi aldı.

Altınordu Belediye'si kent çalışmalarını sürdürüyor!

Altınordu Belediye Başkanı Engin Tekintaş, “40-50 yıllık bir geleceği inşa etmenin yolu uzun vadeli ve kalıcı hizmetlerden geçiyor. Bizde bu doğrultuda çalışarak problem gördüğümüz her alana dokunuyoruz” dedi.

Altınordu Terminali ve Çikolata Park ihaleye çıkıyor!

Altınordu Terminali ve Çikolata Park'ın yenien ihale edileceğini ifade eden Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Enver Yılmaz, "AVM 2019'da hizmete girecek. TOKİ konutlarının lansmanını yakında açıklıyoruz" dedi.

Altınordu Sahili yeni görünümüne kavuşuyor!

Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Enver Yılmaz Altınordu sahilini yepyeni bir görünüme kavuşturmak için çalışmalara aralıksız devam ettiklerini dile getirdi.

Altınordu'daki sahil düzenleme çalışmaları yaza tamam!

Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Enver Yılmaz, Altınordu Akyazı Mahallesi’ndeki sıcak asfalt yol çalışmaları ile bisiklet, yürüyüş ve koşu yolu çalışmalarını inceledi.

Altınordu Rıhtım Projesi tam gaz!

Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Enver Yılmaz’ın hayata geçireceği 7 mega yatırımdan biri olan Altınordu Rıhtım Projesi'nde çalışmalar aralıksız devam ediyor

Altınordu yatırıma doyacak!

Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Enver Yılmaz, Başkan Vekili Ahmet Çoruh, Genel Sekreter Yardımcısı Bülent Civelek, Altınordu Belediye Başkanı Engin Tekintaş ve Altınordu Belediye Başkan Yardımcısı Aydın Şaşmaz’ın da yer aldığı toplantıda Altınordu'nun yatırıma doyacağını söyledi.

Ordu Altınordu'da altyapı çalışmaları yapılıyor!

Altınordu Belediye Başkanı Engin Tekintaş, ilçenin en güzel mahallelerinden birisi olan Şarkiye Mahallesi’nde yapılan çalışmaları yerinde inceledi.

Ordu Altınordu'da metruk binalar yıkılıyor!

Altınordu Belediye Başkanı Engin Tekintaş, şehrin görselliğini bozan ve çarpık yapılaşmaya yol açan metruk binaları yıkarak görüntü kirliliğini ortadan kaldırmayı hedeflediklerini belirtti

Altınordu Belediye Meclisi Haberi

Altınordu Belediye Meclisi

Altınordu Belediyesi Eylül Ayı Olağan Meclis toplantısı Belediye Başkan Yardımcısı Fatih Evli Başkanlığında gerçekleştirildi.


Altınordu Belediyesi Meclis Toplantı salonunda gerçekleştirilen toplantıya AK Parti, CHP ve MHP'li meclis üyeleri ile çok sayıda gazeteci katıldı. 

Başkan Yardımcısı Fatih Evli'nin Başkanlığında gerçekleştirilen toplantı 'da ilk olarak İhtisas komisyonlarından gelen raporların görüşüldü, daha sonra Altınordu Belediyesi Birim Müdürlüklerinden gelen teklifler görüşüldü. Birim Müdürlüklerinden gelen tekliflerin bir kısmı İmar Komisyonuna bir kısmı da Plan ve Bütçe Komisyonuna gönderilmesi oy birliği kabul edildi. 

Altınordu Belediye Eylül Ayı Olağan Meclis Toplantısı, gündeme dair 8 maddenin görüşülmesi ile sona erdi. 

Öte yandan bir sonraki Belediye Meclis toplantısının 7 Ekim Cuma günü saat 10:00'da başlaması kararlaştınldı.


Ordu Afiş...