18 / 05 / 2024

Altınordu Belediyesi çalışmaları

Altınordu Belediyesi çalışmaları

Altınordu Belediyesi imar plan notlarının bazı maddelerinin günün şartlarına göre düzenlenmesi ve uygulamada karşılaşılan sorunları gidermeye yönelik imar plan notlarının bazı maddelerinde değişikliğe gitti.

Altınordu Belediyesi Ordu'da fındık bahçesi satacak!

Ordu İli Altınordu Belediye Başkanlığı, Ordu Altınordu'da yer alan fındık bahçesini satışa çıkardı.

Altınordu Belediyesi arsa ve fındık bahçesi satıyor!

Ordu İli Altınordu Belediye Başkanlığı, Altınordu İlçesi Şahincili (Şirinevler) Mahallesinde yer alan arsa ve fındık bahçesi için satış ihalesi düzenliyor.

Düzce'de sel felaketi yaşanan bölgelerde inşaat çalışmaları başlıyor!

Düzce Cumayeri, Akçakoca, Gümüşova ve Çilimli ilçelerinde, Melen Çayı'nın taşması sebebiyle birçok noktada meydana gelen sel ve heyelanda zarar gören 49 köyde, alt ve üstyapı çalışmalarının büyük kısmı tamamlandı.

Altınordu Şehirlerarası Otobüs Terminali'nin yüzde 80'i tamamlandı!

Çalışmalarına hız kesmeden devam eden Ordu Büyükşehir Belediyesi, Altınordu Şehirlerarası Otobüs Terminali'nin yüzde 80'ini tamamladı.

Rize Belediyesi kentsel dönüşüm çalışmalarına hızla devam ediyor!

AK Parti Rize Merkez İlçe Başkanlığı Ekim ayı İlçe Danışma Meclis toplantısında, Rize Belediyesi çalışmaları hakkında değerlendirme yapan Rize Belediye Başkanı Rahmi Metin, "Rize'mize önümüzdeki aylarda 5 tane sosyal tesis kazandıracağız" dedi...

Altınordu Şehirlerarası Otobüs Terminali'nin inşaatı yeniden başladı!

Çalışmalarına hız kesmeden devam eden Ordu Büyükşehir Belediyesi, Altınordu Şehirlerarası Otobüs Terminali'nin inşaatına yeniden başladı.

Ordu Çambaşı Yaylası'nda cephe iyileştirme çalışmaları başlıyor!

Ordu Büyükşehir Belediyesi tarafından Altınordu, Ünye ve Fatsa ilçelerinde yapılan Cephe İyileştirme çalışmaları, Çambaşı Yaylası'nda da yapılacak.

Altınordu Terminal Binası'nda çalışmalar sürüyor!

Ordu Büyükşehir Belediyesi tarafından Altınordu ilçesinde inşa edilecek olan Şehirlerarası Otobüs Terminalinde çalışmalar devam ediyor.

Marmaray'daki alt geçit çalışmaları tam gaz!

Kartal Belediye Başkanı Op. Dr. Altınok Öz, Marmaray projesinin Kartal sınırları içerisindeki çalışmalarını inceledi.

Ordu'da kentsel dönüşüm çalışmaları sürüyor!

Ordu Büyükşehir Belediyesi tarafından, Altınordu ilçesinde çalışmaları tamamlanan ’Süleyman Felek Caddesi Yayalaştırma ve Cephe İyileştirme Projesi ile Köprübaşı Meydan Projesi’, bugün hizmete açılıyor.

Ordu Yeşil Yol projesinde çalışmalar tam gaz!

Yaptığı yol yapım çalışmaları ile model bir Ordu inşa etmeyi hedefleyen Ordu Büyükşehir Belediyesi çalışmalarına aralıksız devam ediyor.

Altınordu'ya yaşam merkezi ve sanayi sitesi yatırımı!

Ordu Altınordu Belediyesi tarafından temeli atılan Yaşlı Yaşam Merkezi ve Küçük Sanayi Sitesi projelerinin inşaat çalışmaları hızla devam ediyor. 2 dev proje ile şehrin nefes alması planlanıyor.

Altınordu Belediye'si kent çalışmalarını sürdürüyor!

Altınordu Belediye Başkanı Engin Tekintaş, “40-50 yıllık bir geleceği inşa etmenin yolu uzun vadeli ve kalıcı hizmetlerden geçiyor. Bizde bu doğrultuda çalışarak problem gördüğümüz her alana dokunuyoruz” dedi.

Altınordu Belediyesi çalışmaları Haberi

Altınordu Belediyesi çalışmaları

Altınordu Belediyesi imar planından revizyon ve ilave imar planı notu değişikliği yaptı. İmar plan notlarının bazı maddelerinin günün şartlarına göre düzenlenmesi ve imar uygulamalarında karşılaşılan sorunları gidermeye yönelik imar plan notlarının 25., 35., 36. ve 37. 

maddelerinde değişiklik yaptı. 

Son zamanlarda ilçe genelinde sıvasız binaların oluşturduğu görüntü kirliliğine ve işyerlerinin bahçelerinin oluşturduğu kirliliği ortandan kaldırmak amacıyla değişikliğe gidilen imar maddeleri, Ordu Büyükşehir Belediye Meclisi tarafından kabul edildi. 


ATATÜRK BULVARI NA DÜZENLEME

Hazırlanan önergede şu ifadelerine yer verildi: "Belediyenin uygun gördüğü Atatürk Bulvarında izne tabi olarak yapılması planlanan sundurmaların maksimum derinliği çekme mesafesine göre belirlenecek. Kat yüksekliği en çok3,50 metre olacak. Sundurmaların genişliği bina hattı boyunca yapılacak. 

Sabit bir çatı olmayacak. Kullanılabilir sistemde yapılacak. Kullanılan malzemeler takılıp sökülebilir portatif malzemeler olacak." 


Ordu Olay...