04 / 05 / 2024

Altınordu Belediyesi kaçak yapılara savaş açtı!

Altınordu Belediyesi kaçak yapılara savaş açtı!

Altınordu Belediyesi imar plan notlarının bazı maddelerinin günün şartlarına göre düzenlenmesi ve uygulamada karşılaşılan sorunları gidermeye yönelik imar plan notlarının bazı maddelerinde değişikliğe gitti.



Altınordu Belediyesi imar planından revizyon ve ilave imar planı notu değişikliği yaptı. İmar plan notlarının bazı maddelerinin günün şartlarına göre düzenlenmesi ve imar uygulamalarında karşılaşılan sorunları gidermeye yönelik imar plan notlarının 25., 35., 36. ve 37. 

maddelerinde değişiklik yaptı. 

Son zamanlarda ilçe genelinde sıvasız binaların oluşturduğu görüntü kirliliğine ve işyerlerinin bahçelerinin oluşturduğu kirliliği ortandan kaldırmak amacıyla değişikliğe gidilen imar maddeleri, Ordu Büyükşehir Belediye Meclisi tarafından kabul edildi. 


ATATÜRK BULVARI NA DÜZENLEME

Hazırlanan önergede şu ifadelerine yer verildi: "Belediyenin uygun gördüğü Atatürk Bulvarında izne tabi olarak yapılması planlanan sundurmaların maksimum derinliği çekme mesafesine göre belirlenecek. Kat yüksekliği en çok3,50 metre olacak. Sundurmaların genişliği bina hattı boyunca yapılacak. 

Sabit bir çatı olmayacak. Kullanılabilir sistemde yapılacak. Kullanılan malzemeler takılıp sökülebilir portatif malzemeler olacak." 


Ordu Olay Gazetesi


Geri Dön