18 / 05 / 2024

Altınordu Belediyesi kaçak yapı yıkımı

Altınordu Belediyesi kaçak yapı yıkımı

Altınordu Belediyesi imar plan notlarının bazı maddelerinin günün şartlarına göre düzenlenmesi ve uygulamada karşılaşılan sorunları gidermeye yönelik imar plan notlarının bazı maddelerinde değişikliğe gitti.

İBB'den kaçak yapılara darbe! İstanbul'un o ilçesinde kaçak yapılara geçit verilmiyor!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi, kaçak yapılarla mücadelesine devam ediyor. Bu sabah saatlerinde Üsküdar Salacak sahilindeki bir kaçak yapının daha yıkımı gerçekleştirildi.

14 ayar incili altın set fiyatları ne kadar? İncili altın set kaç TL? Koçak 20 Şubat 2023 fiyat listesi

Altına en çok yakışan değerli taşlardan biri de incilerdir. Zarif ve sadeliğin en güzel göstergesi olan inci altın setlerin fiyatları ise oldukça merak ediliyor. Peki İncili altın set kaç TL? Koçak 20 Şubat 2023 fiyat listesi.

Altın bilezik fiyatları resmen çakıldı! 14,18 ve 22 ayar altın bilezik kaç lira? 16 Şubat 2023 altın bilezik fiyatları

Altın fiyatları bugün sert düşüş yaşadı. Ons altının gerilemesi ile birlikte altın fiyatları dip seviyelere kadar düştü. Altın bilezik fiyatları ise resmen çakıldı. Peki; 14,18 ve 22 ayar altın bilezik kaç lira? Altın bilezik fiyatları kaç lira? 16 Şubat 2023 altın bilezik fiyatları.

Altınordu Belediyesi Ordu'da fındık bahçesi satacak!

Ordu İli Altınordu Belediye Başkanlığı, Ordu Altınordu'da yer alan fındık bahçesini satışa çıkardı.

Altınordu Belediyesi arsa ve fındık bahçesi satıyor!

Ordu İli Altınordu Belediye Başkanlığı, Altınordu İlçesi Şahincili (Şirinevler) Mahallesinde yer alan arsa ve fındık bahçesi için satış ihalesi düzenliyor.

Meram Belediyesi’nden kaçak yapılaşma uyarısı!

Kentsel dönüşüm çalışmalarına hız kesmeden devam eden Meram Belediyesi ilçedeki kaçak yapılarla ilgili önemli uyarılar yaptı

Bursa Osmangazi Belediyesi kaçak yapıları ortadan kaldırıyor!

Bursa'ya bağlı Osmangazi Belediyesi ilçe genelinde kaçak yapıları ortadan kaldırmaya devam ediyor. Belediye ekipleri son olarak ilçede bir kaçak yapının daha yıkımını gerçekleştirdi.

Çukurova Belediyesi kaçak yapıları ortadan kaldırıyor!

Adana Çukurova Belediyesi ilçe genelinde bulunan kaçak yapıların yıkım işlemlerine devam ediyor. 

Şile Belediyesi kaçak konteynerleri sökmeye başladı!

İstanbul Şile'de pandemi döneminde kaçak konteyner kurulumu arttı. İhbarların artması nedeniyle Şile Belediyesi kaçak konteynerlerin sökümüne başladı.

Bodrum Belediyesi kaçak yapıya geçit vermiyor!

Bodrum Belediyesi tarafından başlatılan kaçak yapıyla mücadele kapsamında yapılan yıkımlar hız kesmeden devam ediyor. Güvercinlik Mahallesi ve Küçükbük Mahallesi'nde kaçak olduğu tespit edilen yapılarda yıkımlar gerçekleştirildi.

İnegöl Belediyesi ilçedeki kaçak yapıları ortadan kaldırıyor! 

Bursa İnegöl Belediyesi ekipleri çevre yolunda inşa edilen kaçak yapının yıkımını gerçekleştirdi. 

Konya Ereğli'de 'Belediye kaçak inşaat yapıyor' iddiası!

Konya’nın MHP’li Ereğli Belediyesi’nin hazineye ait 850 metrekarelik arazi üzerine kaçak yapı inşa ettiğini ileri süren İYİ Parti Ereğli İlçe Başkanı Amil Acar, “Ereğli Belediyesi kaçak yapı ile mücadele edeceğine kaçak yapı yapıyor" iddiasında bulundu.

Eyüpsultan Belediyesi Alibeyköy'de kaçak inşaat mı yaptı?

Eyüpsultan Belediyesi’nin Haliç Koruma Alanı’ndaki İBB'ye ait arazide kaçak inşaat yaptığı öğrenildi. İBB, inşaatın durdurulması için belediyeye yazı gönderdi. İBB CHP Meclis Üyesi Gülsüm Polat, “Oldu-bittiye izin vermeyeceğiz” dedi.

Altınordu Belediyesi kaçak yapı yıkımı Haberi

Altınordu Belediyesi kaçak yapı yıkımı

Altınordu Belediyesi imar planından revizyon ve ilave imar planı notu değişikliği yaptı. İmar plan notlarının bazı maddelerinin günün şartlarına göre düzenlenmesi ve imar uygulamalarında karşılaşılan sorunları gidermeye yönelik imar plan notlarının 25., 35., 36. ve 37. 

maddelerinde değişiklik yaptı. 

Son zamanlarda ilçe genelinde sıvasız binaların oluşturduğu görüntü kirliliğine ve işyerlerinin bahçelerinin oluşturduğu kirliliği ortandan kaldırmak amacıyla değişikliğe gidilen imar maddeleri, Ordu Büyükşehir Belediye Meclisi tarafından kabul edildi. 


ATATÜRK BULVARI NA DÜZENLEME

Hazırlanan önergede şu ifadelerine yer verildi: "Belediyenin uygun gördüğü Atatürk Bulvarında izne tabi olarak yapılması planlanan sundurmaların maksimum derinliği çekme mesafesine göre belirlenecek. Kat yüksekliği en çok3,50 metre olacak. Sundurmaların genişliği bina hattı boyunca yapılacak. 

Sabit bir çatı olmayacak. Kullanılabilir sistemde yapılacak. Kullanılan malzemeler takılıp sökülebilir portatif malzemeler olacak." 


Ordu Olay...