11 / 05 / 2024

Altınordu Belediyesi Ekim ayı meclis toplantısı 2. Oturumu

Altınordu Belediyesi Ekim ayı meclis toplantısı 2. Oturumu

Altınordu Belediye Başkanı Engin Tekintaş, geçen hafta Altınordu ilçe merkezinde yaşanan sel olayından sonra inşaat firmalarına rest çekerek, "Gerekli önlemi almayan müteahhide imar izni vermeyeceğiz" dedi.

Zekeriya Serhan Altınordu kimdir? Hangi üniversiteden mezun oldu? Hangi alanlarda çalıştı?

Zekeriya Serhan Altınordu nerede okudu? Hangi alanlarda deneyim sahibidir? Ziraat Bankası ve Turizm Bankası’nda hangi üst düzey görevlerde yer aldı? Martı GYO’da ne iş yapıyor? İşte Zekeriya Serhan Altınordu’nun hayatı...

Başkentte 2 arsa satılıyor! Altındağ Belediyesi duyurdu: Arsa alıp yatırım yapmak isteyenler hemen bakın!

Ankara Altındağ Belediyesi, Ankara ili, Altındağ ilçesi, Kale ve Karacaören mahallelerinde yer alan 2 adet arsayı satıyor. Peki Altındağ'da yer alan arsaların büyüklükleri kaç metrekare? Fiyatları ne kadar? 

Altınordu Belediyesi Ordu'da fındık bahçesi satacak!

Ordu İli Altınordu Belediye Başkanlığı, Ordu Altınordu'da yer alan fındık bahçesini satışa çıkardı.

Altınbaş’ta yüzde 45’e varan indirim fırsatı! Altınbaş 29 Ekim 2022 fiyat listesi

Altınbaş Kuyumculuk, Altınbaş Hediye Günleri kapsamında altından pırlantaya pek çok üründe yüzde 45’e varan indirim fırsatı sunuyor. İşte Altınbaş 29 Ekim 2022 fiyat listesi..

Altın baget küpeler 1.590 TL'den başlıyor! Üstelik yüzde 20 indirim! Koçak altın 27 Ekim 2022 fiyat listesi

Koçak altında altın baget küpeler 1,590 TL'den başlayan fiyatlarla satılıyor. Üstelik yüzde 20 indirim fırsatı da sunuluyor. Peki Koçak'ta altın baget küpeler kaç lira? İşte Koçak altın 27 Ekim 2022 fiyat listesi.

Altınbaş'ta indirim günleri başladı! Yüzde 35'e varan büyük fırsatı kaçırma! Altınbaş 26 Ekim 2022 fiyat listesi

Altınbaş'ta indirim günleri başladı. Kolyeden yüzüğe küpeden bilekliğe her istediğiniz altın ve pırlata takılarda yüzde 35'e varan indirim kampanyasını kaçırmayın! İşte Altınbaş 26 Ekim 2022 fiyat listesi.

En çok satılan altın küpelerde yüzde 55 indirim! Çılgın fırsat başladı! Gülaylar altın 24 Ekim 2022 fiyat listesi

Gülaylar altında en çok satılan altın küpe modellerinde yüzde 55 indirim başladı. Peki altın küpe fiyatları ne kadar? Altın küpeler kaç TL? İşte Gülaylar altın 24 Ekim 2022 fiyat listesi.

14 ayar altın günlük bilekliklerde net yüzde 20 indirim! Koçak altın 20 Ekim 2022 fiyat listesi

Günlük hayatında kolundan hiç altın bileklik eksik etmeyenleri sevindirecek güzel haber Koçak'tan geldi. Koçak'ta 14 ayar altın bilekliklerde net yüzde 20 indirim fırsatı başladı. İşte Koçak altın 20 Ekim 2022 fiyat listesi.

İsimli altın kolyelerde yüzde 30'a varan indirim! Dev fırsatı kaçırma! Altınbaş 19 Ekim 2022 fiyat listesi

Altınbaş'ta isimli altın kolyelerde yüzde 30'a varan indirim kampanyası başladı. Bu fırsatı kaçırmak istemeyenler şimdiden fiyatları incelemeye başladı. Peki isimli altın kolye fiyatları ne kadar? İşte Altınbaş 19 Ekim 2022 fiyat listesi.

Çocuk altın küpe modellerinde yüzde 55 indirim! Çılgın kampanya! Gülaylar altın 17 Ekim 2022 fiyat listesi

Gülaylar altında tüm çocuk altın küpe modellerinde yüzde 55 indirim fırsatı başladı. Çılgın kampanya niteliğinde olan bu küpeler çok uygun fiyata satılıyor. Peki çocuk altın küpe fiyatları ne kadar? Çocuk altın küpe fiyatları kaç TL? İşte Gülaylar altın 17 Ekim 2022 fiyat listesi.

Altın kolye, küpe, bileklik ve yüzük alan herkese pırlantalı gümüş kolye hediye! Altınsepeti 14 Ekim 2022 fiyat listesi 

Altınsepeti büyük kampanyasının duyurdu. Altın küpe, kolye, yüzük ve bileklik alan herkese pırlantalı gümüş melek kolye hediye ediyor. Peki Altınsepetin'de altın kolye, bileklik ve yüzük fiyatları ne kadar? İşte Altınsepeti 14 EKim 2022 fiyat listesi...

Altın bebek hediyeleri 820 TL'den başlıyor! Üstelik yüzde 20 indirim! Koçaklar altın 13 Ekim 2022 fiyatı listesi 

Koçaklar altında altın bebek hediyeleri 820 TL'den başlıyor. Yeni doğan veya doğum günleri için altın hediye arayanlar için büyük fırsat başladı. Peki bebek altın hediyeleri ne kadar? Altın hediye kaç TL? iŞTE Kocaklar altın 13 Ekim 2022 fiyat listesi...

Tektaş altın kolyelerde net yüzde 52 indirim fırsatı başladı! İşte Gülaylar altın 11 Ekim 2022 fiyat listesi

Gülaylar altında tektaş altın kolyelerde net yüzde 52 indirim fırsatı başladı. İndirimli fiyatlarla satılan tektaş kolyelerin fiyatları 1,189 TL'den başlıyor. İşte Gülaylar altın 11 Ekim 2022 fiyat listesi..

Altınordu Belediyesi Ekim ayı meclis toplantısı 2. Oturumu Haberi

Altınordu Belediyesi Ekim ayı meclis toplantısı 2. Oturumu

Altınordu Belediyesi Ekim ayı meclis toplantısı 2. Oturumu gerçekleşti. Gerçekleşen 2. oturumda Altınordu Belediyesinin, 2016 yılı mali bütçesi 110 trilyon olarak meclis tarafından onaylandı. 

Bütçe görüşmesi onaylandıktan sonra Başkan Tekintaş, geçen hafta ilçe merkezinde yaşanan sel olayına değinerek, inşaat firmalarına gözdağı verdi. 

Tekintaş yaptığı açıklamada, "Kış şartlarına hazırlıklı olmalıyız. Geçen hafta sel olayı ile karşılaştık. Ben buradan taahhütte bulunan müteahhit kardeşlerimi uyarıyorum. Biz belediye olarak işleri kolaylaştırmak istiyoruz ama burada kamu menfaatini düşünerek gerekli cezai işlemleri uygulayacağız. Biz bir yıl önce ikaz ettik. Takiplerimizi sürdürdük ama maalesef izin alamadığını ifade ederek sel suyu gelecek alan bağlanmadığı için böyle bir olumsuzluğu özelliklede cadde üzerine gelen o suyun oluşturduğu olumsuzluğu yaşadık. Burada mal ve can kaybı söz konusu değil ama kesinlikle talimat verildi,...