14 / 05 / 2024

Altınordu Belediyesi Rıhtım Proje Yarışması

Altınordu Belediyesi Rıhtım Proje Yarışması

Altınordu ilçesinde bulunan rıhtım alanı için proje yarışması açan Ordu Büyükşehir Belediyesi, yarışmaya katılan ve profesyonel olarak hazırlanmış 6 projeyi kendi web sayfasında düzenlediği anketle halkın beğenisine sundu.

Elinde dolar, altın, euro ve gümüş olanlar kırmızı kodla uyarıldı! Hesaplar değişti! İşte yeni yatırım sıralaması...

Piyasa uzmanı İslam Memiş Fed ve Savaş beklentilerinin hesapları değiştirdiğini söyleyerek elinde dolar, altın, euro ve gümüş olanları uyardı. İşte yeni yatırım sıralaması...

Ulaştırma Bakanı Uraloğlu; İskenderun Limanı'nda bir rıhtım daha gemi trafiğine açıldı

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, İskenderun Limanı'nın bir rıhtımının daha gemi trafiğine açıldığını kaydederek, 6 Şubat 2023'teki Kahramanmaraş'ta meydana gelen depremlerde çok ciddi hasar alan İskenderun Limanlarında kapasite fazlalaştırılarak toparlanma sürecine girildiğini belirt

Başkentte 2 arsa satılıyor! Altındağ Belediyesi duyurdu: Arsa alıp yatırım yapmak isteyenler hemen bakın!

Ankara Altındağ Belediyesi, Ankara ili, Altındağ ilçesi, Kale ve Karacaören mahallelerinde yer alan 2 adet arsayı satıyor. Peki Altındağ'da yer alan arsaların büyüklükleri kaç metrekare? Fiyatları ne kadar? 

Altın yatırımcıları dikkat! İslam Memiş'ten gelen eylül öngörüsüne göre altın ve gümüş piyasasında neler bekleniyor?

Altınla ilgili son gelişmeler 2023 Ağustos'un son haftası itibariyle devam ediyor. Vatandaşlar bu yatırım piyasasındaki durumları ilgi ile takip ediyor. Altın ve Para Piyasaları uzmanı İslam Memiş, altın yatırımı olan vatandaşlar hakkında uyarı niteliğinde bir görüşünü paylaştı.

Gram altında şok eden gelişme! Satıştan kaldırılıyor mu? Yarım gram altın tedavülden kalktı mı?

Yarım gram altın ile ilgili son dakika kararı yatırımcıları şok etti. Yarım gram altının satıştan neden kaldırılacağı ise merak ediliyor. Yarım gram altın tedavülden kalktı mı? Yarım gram altın neden satıştan kaldırılıyor?

Bu yüksek fiyatlardan altın alınır mı? Altın alacaklar dikkat! Altın yatırımı için doğru zaman mı? Tek tek açıklandı! 

Altın alacak vatandaşlar 'Bu yüksek fiyatlardan altın alınır mı?, Altın yatırımı için doğru zaman mı?' sorularının yanıtlarını merak ediyor. Uzman isimler tek tek açıkladı. İşte merak edilenler...

Altına yatırım yapacaklar hemen koşsun. Ne çeyrek ne de gram. Bunu alan paraya para demeyecek

Altına yatırım yapmayı seven vatandaşlar altında hangilerinin alınması gerektiğini merak ediyor. Vatandaşların altında şaşmaması gereken bir yatırım aracı hakkında analistlerden flaş açıklama geldi.

Canlı altın fiyatları: 19 Haziran Pazartesi gram, çeyrek, yarım ve tam altın ne kadar? Altın yatırımcıları acil bakın!

Altın fiyatlaı ile ilgili son dakika gelişmeler 19 Haziranh Pazartesi günü de yatırımcılar tarafından yakından takip ediliyor. Bir çok kişi bugün güncel altın fiyatklarını araçtırıyor. O halede 19 Haziran Pazartesi gram, çeyrek, yarım ve tam altın ne kadar? Altın yatırımcıları acil bakın!

Altın kan kaybediyor! Tüm gözler o tarihe çevrildi! Altın yatırımcıları tetikte! O gün kıyamet kopacak

Altın fiyatları, Amerika Merkez Bankası Başkanı Jerome Powell'ın açıklamaları sonrasında düşüşe geçti. Altın kan kaybediyor. Tüm gözler o tarihe çevrildi! Altın yatırımcıları tetikte! O gün kıyamet kopacak!

Altına yatırım yapacaklar durun! İslam Memiş altın almanın en doğru zamanını duyurdu!

Altına yatırım yapacaklar en doğru zamanı kovalıyor. İniş ve çıkışlı haline devam eden altının akıbeti ne olacak? İslam Memiş, altın alacaklar için şu değerlendirmeyi yaptı. İşte detaylar!

''Ne altın ne dolar, gümüşe yatırım yapan kazandı'' diyen Altın ve piyasa uzmanı İslam Memiş açıkladı!

Altın ve Piyasa Uzmanı İslam Memiş ''Ne altın ne dolar gümüşe yatırım yapan kazandı'' diyerek  yatırımcılara açıklama yaptı.

Altınordu Belediyesi Ordu'da fındık bahçesi satacak!

Ordu İli Altınordu Belediye Başkanlığı, Ordu Altınordu'da yer alan fındık bahçesini satışa çıkardı.

Gram altına yatırım yapanlar mutluluktan yerlerinde duramayacak! Altın bu rakama gelecek!

Nisan ayından bu yana durağan bir seyir izleyen gram altın yatırımcısı tedirgin etmişti. Ancak Kasım ayı başından itibaren ibre tersine döndü. Gram altın yukarı yönlü bir grafik çizmeye başladı. Peki gram altının yükselişi devam edecek mi? Gram altın kaç liraya kadar yükselecek.

Altınordu Belediyesi Rıhtım Proje Yarışması Haberi

Altınordu Belediyesi Rıhtım Proje Yarışması


Altınordu ilçesinde bulunan rıhtım alanı için proje yarışması açan Ordu Büyükşehir Belediyesi,  yarışmaya katılan ve profesyonel olarak hazırlanmış 6 projeyi kendi web sayfasında düzenlediği anketle halkın beğenisine sundu.

TOPLAM 6 PROJE

Altınordu liman sahasının halka açılması ve bu bölgenin turizme kazandırılması için başlatılan çalışmalar çerçevesinde, Özelleştirme Yüksek Kurulu’nca mülkiyeti Ordu Büyükşehir Belediyesi’ne devredilen Altınordu Limanı için yarışma süreci devam ediyor. Son başvuru tarihi itibariyle kısa bir süre önce 6 adet projeyi değerlendirmeye alan Ordu Büyükşehir Belediyesi, bu projeleri şimdi halkın beğenisine sundu.



Vatandaşlar, Ordu Büyükşehir Belediyesi’nin resmi web sayfası olan www.ordu.bel.tr adresinden gerçekleştirilecek olan anketle oy kullanarak, uygulanacak olan projenin belirlenmesinde etkin rol üstlenecekler. Birinci olan projeyi uygunluk koşulları doğrultusunda hayata geçirecek olan Büyükşehir Belediyesi, kurumsal logosunun belirlenmesinde izlediği anket yolunu bu...