16 / 05 / 2024

Altınordu Bülbül Deresinde temizlik

Altınordu Bülbül Deresinde temizlik

Altınordu Belediyesi, şehri ikiye bölen Bülbül Deresi’nde yaz sezonu için temizlik çalışmalarına başladı. Hemen her yağışta yüksek kesimlerden gelen taş ve ağaç kütükleriyle kaplanan Bülbül Deresi’nde temizleme çalışmaları sürüyor.

14 ayar altın kolye, yüzük, bileklik ve küpelerde indirim çılgınlığı! Koçak 14 ayar altın 28 Eylül 2022 fiyat listesi

14 ayar altın  kolye, yüzük, bileklik ve küpelerde büyük indirim başladı. Koçak'ta 14 ayar altın fiyatlarında ekstra yüzde 20 indirim le satışlar başladı. Peki 14 ayar kolye, yüzük, bileklik ve küpe fiyatları ne kadar? İşte Koçak 14 ayar altın 28 Eylül 2022 fiyat listesi...

Altınordu Belediyesi arsa ve fındık bahçesi satıyor!

Ordu İli Altınordu Belediye Başkanlığı, Altınordu İlçesi Şahincili (Şirinevler) Mahallesinde yer alan arsa ve fındık bahçesi için satış ihalesi düzenliyor.

Baget, beştaş, küpe ve kolyelerde çılgın indirim! İşte Gülaylar altın 7 Eylül 2022 fiyat listesi 

Baget, beştaş, küpe ve kolye fiyatlarında çılgın indirim günleri başladı. Gülaylar altın, yüzük, kolye ve küpelerde net yüzde 52 indirim fırsatı ile büyük fırsat kampanyasını açıkladı. İşte Gülaylar altın 7 Eylül 2022 fiyat listesi...

Habib Ağa Sağlık Hizmetleri Turizm İnşaat İthalat İhracat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Bülbül Şb. açıldı!

Habib Ağa Sağlık Hizmetleri Turizm İnşaat İthalat İhracat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Bülbül Şb. bugün Beyoğlu'nda 100 bin TL sermaye bedeli ile Khalil Ghwısh tarafından açıldı.

Antalya'nın konuttaki yeni cazibe merkezi Altıntaş bölgesi oldu!

Antalya Müteahhitler Derneği Başkanı Atılgan Sert, konut sektörünü ve Antalya'daki konut talebini değerlendirdi. Sert, Antalya'nın inşaat sektöründeki yeni cazibe merkezinin Aksu ilçesine bağlı Altıntaş bölgesi olduğuna da dikkati çekti.

Altınordu’dan Alsancak Stadı için talep!

Altınordu Spor Kulübü Derneği, 2015 yıkılıp yeniden inşa edilen Alsancak Stadı'nda kullanım hakkını olduğunu dile getirerek  toplantı düzenledi. 

Altınordu Alsancak Stadı kullanım hakkı için ilan verdi!

İzmir'de çürük olduğu için 7 yıl önce kapatılıp yıkıldıktan sonra Gençlik Spor Bakanlığı tarafından yerinde inşa edilen yapılan Alsancak Stadı'nda hakkı olduğunu söyleyen Altınordu, gazetelere ilan vererek stadın yarısını istedi. 

Altınordu'da 13.1 milyon TL'ye satılık gayrimenkul!

Ordu 2. Satış Memurluğu, Ordu Altınordu'da yer alan gayrimenkulü 13 milyon 73 bin 378 TL bedelle satışa çıkardı.

Emin Oral Bülbüloğlu kimdir?

Ağrı Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğüne atanan Emin Oral Bülbüloğlu kimdir? Emin Oral Bülbüloğlu hangi görevlerde bulundu?

Emin Oral Bülbüloğlu Ağrı Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğüne atandı!

Türkiye Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan imzasıyla bugünkü Resmi Gazete'de yayımlanan atama kararlarına göre, Emin Oral Bülbüloğlu Ağrı Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğüne atandı.

Süleyman Bülbül'den Mimar Sinan Güzel Sanatlar Üniversitesi'nin devrine ilişkin soru önergesi!

CHP Aydın Milletvekili Adalet Komisyonu üyesi Süleyman Bülbül, Mimar Sinan Güzel Sanatlar Üniversitesi'nin Vakıflar Genel Müdürlüğüne devrini Meclis’e götürdü.

Ordu Altınordu kıyılarındaki gökdelenler yıkıldı!

Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Mehmet Hilmi Güler, 2018'de Altınordu kıyılarında inşa edilen gökdelenlerin yıkıldığını açıkladı. 

Ordu Altınordu Şehirler Arası Otobüs Terminali 1 Aralık'ta açılıyor!

Ordu Büyükşehir Belediyesi tarafından şehir içi trafiğin rahatlatılması için yapılan Altınordu Şehirler Arası Otobüs Terminali, 1 Aralık'ta hizmete açılıyor.

Altınordu Bülbül Deresinde temizlik Haberi

Altınordu Bülbül Deresinde temizlik

Altınordu Belediye Başkan Engin Tekintaş, yaz mevsiminin gelmesiyle derelerde biriken kum ve taşların temizliğini yapmaya başladıklarını söyledi. Yapılan çalışmaların belli aralıklar ile devam edeceğinin altını çizen Altınordu Belediye Başkanı Engin Tekintaş, “Şehrin gerdanlıklarından birisi olan bülbül deresi içinde çalışmalarımız başladı. Ordu Büyükşehir Belediyemizin ekipleri ve bizim ekiplerimiz ile birlikte sistemli bir çalışma planladık. Yaz dönemi boyunca başta Bülbül Deresi olmak üzere Civil ve Melet Irmaklarında da bu çalışmaları yapacağız. Bizim buradaki en büyük amacımız şehrin ortasından geçen Bülbül Deresi’ni ilçemize yakışır bir görünüme kavuşturmak olacaktır”...