06 / 07 / 2024

Altınordu sahili çalışmaları

Altınordu sahili çalışmaları

Ordu Büyükşehir Belediyesi yatırımlarına hız kesmeden devam ediyor. Büyükşehir bu kapsamda Altınordu sahilindeki çalışmalarını tamamlıyor.

Çalışmalar son sürat devam ediyor! Türkiye’nin altını işte burada!

Enerji ve madencilik alanındaki çalışmaları son sürat devam ediyor. Bilecik'te keşfedilen yaklaşık olarak 6,5 milyar dolar değerindeki 3,5 milyon ons altın ekonomiye kazandırılacak. İşte detaylar!

Ankara Altındağ'da kentsel dönüşüm çalışmaları ne durumda?

Ankara Altındağ'da kentsel dönüşüm çalışmaları hızlandı. İlçe genelinde 5 mahallede çalışmalar aralıksız bir şekilde devam ediyor.

Ankara Altındağ'da kentsel dönüşüm çalışmaları başladı!

Ankara'nın Altındağ ilçesinde kentsel dönüşüm çalışmaları dahilinde yıkımlar başladı. Çalışmalar dahilinde 200 metruk binanın yıkımı gerçekleşti. 

Konya Altın Çarşısı'nda yıkım çalışmaları tamamlanıyor!

Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay, Mevlana Çarşısı ve Altın Çarşı’daki kentsel dönüşüm çalışmalarını inceledi. Çalışmaları değerlendiren Başkan Altay Altın Çarşısı'nda yıkımların tamamlanma aşamasına geldiğini dile getirdi.

Düzce'de sel felaketi yaşanan bölgelerde inşaat çalışmaları başlıyor!

Düzce Cumayeri, Akçakoca, Gümüşova ve Çilimli ilçelerinde, Melen Çayı'nın taşması sebebiyle birçok noktada meydana gelen sel ve heyelanda zarar gören 49 köyde, alt ve üstyapı çalışmalarının büyük kısmı tamamlandı.

Erzurum Şehir Hastanesi'nin alt yapı ve çevre düzenlemesi çalışmaları yapılıyor!

Türkiye'nin en büyük sağlık kuruluşlarından biri olan Erzurum Şehir Hastanesi etrafında alt ve üst yapı ile çevre düzenleme çalışmaları sürüyor. Erzurum Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Sekmen, hastaneyle ilgili açıklamalarda bulundu...

Yeni Yusufeli'nde inşaat ve alt yapı çalışmaları tamamlanıyor!

Yusufeli Barajı'nın devreye girmesiyle sular altında kalacak olan Artvin'in Yusufeli ilçesinin taşınacağı yeni yerleşim yerindeki çalışmalar devam ediyor. yeni yerleşim yerindeki 1. bölgede inşaatlarda yüzde 85 oranında fiziki gerçekleşme sağlandı...  

Ordu’daki Belde Evleri’nin yıkım çalışmaları başladı!

Ordu Altınordu’daki Belde Evleri Projesi için yıkım kararı alındı. Bu kapsamda yıkım çalışmaları başlatıldı. Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Hilmi Güler konuyla ilgili açıklamalarda bulundu.

Altınordu Şehirlerarası Otobüs Terminali'nin yüzde 80'i tamamlandı!

Çalışmalarına hız kesmeden devam eden Ordu Büyükşehir Belediyesi, Altınordu Şehirlerarası Otobüs Terminali'nin yüzde 80'ini tamamladı.

Altınordu Şehirlerarası Otobüs Terminali'nin inşaatı yeniden başladı!

Çalışmalarına hız kesmeden devam eden Ordu Büyükşehir Belediyesi, Altınordu Şehirlerarası Otobüs Terminali'nin inşaatına yeniden başladı.

Ankara Altındağ'da kentsel dönüşüm çalışmaları tam gaz!

Başkent Ankara'da en yoğun gecekondulaşmanın yaşandığı Altındağ'da kentsel dönüşüm çalışmaları hız kesmeden devam ediyor.

Ordu Çambaşı Yaylası'nda cephe iyileştirme çalışmaları başlıyor!

Ordu Büyükşehir Belediyesi tarafından Altınordu, Ünye ve Fatsa ilçelerinde yapılan Cephe İyileştirme çalışmaları, Çambaşı Yaylası'nda da yapılacak.

Altınordu Terminal Binası'nda çalışmalar sürüyor!

Ordu Büyükşehir Belediyesi tarafından Altınordu ilçesinde inşa edilecek olan Şehirlerarası Otobüs Terminalinde çalışmalar devam ediyor.

Altınordu sahili çalışmaları Haberi

Altınordu sahili çalışmaları


Ordu Büyükşehir Belediyesi, altyapısını tamamladığı yollarda sıcak asfalt çalışmalarına aralıksız devam ediyor. Başkan Enver Yılmaz, İbrahim Fırtına ve Mehmetçik Bulvarları’nın ardından, kısa zaman sonra sıcak asfaltla kavuşturulacak Durugöl Mahallesi Soya Caddesi’nde sürdürülen çalışmaları yerinde inceledi.

Altyapı ve sıcak asfalt çalışmalarının vatandaşı memnun ettiğini ifade eden Başkan Yılmaz, “Altınordu ilçemizde kangren hâline gelen sorunları bir bir çözüyoruz. Yapılan çalışmalardan son derece memnun olan vatandaşlarımızdan aldığımız destekle önce altyapıyı, sonra da üst yapıyı modern ve evladiyelik bir görünüme kavuşturuyoruz” dedi.

SOYA CADDESİ’NDE 1.200 KM’LİK KISIMDA ÇALIŞMALAR SÜRÜYOR

Altınordu sahilini yepyeni bir görünüme kavuşturmak için Büyükşehir Belediyesinin çalışmalarına aralıksız devam ettiğini söyleyen Başkan Enver Yılmaz, “OSKİ, AKSA Doğal Gaz, Telekom ve YEPAŞ gibi kurumların altyapıyı tamamladığı bölgelerde sıcak asfalt çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Toplam uzunluğu 4,3 km...