27 / 09 / 2024

Altınordu Sosyal Tesisleri

Altınordu Sosyal Tesisleri

Ordu Büyükşehir Belediyesi tarafından Altınordu’da 28 bin metrekarelik alan üzerine kurulacak tenis kortları ve sosyal tesis inşaatında çalışmalar tüm hızıyla devam ediyor.

TOKİ Ordu Altınordu kura çekilişi 5 Nisan'da!

60 ay, 84 ay ve 120 ay vade imkanı sunulan Altınordu TOKİ projesinin kura çekilişi 5 Nisan'da yapılacak.

TOKİ Altınordu başvuruları bugün sona eriyor!

TOKİ Altınordu projesinde yer alan 191 adet konut için son başvuru tarihi bugün olarak belirlendi.

Altınordu cazibe merkezi olacak!

Ordu Büyükşehir Belediyesi Altınordu ilçesini cazibe merkezi haline getirme için çalışmalara başladı.

Sakarya Maltepe Sosyal Tesisleri yıl içinde açılacak!

Erzurumlular Derneği üyeleri ile bir araya gelen Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu, Maltepe Sosyal Tesisleri'nin yıl içerisinde açılacağını söyledi.

Ordu Altınordu'da 5.2 milyon TL'ye satılık arsa!

Ordu İli Altınordu İlçesi Durugöl Mahallesi sahil mevkiinde yer alan arsa vasıflı gayrimenkul mahkeme kararı ile 5 milyon 241 bin 562 TL bedel ile satışa çıkarıldı. 

Sakarya Kocaali Sosyal Tesisleri'nde sona doğru!

Kocaali Sosyal Tesisleri’ni inceleyen Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu, “20 bin metrekarelik alan üzerinde inşa ettiğimiz sosyal tesisler hızla tamamlanıyor. Binamızda sona yaklaştık.” dedi. 

Kocaali Sosyal Tesisleri’nin yüzde 75'i tamamlandı!

Kocaali Sosyal Tesisleri’nin inşaatını inceleyen Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu, “Çalışmalarımız hızla devam ediyor. Binamız yüzde 75, çevre düzenlemelerimiz ise yüzde 70 seviyelerinde tamamlandı” dedi.

Altınordu Otobüs Terminali ne zaman açılacak?

Ordu Büyükşehir Belediyesi tarafından inşa edilen Altınordu Otobüs Terminali'nin inşaatı devam ediyor. Projenin 2018 yılında hizmete açılması planlanıyor.

Altınordu Terminal Binası 2018'de tamamlanacak!

Yenilikçi yatırımlarıyla Karadeniz Bölgesi’nin parlayan yıldızı olma yolunda hızla ilerleyen Ordu Büyükşehir Belediyesi, Altınordu Terminal Binası'nı 2018'de tamamlayacak.

Balıkesir Yel Değirmeni Sosyal Tesisleri 2018'de tamamlanacak!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Balıkesir Büyükşehir Belediyesi, Yel Değirmeni Sosyal Tesisleri’ni 2018'de tamamlayacak.

Sakarya Kocaali Sosyal Tesisleri'nde sona gelindi!

Sakarya Büyükşehir Belediyesi tarafından hayata geçirilen Kocaali Sosyal Tesisleri’nin inşaatında sona gelindi

Bakırköy Spor Vakfı Sosyal Tesisleri'nde yıkım başladı!

Bakırköy Belediyesi, Bakırköy Spor Vakfı Sosyal Tesisleri ile ilgili kaçak olduğu gerekçesiyle 3 Kasım’da yıkım kararı aldı. Bakırköy Spor Vakfı Sosyal Tesisleri'nde yıkım gece yarısı başladı.

Bakırköy Spor Vakfı Sosyal Tesisleri için yıkım kararı çıktı!

Bakırköy Belediyesi, Ataköy 3-4-11. Kısım’da yer alan Bakırköy Spor Vakfı Sosyal Tesisleri için yıkım kararı aldı.

Altınordu Sosyal Tesisleri Haberi

Altınordu Sosyal Tesisleri


Ordu Büyükşehir Belediyesi tarafından Altınordu’da 28 bin metrekarelik alan üzerine kurulacak tenis kortları ve sosyal tesis inşaatında çalışmalar tüm hızıyla devam ediyor. Peyzaj çalışmasına başlanılan tesisin Ekim ayında hizmete açılması bekleniyor.

Ordu’da 6 adet yeni tenis kortunun yapım çalışmasının sürdüğünü ifade eden Büyükşehir Belediye Başkanı Enver Yılmaz, “Yaptığımız bu proje ile tenisçilerimizin başarısını taçlandıracağımız gibi Ordumuzu da tenis spor dalının merkezi hâline getirecek” dedi

SPORUN VE SPORCUNUN HER ZAMAN YANINDAYIZ

Başkan Enver Yılmaz, “Altınordu ilçesi Karşıyaka Mahallesi’nde inşa edilen tenis kortları ve sosyal tesis projesinin çalışmalarını aralıksız sürdürüyoruz. Ordumuz, son yıllarda tenis spor dalında önemli yol aldı. Teniste önemli başarılara imza atabilecek sporcuların yetişmesi için Büyükşehir Belediyesi olarak, önemli bir projemizi de hayata geçiriyoruz. İlimizde 6 adet yeni tenis kortunun inşasına devam...