06 / 05 / 2024

Altınova imar planlaması

Altınova imar planlaması

Başkan Hakan Tütüncü, imar planını yaptıktan sonra kentin en büyük iş merkezi ve Otel yatırımının geldiği Altınova’nın, geleceğin yıldızı olma yolunda hızla ilerlediğini söyledi.

TOKİ Yalova Altınova 2022 projesi yüzde 10 peşinatla!

TOKİ Yalova Altınova ilçesi Hürriyet mahallesinde yüzde 10 peşinatla konut sahibi olabilmek artık mümkün. İşte TOKİ’nin Yalova Altınova ilçesinin sosyal konut projesi detayları…

Altınova Pamira Turizm Yatırım Anonim Şirketi kuruldu!

Altınova Pamira Turizm Yatırım Anonim Şirketi bugün Kartal'da kuruldu.

Altınova Cemevi'nin temeli atıldı!

Antalya Kepez Belediyesi tarafından Altınova Mahallesi’nde inşa edilecek Pir Sultan Abdal Cemevi’nin temeli düzenlenen törenle atıldı.

Altınova'da toplu konut projesi iddiası!

AK Parti Balıkesir Altınova İlçe Başkanı Hasan Zafer, Kaytazdere beldesinde imarı olmayan alanda toplu konut projesi yapılmasının planladığını iddia etti.

Altınova'da imar revizyon planları onaylandı!

Antalya'nın Altınova ilçesinde bulunan ticaret alanlarından sonra konut alanlarındaki imar revizyon planları onaylandı ve imar sorunu çözüldü.

Ümraniye'nin imar sorunu ortadan kalkacak!

AK Parti Ümraniye Belediye Başkan adayı İsmet Yıldırım, imar sorunu olan bazı mahallelerin daha güzel bir imar planlamasıyla çehresinin değişeceğini ifade ederek, ''Ümraniye’nin bana göre Kazım Karabekir ve diğer mahalleleri uçacak'' dedi.

Ilgaz Dağı için yeni imar planları yapıldı!

Kastamonu Belediye Başkanı Tahsin Babaş, Ilgaz Dağının yaptıkları yeni imar planlamasıyla başta Türkiye'de olmak üzere Dünya'daki diğer kayak merkezleriyle yarışır hale geleceğini dile getirdi. 

Altınova'da imar sorunu çözüldü!

Kepez Belediyesi şubat ayı meclis toplantısı Belediye Başkanı Hakan Tütüncü başkanlığında gerçekleştirildi. , Altınova'nın ticaret alanlarından sonra konut alanlarında beklenen imar planı revizyonunu da karara bağladı. 

Antalya Altınova'da 35 yıllık imar sorunu çözüldü!

Antalya Kepez Belediye Meclisi'nin 2019 yılının ilk toplantısı gerçekleşti. 35 yıllık imar sorununun çözüldüğü Altınova'da 11000 ölçekli uygulama imar planı revizyonu oy çoğunluğuyla kabul edildi.

Altınova’ya emsal artışı müjdesi!

Kepez Belediye Meclisi, yeni yılın ilk toplantısında Altınova'ya emsal artışı müjdesi verdi. Mecliste görüşülen uygulama imar planı revizyonu ile ticaret ve konut alanlarında 0.60 olan emsal 0.80'ne çıkarıldı.

Antalya Altınova'ya emsal artışı müjdesi!

Antalya Kepez Belediye Meclisi'nin Ocak ayı toplantısı düzenlendi. Mecliste görüşülen uygulama imar planı revizyonu ile ticaret ve konut alanlarında 0.60 olan emsal 0.80'ne çıkarıldı.

Antalya Altınova'nın imar sorunu çözülüyor!

Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel yaptığı açıklamada Kepez-Altınova halkına müjdeli haberler verdi.  

Gaziantep Altınova sosyal tesisi hizmete hazır!

Şehitkamil Belediyesi, Altınova Mahallesi’nde yapımına kısa süre önce başladığı sosyal tesisin çalışmaları tamamladı ve tesis hizmete hazır. 

Altınova imar planlaması Haberi

Altınova imar planlaması

Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü, çözülemez denilen imar problemini çözdükten ve imar uygulamasını yaptıktan sonra Altınova’ya dev yatırımlar gelmeye başladı.


45 metrelik genişliğinde bulvarın hizmete girdiği bölgeye, özel sektör de kentin en büyük iş merkezi ve otel yatırımlarını yapıyor.

Başkan Tütüncü, Altınova’ya sözünü verdiği Aile sağlığı merkezinin açılış töreninde yaptığı konuşmada, bölgenin imarıyla ve değişimiyle ilgili açıklamalarda bulundu.


“Çözülemez denilen imarı çözdük”

Başkan Tütüncü, “Altınova, çok şükür eski Altınova değildir. Kepez günden güne kabına sığmaz hale nasıl geldiyse işte Altınova’da aynı şekilde günden güne kabına sığmaz hale geliyor ve büyük bir değişim yaşıyor.” dedi.

Tütüncü, göreve geldiği 2009’da Altınova’nın en ön önemli problemi olan imarının 30 yıla yakın zamandır çözülemediğini anımsatarak, “Bölge halkına söz vermiştik. Mazeretlerin arkasına sığınmayacak, elimizden ne geliyorsa yapacak ve bölgenin...