14 / 06 / 2024

Altıntaş Hizmet Binası temel atma töreni

Altıntaş Hizmet Binası temel atma töreni

Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe, BUSKİ Mudanya Şube Müdürlüğü, 112 Acil Servis İstasyonu ve Altıntaş futbol sahasının açılışlarını gerçekleştirdi, Altıntaş Hizmet Binası’nın temeline de ilk harcı attı.

Marmaris Belediyesi hizmet binası yıkıldı!

Riskli yapı olduğu gerekçesiyle boşaltılan Marmaris Belediyesi hizmet binasının yıkımı yapıldı.

Riskli yapı olduğu tespit edilen Marmaris Belediyesi hizmet binası boşaltıldı!

1970'li senelerin başında otel olarak hayata geçirilen 1990 yılında ise belediye binasına dönüştürülen Marmaris Belediyesi hizmet binası riskli olduğu gerekçesiyle boşaltıldı.

İzmir Büyükşehir Belediyesi ana hizmet binası boşaltılıyor!

30 Ekim'de meydana gelen İzmir depremi sonrasında riskli olduğu belirlenen ve hakkında yıkım kararı alınan İzmir Büyükşehir Belediyesi ana hizmet binası boşaltılıyor. 

Konak Belediyesinde boşaltılacak hizmet binası sayısı 3'e çıktı!

İzmir'deki depremden sonra yapılan teknik inceleme sonucu boşaltılmasına karar verilen Konak Belediyesine ait hizmet binası sayısı 3'e yükseldi.

Bolu Belediyesi ana hizmet binası yıkılıyor!

Büyük Camii Mahallesi'nde yer alan ve yeni yapılan hizmet binasının kısmen tamamlanmasının ardından boşaltılan eski Bolu Belediyesi Hizmet Binası yıkılıyor.

Ordu Altınordu'ya yeni hizmet binası!

Ordu Büyükşehir Belediyesi, Altınordu ilçesinde yeni bir cenaze hizmetleri binasını hizmete sokmaya hazırlanıyor. Karapınar Mahallesi’nde yeni bir hizmet binası inşa ediliyor.

Bolu Belediyesi yeni hizmet binası yıl içinde tamamlanacak!

Bolu Belediyesi tarafından vatandaşlara daha iyi şartlar altında hizmet verebilmek amacıyla, yapımına başlanılan yeni hizmet binası inşaatında çalışmalar son sürat devam ediyor

Balıkesir Barosu'nun yeni hizmet binası açıldı!

Balıkesir Barosu'nun merkez Altıeylül ilçesi Plevne Mahallesi'ndeki yeni hizmet binası açıldı. Hizmet binasının açılış törenin katılan Yargıtay Başkanı İsmail Rüştü Cirit, yargı sistemi hakkında konuştu.

Muratpaşa Belediyesi ek hizmet binası boşaltıldı!

Muratpaşa Belediyesi KDV hariç 29 bin lira kira ödediği ve ‘Yenisini yapmak daha ucuza malolurdu’ eleştirisi alan ek hizmet binasını 2 yıl daha süresi varken boşaltma kararı aldı.

Karapürçek Semt Hizmet Binası hizmete açıldı!

Altındağ Belediyesi tarafından kısa süre önce hizmete açılan Karapürçek Semt Hizmet Binası, çevre mahallelerde oturan Altındağlılara kolaylık getirdi. Yeni hizmet binası, zabıta karakolu, temizlik noktası ve vergi salonu olarak işlev görüyor.

Altınordu Belediyesi'nin eski hizmet binası ne olacak?

ALTINORDU ilçesi Düz Mahalle'de Öğretmenevi mevkiinde bulunan Belediye'nin eski hizmet binasının otel yapılması için ihale edilmesine karşı hukuksal mücadele devam ediyor.

Suluova Belediye Hizmet Binası için ilk kazma vuruldu!

Suluova Belediye Başkanı Fatih Üçok’un seçim vaatleri arasında yer alan, teknolojik alt yapısı ve modern görüntüsüyle ilçenin kimliğine yakışacak olan Suluova Belediye Hizmet Binası'nın temeli için ilk kepçe vuruldu.

Yeni Mahalle Hizmet Binası'nın inşaatında sona yaklaşıldı!

Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Enver Yılmaz, Altınordu Belediyesi'nin Yeni Mahalle'de yapımı devam eden hizmet binasında incelemelerde bulundu, Yılmaz inşaat halinde olan katları tek tek gezerek devam eden çalışmalar hakkında bilgi aldı.

Altıntaş Hizmet Binası temel atma töreni Haberi

Altıntaş Hizmet Binası temel atma töreni


Bursa Büyükşehir Belediyesi, Bursa’yı daha yaşanabilir ve daha sağlıklı hale getirmek amacıyla sürdürülen çalışmalar kapsamında ilçelerdeki hizmetlerine aralıksız devam ediyor. Büyükşehir Belediyesi tarafından Bursa’nın incisi Mudanya’ya kazandırılan BUSKİ Mudanya Şube Müdürlüğü, 112 Acil Servis İstasyonu ve Altıntaş futbol sahasının açılışları ile Altıntaş Hizmet Binası’nın temel atma töreni de Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe’nin katılımıyla gerçekleştirildi.


Büyükşehir’in hizmetleri tüm ilçelerde

Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe, törenlerde yaptığı açıklamalarda, Büyükşehir Belediyesi’nin hizmetleriyle Bursa’nın tüm ilçelerini buluşturduğunu vurguladı. Bursa’ya hizmetin kendisi için bir onur olduğunu ifade eden Başkan Altepe, “Türkiye, hızla gelişiyor ve kalkınıyor. Vatandaşlarımızın güvene ve istikrara değer verdiğini biliyoruz. Bursa’da Büyükşehir Belediyesi olarak halkımızın ihtiyaçlarına cevap veriyoruz. Gelişim ve kalkınma devam edecek, bu ülkede Türk Bayrağı dalgalanmaya devam edecek. Dünyanın en...