29 / 04 / 2024

Riskli yapı olduğu tespit edilen Marmaris Belediyesi hizmet binası boşaltıldı!

Riskli yapı olduğu tespit edilen Marmaris Belediyesi hizmet binası boşaltıldı!

1970'li senelerin başında otel olarak hayata geçirilen 1990 yılında ise belediye binasına dönüştürülen Marmaris Belediyesi hizmet binası riskli olduğu gerekçesiyle boşaltıldı.



Marmaris Belediyesi hizmet binası riskli yapı olduğu için boşaltıldı. Marmaris Belediyesi tarafından yapılan açıklamaya göre, 1970'li senelerin başında otel olarak hayata geçirilen 1990 yılında ise belediye binasına dönüştürülen Marmaris Belediyesi hizmet binasının riskli yapı olduğu belirtildi.

Binan boşaltılınca belediye birimleri İçmeler Mahallesi'ndeki ek hizmet binası, Kemeraltı Mahallesi'ndeki Kültür Sanatevi ve Armutalan Mahallesi'nde yer alan Armutalan Kültür Merkezinde hizmet veriyor.

Anadolu Ajansı'nda yer alan habere göre, yapılan açıklamada görüşleri yer alan Belediye Başkanı Mehmet Oktay, ana hizmet binasının tamamen boşaltılıp tahliye edildiğini, hizmetleri bir süreliğine yeni bir ana bina inşa edene kadar belirlenen alanlarda sürdüreceklerini belirtti.

Tüm belediye işlemleri için dilekçelerin hem İçmeler hizmet binasındaki hem de Kültür Sanatevi'ndeki Evrak-Kayıt Servisine verilebileceği belirtildi.


Geri Dön