10 / 05 / 2024

Altıntaş inşaat adres

Altıntaş inşaat adres

Altıntaş Alüminyum Metal Plastik ve İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi Büyükçekmece'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Şakir Altıntaş tarafından kuruldu.

Budak Ve Altındağ İnşaat Otomotiv Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Budak Ve Altındağ İnşaat Otomotiv Ticaret Limited Şirketi Çekmeköy'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Güngör Erkan Altındağ ve Kadir Budak ortaklığında kuruldu.

Triton Su Altı Teknolojileri İnşaat Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Triton Su Altı Teknolojileri İnşaat Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Kartal'da 100 bin TL sermaye bedeli ile Gökdeniz Sekin tarafından kuruldu.

Öz Açış Alt Yapı İnşaat Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Öz Açış Alt Yapı İnşaat Ve Ticaret Limited Şirketi Başakşehir'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Güller Açış tarafından kuruldu.

Öz Açış Alt Yapı İnşaat Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Öz Açış Alt Yapı İnşaat Ve Ticaret Limited Şirketi Başakşehir'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Güller Açış tarafından kuruldu.

Altıntaş Group İnşaat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Altıntaş Group İnşaat Ticaret Limited Şirketi Küçükçekmece'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Ferit Altıntaş tarafından kuruldu.

Alt Grup İnşaat Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Alt Grup İnşaat Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Başakşehir'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Ahmet Tok tarafından kuruldu.

Beytürk İnternational Altınbey İnşaat Limited Şirketi kuruldu!

Beytürk İnternational Altınbey İnşaat Limited Şirketi Şişli'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Arife Dürüster tarafındna kuruldu.

Yeni Altınkoç İnşaat Malzemeleri Petrol Ticaret İthalat Ve İhracat Limited Şirketi kuruldu!

Yeni Altınkoç İnşaat Malzemeleri Petrol Ticaret İthalat Ve İhracat Limited Şirketi Silivri'de Andrıs Mıezıs tarafından kuruldu.

Altıntaş Şehircilik Mimarlık İnşaat Ticaret Ve Danışmanlık Limited Şirketi kuruldu!

Altıntaş Şehircilik Mimarlık İnşaat Ticaret Ve Danışmanlık Limited Şirketi Avcılar’da  500 bin TL sermaye bedeli  ile Mustafa Altıntaş ve  Murat Altıntaş tarafından kuruldu.

Altınsoy İnşaat Taahhüt Proje Ve Ticaret Limited Şirketi İstanbul Endüstri Ve Tic.Serbest Bölge Şb. açıldı!

Altınsoy İnşaat Taahhüt Proje Ve Ticaret Limited Şirketi İstanbul Endüstri Ve Tic.Serbest Bölge Şb. bugün Tuzla'da 100 bin TL sermaye bedeli ile Turgut Altınsoy ve Ertuğrul Altınsoy ortaklığında açıldı.

Ekm Altın İnşaat Yapı Malzemeleri Metal Nakliyat İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ekm Altın İnşaat Yapı Malzemeleri Metal Nakliyat İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi  Tuzla'da 1 milyon 500 bin TL sermaye bedeli ile Abdulkadir Yıldırım tarafından kuruldu.

Altıntaç Tekstil Depoculuk İnşaat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi Şubesi açıldı!

Altıntaç Tekstil Depoculuk İnşaat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi Şubesi Üsküdar'da 71 milyon 819 bin 620 TL sermaye bedeli ile Nuri Aydın ve Ebubekir Aydın ortaklığında açıldı.

Cumhurbaşkanı Erdoğan: İnşaat sektörü güven endeksi yüzde 40,7 arttı!

Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Reel kesim güven endeksi yılın ikinci çeyreğindeki 75,2 seviyesinden ağustos ayında 105,2 seviyesine yükseldi. Ağustos ayında yılın ikinci çeyreğine göre alt kalemlerden inşaat sektörü güven endeksi yüzde 40,7 artış kaydetmiştir" dedi.

Altıntaş inşaat adres Haberi

Altıntaş inşaat adres

Altıntaş Alüminyum Metal Plastik ve İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi Büyükçekmece'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Şakir Altıntaş tarafından kuruldu.

Altıntaş Alüminyum Metal Plastik ve İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi konusu:
PLASTİK VE HURDA A)Her türlü pvc, plastik , metal, kağıt, naylon , galvano kaplama ve kimyevi maddelerin imalatı, alım satımını yapmak ve her türlü hurda metallerden demir, çelik, bakır, alüminyum, san, çinko, nikel , kurşun, kalay, pirinç, mangan, krom ve alaşımların hurdası, alaşımların tüm ürünlerinin metalleri, maden ve cevherlerinin imalinde kullanılan her türlü maddelerin hurdaları dahil olmak üzere alım satımını ve nakliyatını yapmak, B) Her türlü kağıt, karton, alım satımını ithalatını ve ihracatını yapmak. Bunların mamul ve yarı mamul halleri ile hurda hallerini alıp satmak ithalat ve ihracat...