14 / 05 / 2024

altıntaş toki kura sonuçları listesi 11 temmuz 2017

altıntaş toki kura sonuçları listesi 11 temmuz 2017

TOKİ Kütahya Altıntaş 3. Etap kura sonucu 11 Temmuz açıklanır açıklanmaz Emlakkulisi.com'da yer alacak.

Altıntaş Group İnşaat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Altıntaş Group İnşaat Ticaret Limited Şirketi Küçükçekmece'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Ferit Altıntaş tarafından kuruldu.

TOKİ kura çekimi ne zaman yapılacak? TOKİ kura sonuçları ne zaman açıklanacak 2022?

Milyonlarca vatandaşın başvuru yaptığı TOKİ projelerinin kura çekiminin ne zaman yapılacağı ve TOKi kura sonuçlarının ne zaman açıklanacağı merak ediliyor. İşte detaylar…

TOKİ Kütahya Altıntaş projesi 10 soruda tüm detaylarıyla!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığının Kütahya Altıntaş projelerinin detayları netleşmeye başladı. Peki TOKİ Kütahya Altıntaş projesinde kaç adet konut inşa edilecek? Altıntaş TOKİ'ye nasıl başvurulur? İşte 10 soruda TOKİ Kütahya Altıntaş 2022 ucuz konut projesi...

İzmir Kemalpaşa TOKi kura sonucu 22 Nisan 2022 isim listesi!

İzmir Kemalpaşa TOKi kura sonucu 22 Nisan 2022 isim listesi haberimizde yer alıyor. Peki 2 oda 1 salon ve 3 oda 1 salon dairelerin yer aldığı Kemalpaşa TOKİ fiyatları ne kadar? İşte detayları...

Altıntaş34 Gayrimenkul Pazarlama Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Altıntaş34 Gayrimenkul Pazarlama Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Başakşehir'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Yasin Şeker tarafından kuruldu.

TOKİ Ankara Yakacık alt gelir grubu kura çekilişi!

TOKİ Ankara Yakacık alt gelir grubu kura çekilişi ile ilgili detaylar haberimizde yer alıyor. Proje 2 oda 1 salon dairelere yer veriliyor.

Antalya'nın konuttaki yeni cazibe merkezi Altıntaş bölgesi oldu!

Antalya Müteahhitler Derneği Başkanı Atılgan Sert, konut sektörünü ve Antalya'daki konut talebini değerlendirdi. Sert, Antalya'nın inşaat sektöründeki yeni cazibe merkezinin Aksu ilçesine bağlı Altıntaş bölgesi olduğuna da dikkati çekti.

Altıntaş Şehircilik Mimarlık İnşaat Ticaret Ve Danışmanlık Limited Şirketi kuruldu!

Altıntaş Şehircilik Mimarlık İnşaat Ticaret Ve Danışmanlık Limited Şirketi Avcılar’da  500 bin TL sermaye bedeli  ile Mustafa Altıntaş ve  Murat Altıntaş tarafından kuruldu.

TOKİ Kocaeli Dilovası alt gelir grubu kura çekilişi ne zaman?

TOKİ Kocaeli Dilovası alt gelir grubu kura çekilişi ne zaman sorusunun yanıtı haberimizde yer alıyor. İşte TOKİ Kocaeli Dilovası alt gelir grubu kura çekilişi ne zaman sorusunun yanıtı ve proje detayları...

Kütahya Altıntaş Zafer OSB'de 8 firmaya yer tahsisi!

Kütahya'nın Altıntaş ilçesinde bulunan Zafer OSB’de birçok firmaya yer tahsis edildi. Toplam 348 milyon liraya ulaşan yatırım bedeliyle kurulması planlanan fabrikalarda 3 bin 335 yeni istihdam sağlayacak. 

Altıntaç Tekstil Depoculuk İnşaat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi Şubesi açıldı!

Altıntaç Tekstil Depoculuk İnşaat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi Şubesi Üsküdar'da 71 milyon 819 bin 620 TL sermaye bedeli ile Nuri Aydın ve Ebubekir Aydın ortaklığında açıldı.

TOKİ Denizli Çal alt gelir grubu kura çekilişi ne zaman?

TOKİ Denizli Çal alt gelir grubu kura çekilişi ne zaman sorusunun yanıtı haberimizde yer alıyor. İşte TOKİ Denizli Çal alt gelir grubu kura çekilişi ne zaman sorusunun yanıtı ve proje detayları...

Kütahya Altıntaş Zafer OSB'de 81.7 milyon TL'ye yapım işi ihalesi!

Kütahya Altıntaş Zafer Organize Sanayi Bölgesi Müteşebbis Heyet Başkanlığı tarafından Kütahya Altıntaş Zafer Organize Sanayi Bölgesi alanına ait altyapı yapım işini 81 milyon 772 bin 700 TL'ye ihale ediyor.

altıntaş toki kura sonuçları listesi 11 temmuz 2017 Haberi

altıntaş toki kura sonuçları listesi 11 temmuz 2017


TOKİ Kütahya Altıntaş 3. Etap kura sonucu 11 Temmuz henüz açıklanmadı. Projede 512 adet konut yer alıyor.


TOKİ Kütahya Altıntaş 3. Etap kura sonucu 11 Temmuz açıklandığında Türkiye'nin ilk ve tek emlak haberleri sitesi Emlakkulisi.com'da yer alacak.


Kütahya Altıntaş TOKİ'de yer alan 512 adet konutun “Konut Hak Sahipliği Belirleme Kura Çekilişi” bugün saat 14:00’de Altıntaş Belediyesi Düğün Salonu’nda...