02 / 05 / 2024

altınyaldız iş ilanları

altınyaldız iş ilanları

Altınyaldız Ltd. Şti. statik hesaplama yapabilecek inşaat mühendisi arıyor...

Altın almanız için son şans! Altında rüzgar tersine dönecek! İslam Memiş rakam ve tarih verdi!

Altın fiyatları için rüzgarın tersine döneceğini belirten Altın ve para piyasaları uzmanı İslam Memiş, ''Altın almanız için son şans'' diyerek altının geleceği rakamı tarih vererek açıkladı.

Hatay Altınözü'ndeki kalıcı deprem konutlarında 4 blokun kaba inşaatı tamamlandı!

Kahramanmaraş merkezli 6 Şubat tarihinde yaşanan depremlerden etkilenen Hatay'da, Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresince (TOKİ) Altınözü ilçesinde inşa edilen kalıcı konutlardan 4 blokun kaba inşaatında sona gelindi.

Hatay Altınözü'nde depremzedeler için yapılan köy tipi afet evlerinin inşaatı tam gaz!

Hatay'ın Altınözü ilçesinde köy tipi afet evlerinin inşası tüm hızıyla sürüyor. Altınözü Belediye Başkanı Rıfat Sarı, konu ile ilgili açıklamalarda bulundu.

Orman Genel Müdürlüğü 54 ilde KPSS şartsız işçi alımı yapacak! Bu tarihleri sakın kaçırmayın! 

Kamu kurumlarının KPSS şartsız personel alım ilanlarını araştıranlar için son dakika müjdesi geldi. Orman Genel Müdürlüğü tam 54 ilde KPSS şartsız işçi alımı yapılacak! Bu tarihleri sakın kaçırmayın...

DSİ, KPSS şartsız personel alacak! İş arayanlara son dakika müjdesi geldi! KPSS şartsız iş fırsatını sakın kaçırmayın!

İş arayanların merakla beklediği iş ilanlarına bir yenisi daha eklendi. Devlet Su İşleri'nin KPSS şartsız personel alacağı belirtildi. En az ilkokul mezunu herkes hemen başvurabilir! Sakın kaçırmayın...

Gram altını olanlar için hayati uyarı geldi! Altın Adam İslam Memiş resmen açıkladı! Altını olanlar hemen göz atın!

Altın ve piyasa uzmanı İslam Memiş gram altını olanlar için son dakika açıklamaları yaptı. Gram altını olanlar için hayati uyarı geldi! Elinizde altınınız varsa çok acil bu son dakika açıklamasına bakın...

Altın alacaklar için son şans! Bu tarihe kadar aldınız aldınız! İşte detaylar!

Altın fiyatlarına dair son gelişmeler yakından takip ediliyor. Altın alacaklar için tarih verildi. İşte merak edilen detaylar!

Altın fiyatları için son dakika 'hazır olun' uyarısı! Büyük sıçrama için tarih verildi! 

Altın yatırımcılarının gözü kulağı altın fiyatlarındaki gelişmelerde. Haftanın son işlem gününde ABD enflasyon rakamlarının açıklanması ile altında yön belli oldu. Uzman isimlerden altın fiyatları için tarih geldi ve yatırımcılara hazır olmalarını söyledi...

İş arayanlar dikkat! İŞKUR güncel iş ilanları yayınladı! 7 bin TL'den başlayan maaş ile...

İŞKUR'un güncel iş ilanları yoğun bir şekilde araştırılıyor. Türkiye İş Kurumu Genel Müdürlüğü (İŞKUR) güncel şekilde ilanlarını yayınlıyor. İş arayan kişiler KPSS şartlı veya şartsız memur ve personel iş ilanları sorgulama sayfasını takip ediyorlar.

Hatay Altınözü için acele kamulaştırma kararı!

Hatay ili Altınözü ilçesi sınırları içerisinde yer alan bazı taşınmazlar için Türkiye Elektrik Dağıtım Anonim Şirketi Genel Müdürlüğü tarafından acele kamulaştırma kararı verildi. Hatay ili Altınözü ilçesi için verilen acele kamulaştırma kararı bugünkü 31523 sayılı Resmi Gazete'de yayımlandı.

TOKİ Hatay Altınözü 2020 başvuruları başladı!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Hatay Altınözü Karsu 2020 projesinde yer alan konutlar için başvuru dönemi başladı.

TOKİ Hatay Altınözü Karsu alt gelir başvuruları yarın başlıyor!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Hatay Altınözü Karsu Mahallesi projesinde yer alan konutlar için başvuru dönemi yarın başlıyor.

Hatay Altınözü TOKİ projesi yarın satışa çıkıyor!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Hatay Altınözü Karsu projesinde yer alan konutlar için başvuru dönemi yarın itibariyle başlıyor.

altınyaldız iş ilanları Haberi

altınyaldız iş ilanları


Altınyaldız Ltd. Şti. statik hesaplama yapabilecek, İTÜ, ODTÜ, BÜ, YTÜ inşaat bölümü mezunu, ofis programlarına hakim, uzay sistem çelik konstrüksiyon dizayn ve hesabını öğrenmeye meraklı, kendisine 40 yıllık firmada iyi bir gelecek hazırlamak isteyen, istikrarlı, çalışkan, ideal sahibi, İngilizce bilen, AutoCAD programına hakim olan, İstanbul Nişantaşı'ndaki merkez ofiste görevlendirilecek inşaat mühendisi arıyor.


E mail : [email protected]

Faks  : 0212 258 81...