02 / 10 / 2024

altınyunus karı ne kadar marmaris

altınyunus karı ne kadar marmaris

Marmaris Altınyunus Turistik Tesisler A.Ş, Kar dağıtım politikası değişikliği ve kar dağıtım önerisi yaptı. Elde edilen karın öncelikli olarak geçmiş yıllardaki zarar için kullanılacağı Genel Kurul'un onayına sunulacak...

Canlı altın fiyatları! Gram ve çeyrek altın fiyatları ne kadar? 28 Eylül 2024 altın fiyatları

Altın fiyatları canlı ve güncel rakamlar yatırımcılar tarafından merak ediliyor. Ons altın 2658 dolardan işlem görüyor. Peki   Gram ve çeyrek altın fiyatları ne kadar? 28 Eylül 2024 altın fiyatları.

Altın bozdurarak konut almak isteyenler dikkat! Uzman isim konutun altına karşı kayıp ve kazancını hesapladı!

Son dönemlerde konut fiyatlarının gerilemesiyle, altın ve mevduat yatırımcıları tekrar konuta yönelmeye başladı. Peki altın bozarak konut almak doğru mu? Uzman isim örnek vererek hesapladı. İşte konutun altına karşı kazanç ve kaybı....

Altında ibreler yeşile döndü! Çeyrek altın fiyatları ne kadar oldu? Kapalıçarşı'da altın fiyatları son dakika!

Altın fiyatları bugün güne yükselişle başladı. Gram altın fiyatı bugün 2826 TL'ye yükseldi. Peki  Çeyrek altın fiyatları ne kadar oldu? Kapalıçarşı'da altın fiyatları son dakika!

Altında geri vites! Çeyrek altın fiyatları ne kadar? Yarım ve tam altın kaç TL? 3 Eylül 2024 son dakika altın fiyatları

Ons altın fiyatı haftanın ikinci işlem gününe düşüşle başladı. Ons altındaki düşüş yurt içi piyasalarda altın fiyatlarının gerilmesine neden oldu. Bugün altın fiyatları ne kadar? 3 Eylül 2024 altında son dakika gelişmesi.

Altın fiyatlarında rüzgar tersine döndü! 2 Eylül 2024 altın fiyatları ne kadar oldu? Kapalıçarşı altın fiyatları güncel 

Altın fiyatları, doların güçlenmesi ile düşüşe geçti. Ons altın 2503 dolardan işlem görürken yatırımcılar güncel altın fiyatlarını merak ediyor. 2 Eylül 2024 altın fiyatları ne kadar oldu? Kapalıçarşı altın fiyatları güncel.

Doğuş GYO 2024'ün ilk altı ayında ne kadar kira geliri elde etti?

Doğuş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Anonim Şirketi'nin 30 Haziran 2024 tarihi itibarıyla hazırlanan ara dönem faaliyet raporunda yer alan finansal bilgilerin, sınırlı denetimden geçmiş ara dönem finansal tabloları belli oldu. Peki Doğuş GYO 2024'ün ilk altı ayında ne kadar kira geliri elde etti?

30 Ağustos Cuma canlı altın fiyatları: Gram, çeyrek, yarım, tam, ata, gremse, atabeşli altın fiyatları ne kadar?

Milyonlarca yatırımcı güncel altın fiyatlarını araştırıyor. Altın alıp satmak isteyenler 30 Ağustos Cuma canlı altın fiyatları takip ediyor. Bugün altın fiyatları ne kadar oldu? 

Altın uçmaya devam ediyor! Gram, çeyrek, gremse, atabeşli altın fiyatları ne kadar? 29 Ağustos canlı altın fiyatları

Altın fiyatları haftanın dördüncü işlem gününde de yukarı yönü seyrini koruyor. ONS altın bugün 2519 dolar olurken gözler altın fiyatlarına çevrildi. Gram, çeyrek, gremse, atabeşli altın fiyatları ne kadar oldu? 29 Ağustos canlı altın fiyatları.

Kapalıçarşı'da yer yerinden oynadı! Altın füze gibi fırladı! Bugün gram altın, çeyrek altın fiyatı ne kadar oldu? 

Milyonlarca yatırımcı altın alıp satmak için Kapalıçarşı altın fiyatlarını araştırıyor. Kapalıçarşı'da resmen yer yerinde oynuyor, altın fiyatlarındaki yükseliş hız kesmeden devam ediyor. Bugün gram altın, çeyrek altın fiyatı ne kadar oldu? 

Kıyıda köşede 1 gram bile altını olanlar dikkat! 3 Ağustos altın fiyatları ne kadar? Kapalıçarşı canlı altın fiyatları

Milyonlarca yatırımcı Kapalıçarşı altın fiyatlarını araştırıyor. Haftayı rekorla kapatan altın bugün de yükselmeye devam ediyor. 3 Ağustos altın fiyatları ne kadar? Gram altın fiyatı kaç lira? Bugün çeyrek altın ne kadar? Kapalıçarşı canlı altın fiyatları.

Fed'in faiz kararı sonrası altın fırladı! Kapalıçarşı altın fiyatları ne kadar oldu? 1 Ağustos 2024 altın fiyatları

Piyasaların merakla beklediği Fed faiz kararı dün açıklandı.  Banka, faizleri değiştirmeyerek sabit tuttu. Kararın ardından altın fiyatları güne yükselişle başladı. Kapalıçarşı'da altın fiyatları ne kadar oldu? 1 Ağustos 2024 altın fiyatları.

Altın son viraja giriyor! İslam Memiş yarını işaret etti! Altın fiyatları ne olacak; yükselecek mi, düşecek mi?

Altın ve para piyasaları uzmanı İslam Memiş altın fiyatları için yarını işaret ederek, 'dananın kuyruğu kopacak' dedi. Peki yarın altın fiyatları ne olacak; yükselecek mi, düşecek mi? 

Kapalıçarşı ata altın fiyatları ne kadar? 5'lik reşat altın fiyatı Kapalıçarşı'da kaç lira? 10 Temmuz altın fiyatları

Altın fiyatları 10 Temmuz günü yükselişini sürdürüyor. Altın alıp satmak isteyenler Kapalıçarşı altın fiyatlarını araştırıyor. Peki Kapalıçarşı ata altın fiyatları ne kadar? 5'lik reşat altın fiyatı Kapalıçarşı'da kaç lira? 10 Temmuz 2024 altın fiyatları.

altınyunus karı ne kadar marmaris Haberi

altınyunus karı ne kadar marmaris


Marmaris Altınyunus Turistik Tesisler tarafından yapılan açıklama şöyle:


Şirketimizin 21.02.2014 tarihli Yönetim Kurulu Kararları ile , Sermaye Piyasası Kurulu'nun II.19.1 sayılı Kar Payı Tebliği kapsamında, şirketimizin 31.12.2013 tarihli finansal raporlarında da belirtilen 11.033.491 TL tutarındaki geçmiş yıl zararları sebebiyle ve özellikle Talya Oteli için belirlenen yatırım planları gereği Kar Dağıtım Politikası'nın aşağıdaki şekilde revize edilmesine ve yapılacak ilk Genel Kurul'un onayına sunulmasına,


Bu doğrultuda Güney Bağımsız Denetim ve Serbest Muhasebeci Mali Müşavirlik A.Ş.(A member firm of Ernst & Young Global Limited) firması tarafından tanzim edilen Denetim Raporu'nun incelenmesi sonucunda da ; Şirketimizin 1.021.202 TL tutarındaki 2013 yılı net dönem karının geçmiş yıl zararlarına mahsup edilmesi teklifinin Genel Kurul'un onayına sunulmasına karar verilmiştir.


"Marmaris Altınyunus Turistik Tesisler A.Ş. Kar Dağıtım Politikası 

Şirketimiz Türk Ticaret...