19 / 05 / 2024

ALTO izka

ALTO izka

İZKA, 2014 yılı çalışma programı kapsamında “Sanayi Bölgelerini Geliştirme Küçük Ölçekli Altyapı Mali Destek Programı”nın ve “Bilgi Toplumuna Dönüşüm ve Bilgi İletişim Teknolojileri Mali Destek Programı”nın tanıtımı amacıyla toplantı düzenledi.

Merkez Yaşam Konak satışta! İZKA'dan İzmir'e 347 konutluk yeni proje!

"İzmir'in yeni sembolü kazandırmak için tasarlandı" sloganıyla tanıtılan Merkez Yaşam Konak projesi satışa çıktı. Lansmana özel avantajların sunulduğu projede 347 konut yer alıyor...

Otomotiv pazarında Japon rüzgarı esecek! Suzuki Alto K10, fiyatıyla herkesi şaşırtıyor! 22 Ağustos 2022 fiyat listesi!

Japon otomotiv markası Suzuki, yakın zamanda Türkiye pazarında satışa koymayı planladığı Alto K10 modeli ile uygun fiyatlı araç sahibi olmak isteyenleri memnun edecek. Suzuki, Hindistan’da üretip sattığı modelin, sonraki durağı Türkiye. İşte 22 Ağustos 2022 fiyat listesi..

İzka İnşaat Park Yaşam Bornova!

İzka İnşaat Park Yaşam Bornova ile ilgili detaylar haberimizde yer alıyor. İşte İzka İnşaat Park Yaşam Bornova detayları...

Aliağa'da emlakçılar için mesleki yeterlilik sınavları başladı!

Aliağa Ticaret Odası’nda (ALTO), sorumlu emlak danışmanı mesleki yeterlilik sınavları devam ediyor. Yazılı ve uygulamalı sınavın ardından başarılı olan emlak danışmanları, “MYK Mesleki Yeterlilik Belgesi” alacak.

İzka İnşaat'tan Bayraklı'ya 400 milyon liralık proje!

Bayraklı’da inşa edilen İzka Port İzmir projesinde satış rekoru kırılırken, İZKA Port-2 projesine başlandı. Projeyle ilgili konuşan İzka İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Azat Yeşil, “Yatırımcılarımıza kazandırmaya devam ediyoruz” diye konuştu.

İzka Port Bayraklı 2020'de tamamlanacak!

Bayraklı'da hayata geçirilen İzka Port projesinin 2020 yılında tamamlanması planlanıyor. Projede konutların ilk metrekare satış fiyatları 16 bin TL ile 21 bin TL arasında farklılık gösteriyor...

Aliağa için ulaşım master planı şart!

ALTO Başkanı Ömer Ertürk, Aliğa için acil olarak ulaşım master planına ihtiyaç olduğunu sözlerine ekledi.

İnşaat sektörü ve bankacılar ALTO'da buluştu!

İnşaat sektörü ve bankacılık sektörünü bir araya getiren Aliağa Ticaret Odası (ALTO) toplantısında inşaat sektörünün bankalar nezdinde karşılaştığı sorunlar ve çözüm önerileri görüşüldü.

İzka İnşaat'tan konut atağı!

İzka İnşaat Yönetim Kurlu Başkanı Azat Yeşil, 300 milyon TL yatırımla Bayraklı’da İzka Port projesini hayata geçireceklerini söyledi. Yeni yatırımları ve sektördeki gelişmeleri değerlendiren Yeşil, ''Dalgalanmalardan etkilenmiyoruz'' dedi.

İzka Port Bayraklı satışa çıktı! Yeni proje!

34 katlı İzka Port Bayraklı, 1+1’den 4+2’ye farklı genişlikte evleri, kapalı otoparkı, özel teras alanında konumlanan spor salonu, çocuk oyun alanı ve Infinity Pool gibi sosyal olanaklarıyla öne çıkıyor.

Aliağa'da vergi yapılandırması ve imar barışı toplantısı yapıldı!

Aliağa Ticaret Odası (ALTO), Resmi Gazetede yayımlanarak yürürlüğe giren “Vergi ve Diğer Bazı Alacakların Yeniden Yapılandırılması ile Bazı Kanunlarda Değişiklik Yapılmasına İlişkin 7143 Sayılı Kanun” ile ilgili toplantı yapıldı.

Bu kasabadaki evlerin metrekaresi tam 25 bin dolar!

Apple, Facebook ve bir çok teknoloji devinin yer aldığı Palo Alto'ya komşu olan Sunnyvale Kasabası'ndaki evlerin fiyatları dudak uçuklatıyor.

İzka Park Yaşam Santorini fiyatları!

İzka Park Yaşam Santorini fiyatları 228 bin TL'den başlıyor. Proje İzka İnşaat tarafından İzmir Çiğli Egekent bölgesinde hayata geçirildi...

ALTO izka Haberi

ALTO izka


ALTO Seminer Salonunda Belediye Meclis üyelerinin, Üniversite temsilcilerinin, Sivil Toplum Kuruluşları temsilcilerinin, Küçük Sanayi Sitesi Kooperatif Başkanlarının, Engelli Derneği üyelerinin ve çok sayıda vatandaşın katıldığı toplantıda İZKA Uzmanları Cangül Kuş ve İpek Kocaoğlu’nun sunumlarıyla Mali Destek Programı’nın içeriği hakkında bilgiler aktarıldıktan sonra katılımcıların konu ile ilgili soruları yanıtlandı. Hibe desteği ile ilgili başvurular için proje hazırlama yöntemleri hakkında Başvuru Rehberi dağıtıldı.

Her iki program için başvuruların internet üzerinden 12 Eylül 2014 tarihine kadar tamamlanması ve destekleyici belgeleri de içeren başvuru dosyalarının 19 Eylül 2014 tarihine kadar İZKA’ya teslim edilmesi gerektiğini belirten İZKA Uzmanı İpek Kocaoğlu, başvuru sırasında talep edilen çeşitli destekleyici belgelerin temin edilmesinin alacağı süre göz önünde bulundurularak, ilgililerin hazırlık süreçlerini bir an önce başlatmaları gerektiğini söyledi.

İZKA Uzmanı Kocaoğlu,...