16 / 05 / 2024

Alto

Alto

Japon otomotiv markası Suzuki, yakın zamanda Türkiye pazarında satışa koymayı planladığı Alto K10 modeli ile uygun fiyatlı araç sahibi olmak isteyenleri memnun edecek. Suzuki, Hindistan’da üretip sattığı modelin, sonraki durağı Türkiye. İşte 22 Ağustos 2022 fiyat listesi..

Otomotiv pazarında Japon rüzgarı esecek! Suzuki Alto K10, fiyatıyla herkesi şaşırtıyor! 22 Ağustos 2022 fiyat listesi!

Japon otomotiv markası Suzuki, yakın zamanda Türkiye pazarında satışa koymayı planladığı Alto K10 modeli ile uygun fiyatlı araç sahibi olmak isteyenleri memnun edecek. Suzuki, Hindistan’da üretip sattığı modelin, sonraki durağı Türkiye. İşte 22 Ağustos 2022 fiyat listesi..

Aliağa'da emlakçılar için mesleki yeterlilik sınavları başladı!

Aliağa Ticaret Odası’nda (ALTO), sorumlu emlak danışmanı mesleki yeterlilik sınavları devam ediyor. Yazılı ve uygulamalı sınavın ardından başarılı olan emlak danışmanları, “MYK Mesleki Yeterlilik Belgesi” alacak.

Aliağa için ulaşım master planı şart!

ALTO Başkanı Ömer Ertürk, Aliğa için acil olarak ulaşım master planına ihtiyaç olduğunu sözlerine ekledi.

İnşaat sektörü ve bankacılar ALTO'da buluştu!

İnşaat sektörü ve bankacılık sektörünü bir araya getiren Aliağa Ticaret Odası (ALTO) toplantısında inşaat sektörünün bankalar nezdinde karşılaştığı sorunlar ve çözüm önerileri görüşüldü.

Aliağa'da vergi yapılandırması ve imar barışı toplantısı yapıldı!

Aliağa Ticaret Odası (ALTO), Resmi Gazetede yayımlanarak yürürlüğe giren “Vergi ve Diğer Bazı Alacakların Yeniden Yapılandırılması ile Bazı Kanunlarda Değişiklik Yapılmasına İlişkin 7143 Sayılı Kanun” ile ilgili toplantı yapıldı.

Bu kasabadaki evlerin metrekaresi tam 25 bin dolar!

Apple, Facebook ve bir çok teknoloji devinin yer aldığı Palo Alto'ya komşu olan Sunnyvale Kasabası'ndaki evlerin fiyatları dudak uçuklatıyor.

Mark Zuckerberg'in evine yeniden inşa izni çıkmadı!

Dünyanın en zengin 10 kişisinden birisi olan popüler sosyal ağ Facebook'un kurucusu Mark Zuckerberg'in "dev yerleşke" hayali suya düştü. 32 yaşındaki girişimcinin Kaliforniya eyaletinde bulunan Palo Alto kentindeki evinde yıllardır hayalini kurduğu genişlemeyi yapamayacağı ortaya çıktı.

Mark Zuckerberg California'dan 30 milyon dolara 4 ev aldı!

Sosyal medya devi Facebook’un CEO’su Mark Zuckerberg’in, California’nın Palo Alto şehrindeki evinin yatak odasını görecek yükseklikte bir binanın inşa edilmesini engellemek amacıyla 4 komşu evi satın aldı.

California'da 16 metrekarelik ev 5.8 milyon liraya satışa çıktı!

Amerika California'da emlakçılık açısından ülkenin en pahalı bölgesi olan Palo Alto'da küçük bir ev satışa çıktı. Bir oda ve bir tuvaletten oluşan evin büyüklüğü sadece 16.7 metrekare.

Ayvalık Alaattin Süberoğlu Hastanesi binası lise mi olacak?

Ayvalık Belediye Başkanı Gençer başkanlığında yapılan toplantıda Ayvalık Setur Marina’nın halka açılması ve Altoınova Mahallesindeki Alaattin Süberoğlu hastane binasının statüsünün değiştirilerek sağlık meslek lisesine dönüştürülmesi konuları öne çıktı.

Aliağa, konaklama turizmini geliştirecek!

Ege Turistik işletmeler ve Konaklamalar Birliği (ETİK) Başkanı ve Türkiye Otelciler Federasyonu (TUROFED) Başkan Yardımcısı Mehmet İşler, Aliağa Ticaret Odası (ALTO) Başkanı Adnan Saka'ya nezaket ziyaretinde bulundu.

Aliağa'da konaklama turizmi görüşü ön plana çıktı!

Ege Turistik İşletmeler ve Konaklamalar Birliği (ETİK) Başkanı ve Türkiye Otelciler Federasyonu (TUROFED) Başkan Yardımcısı Mehmet İşler, Aliağa Ticaret Odası (ALTO) Başkanı Adnan Saka'ya nezaket ziyaretinde bulundu.

Sınavlı ISO 9001 iç tetkikçi eğitimi ALTO’da yapıldı!

Aliağa Ticaret Odası ( ALTO ) Oda/Borsa Akreditasyon Sistemi çalışmaları kapsamında, Akreditasyon süreci devam eden Ege Bölgesi Oda/Borsaları için “Sınavlı ISO 9001 İç Tetkikçi“ eğitimi düzenledi.

Alto Haberi

Alto

Anlık piyasalarda sıfır bir araç almayı düşünenler, en az 400 ile 500 bin tl arası bir parayı gözden çıkarmak durumunda. Uygun fiyatlı araç almak isteyenler ise ikinci el araba satış sitelerinde dolaşıyor. Japon menşeili Suzuki, yakında Türkiye pazarına da gelmesi beklenen Alto modelin fiyatının 200 bin tl civarında olacağı tahmin ediliyor. Uygun fiyatlı araba almak isteyen herkesi memnun edecek bir fiyatla görücüye çıkmayı bekliyor.

Alto ilk olarak 2000 yılında Hindistan'da tanıtıldı. Suzuki ,bu modeliyle önceki modellerine göre daha fazla özellik ve daha iyi bir tasarım sunuyor . Alto ile ilgili en önemli şey ise fiyatı. Son derece uygun fiyatıyla muhtemelen Hindistan'da kliması olan en ucuz araba konumunda bulunuyor.

67 beygir güç ile çalışan ve 1.0 litrelik benzin...