05 / 05 / 2024

Altstadt Vienna

Altstadt Vienna

Dünyaca ünlü isimleri giydiren Türk modacı Atıl Kutoğlu, Viyana'da yer alan Altstadt Vienna’nın odalarını tasarladı.

Atıl Kutoğlu, Altstadt Vienna'nın odalarına imza attı!

Dünyaca ünlü isimleri giydiren Türk modacı Atıl Kutoğlu, Viyana'da yer alan Altstadt Vienna’nın odalarını tasarladı.

Modacı Atıl Kutoğlu dekorasyonla buluştu!

Gayrimenkul sektöründeki büyümeye paralel artan eve yönelik harcamalar modacı Atıl Kutoğlu’nu dekorasyonla buluşturdu. Kutoğlu’nun ilk projesi Viyana’daki Hotel Altstadt’ın 6 süitinin tasarımı oldu.

Avrupalı firmalara kentsel dönüşümde işbirliği çağrısı!

Avrupalı gayrimenkul devlerini buluşturan GREET Vienna, bu sene Türkiye'yi konferans programına dahil etti. Konferansta Türkiye'ye yatırım çağrısı yapıldı: "Kentsel dönüşümde işbirliğine gelin"

GREET Vienna konferansı 20 Mayıs'ta Viyana'da!

Türkiye’nin de bulunduğu Orta, Doğu ve Güney Avrupa’da ticari gayrimenkul ve yatırımlar için uluslararası bir platform oluşturan GREET Vienna, bu sene bir ilke imza atarak, Türkiye’yi konferans programına dahil etti.

GYODER, Viyana'da Türkiye'deki gayrimenkul sektörünü tanıtacak

Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Derneği'nin(GYODER), 27 ile 29 Mayıs 2008 tarihleri arasında Avusturya'nın Başkenti Viyana'da yapılacak gayrimenkul ve yatırım fuarı Real Vienna'da,Türkiye'deki gayrimenkul sektörünü tanıtacağı bildirildi.

Altstadt Vienna Haberi

Altstadt Vienna

Türk modacı Atıl Kurtoğlu, Trip Advisor tarafından “Avusturya’nın en iyi oteli” seçilen Viyana’daki Altstadt Vienna’nın odalarına imzasını attı. Kutoğlu otelin odalarını rengarenk etnik desenlerle tasarladı. Altstadt Vienna, otel sahibi Otto Wiesenthal ve kızı Saskia’nın verdiği bir davetle açıldı.


En beğenilen oda, Atıl Kutoğlu’nun orijinal İznik çinileri ve Türkiye’de özel olarak dokuttuğu kumaşlarla dekore ettiği 23 no’lu süit oldu.


Viyana Belediye Başkanı Helmut Zilk’in eşi, Avusturyalı ünlü ses sanatçısı Dagmar Koller, davette Atıl Kutoğlu’nu tebrik...