03 / 05 / 2024

Altuğ Akbaş Kalekim

Altuğ Akbaş Kalekim

Kalekim Genel Müdürü Altuğ Akbaş yaptığı açıklamada "Kalekim olarak özellikle Balkanlar ve Afrika'da farklı açılımlara ağırlık veriyoruz. Yatırım planlarımızda bir sonraki rotamız Kenya, Arnavutluk ve Cezayir olacak. Bu bölgelerde de yatırım ortaklığı modeliyle ilerleyeceğiz." dedi.

Altuğ Akbaş kimdir?

Kalekim Genel Müdürlük görevine Temmuz 2013’te getirilen Altuğ Akbaş kimdir? Altuğ Akbaş, bugüne kadar hangi işlerde görev aldı? İşte Kalekim Genel Müdürü Altuğ Akbaş'ın biyografisi...

Kalekim basın toplantısı 13 Haziran'da gerçekleşecek!

Yapı kimyasalları alanında üretim ve satış kapasitesiyle Türkiye ve bölgesinde birinci, Avrupa’da 5’inci sıraya yerleşen Kalekim, daha fazla enerji tasarrufu için geliştirdiği garantili yalıtım sistemi ile sektördeki öncülüğünü sürdürüyor...

Altuğ Akbaş: Türkiye'de 19 milyon konutun yüzde 85'inde ısı yalıtımı yok!

Kalekim Genel Müdürü Altuğ Akbaş,19 milyon konutun yüzde 85'inde ısı yalıtımı yok. Isı yalıtımı olmayan bu binalar yüzünden her yıl yaklaşık 9.3 milyar doları kaybediyoruz dedi...

Tebernüş Kireçci'nin konuğu Kalekim Genel Müdür Yardımcısı Altuğ Akbaş!

Türkiye'nin 1 numaralı emlak-konut sitesi www.emlakkulisi.com'un kurucusu ve şef editörü Tebernüş Kireçci, Skyturk 360'daki programı Emlak Kulisi'nde Kalekim Satıştan Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı Altuğ Akbaş'ı konuk ediyor

Kalekim yurt dışında büyümeye devam edecek!

Kalekim Genel Müdürü Altuğ Akbaş yaptığı açıklamada "Kalekim olarak özellikle Balkanlar ve Afrika'da farklı açılımlara ağırlık veriyoruz. Yatırım planlarımızda bir sonraki rotamız Kenya, Arnavutluk ve Cezayir olacak. Bu bölgelerde de yatırım ortaklığı modeliyle ilerleyeceğiz." dedi.

Isı yalıtımı ile binalarda tüketilen enerjiyi yarı yarıya azaltabiliriz!

Kalekim Genel Müdürü Altuğ Akbaş, “Binalarda tüketilen enerjiyi yarı yarıya azaltmak istiyorsak, konut ve iş yerlerini ısı yalıtımına kavuşturmalıyız" dedi...

Kalekim Ultralastic ile güçlü ve hızlı su yalıtımı!

Kalekim, su yalıtım ve beton koruma harcı ‘Ultralastic’ ile en hızlı ve güvenilir çözümleri tüketici ve profesyonellerle buluşturuyor. Her türlü yapıda uygulanabilen Ultralastic, sadece 2 saatte yağmura dayanım kazanıyor, 16 saat sonra basınçlı suya dayanıklı hale geliyor.

Kalekim 1060 Technomax 30 ile maksimum performans!

Kalekim’in yapıştırma harcındaki tüm beklentileri karşıladığı yenilikçi ürünü ‘1060 Technomax 30’, her türlü kaplama malzemesinin iç ve dış mekanlarda uygulanmasında mükemmel sonuç veriyor.

Kalekim’den zeminler için en ideal çözüm: Tecnica 242 SL!

Yapı kimyasalları sektörünün lideri Kalekim, çok geniş bir kullanım alanına sahip, kendiliğinden yayılan kaplama malzemesi ‘Tecnica 242 SL’ ile her türlü zemin için estetik ve dayanıklı çözümler sunuyor.

Kalekim Avcılar Fabrikası ticaret-konut alanı imar planı askıda!

Avcılar'da Kalekim Kaleterasit İşletme Fabrikası'nın yer aldığı arsanın imar planı ticaret-konut alanı olarak revize edildi...

Isı yalıtımı olmayan binalar enerji oburu!

Kalekim Genel Müdürü Altuğ Akbaş, “Son verilere göre, enerji tüketiminin yüzde 37’si binalarda gerçekleşiyor. Binalarda tüketilen enerjinin de yaklaşık yüzde 80’i ısıtma-soğutma için harcanıyor. " dedi.

M Akbaş Yapı Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

M Akbaş Yapı Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Musrafa Akbaş tarafından 50 bin TL sermaye ile bugün kuruldu.

Kalekim 1054 Technoflex ile her yapıya özel çözüm!

Kalekim, yüksek performanslı esnek yapıştırma harcı 1054 Technoflex ile her türlü yapı ve mekan için mükemmel çözümler sunuyor.

Kalekim, İZOSEAL ile mükemmel sonuçlar sunuyor!

Kalekim, su ile temas eden yapılarda güvenle kullanılabilen çimento esaslı kristalize su yalıtım harcı İZOSEAL ile binaları koruma altına alıyor.

Kalekim Dubai Big 5’ta!

Kalekim, Dubai’de düzenlenen dünyanın önemli yapı fuarlarından ‘Dubai The Big5 Show’da yenilikçi ürünleriyle büyük ilgi gördü. mlerine son veriyor.

Kalekim Rapitech ile seramik kaplamada hızlı çözüm!

Kalekim, bir gün içerisinde kullanıma açılması gereken mekanlar için geliştirdiği, yüksek yapışma gücüne sahip seramik yapıştırma harcı ‘Rapitech’ ile hızlı çözümler sunuyor.

Demet Akbağ: Kıvanç Tatlıtuğ çok iyi bir kiracı!

Demet Akbağ, Bebek Ayşe Sultan Korusu'ndaki evini 1 yıl önce Kıvanç Tatlıtuğ ve Başak Dizer çiftine kiralamıştı. Demet Akbağ , Kıvanç iyi bir kiracı, çok memnunum. Ama hala bir kahve içmeye gidemedik' diye konuştu.

Altuğ Akbaş Kalekim Haberi

Altuğ Akbaş Kalekim

Kalekim Genel Müdürü Altuğ Akbaş Anadolu Ajansı muhabirine, yapı kimyasalları sektörü ve Kalekim'in yeni dönem yatırımlarına ilişkin değerlendirmeler yaptı.

Anadolu Ajansı'nda yer alan habere göre, Kale Grubu şirketlerinden Kalekim olarak 46. yılı geride bıraktıklarını söyleyen Akbaş, inşaat sektöründe kullanılan seramik yapıştırıcısından derz dolguya, ısı ve su yalıtımı ürünlerinden dekoratif sıva ve boyaya, endüstriyel zemin ürünlerinden her türlü harç ve katkı malzemelerine kadar çok geniş yelpazede üretim yaptıklarını belirtti.

Akbaş, Kalekim'in Türkiye’de yüzde 50’ye yakın pazar payına sahip olduğunu söyleyerek, Türkiye'de neredeyse her iki yapıdan birinde Kalekim ürünlerinin kullanılmasının da pazardaki güçlerini ortaya koyduğunu dile getirdi.

Üretimlerini Türkiye'nin 7 şehrindeki fabrikalarında gerçekleştirdiklerini söyleyen Akbaş, "Üretim faaliyetlerimizi İstanbul, Balıkesir, Yozgat, Isparta, Mersin, Erzurum ve Mardin tesislerimizde sürdürüyoruz. Toplam 1 milyon ton üretim kapasitesine sahibiz....