29 / 04 / 2024

Altuğ Akbaş kim

Altuğ Akbaş kim

Kalekim Genel Müdürlük görevine Temmuz 2013’te getirilen Altuğ Akbaş kimdir? Altuğ Akbaş, bugüne kadar hangi işlerde görev aldı? İşte Kalekim Genel Müdürü Altuğ Akbaş'ın biyografisi...

Türkiye’de her iki yapıdan birinde Kalekim ürünleri kullanılıyor!

Her yapıya özel teknik çözümler üreterek Türkiye’deki yapıların yüzde 55’inde tercih edilen bir marka haline gelen Kalekim; 41 yıllık deneyimi ile geliştirdiği ürünlerle ısı ve su yalıtımı sektöründe de fark yaratıyor.

Altuğ Akbaş: Binalar yalıtımlı olsaydı 9.3 milyar dolar daha az döviz ödenecekti!

22 yıldır Kale Grubu içinde faaliyet gösteren Kalekim A.Ş. Genel Müdürü Altuğ Akbaş, bugün gerçekleştirilen Kalekim'in basın toplantısında 'Binalar yalıtımlı olsaydı 9.3 milyar dolar daha az döviz ödenecekti' dedi.

Kalekim, yalıtımda kalite standardının adresi oldu!

Kalekim, yalıtımda kalite standardının adresi oldu. Yapı kimyasalları sektörünün lideri Kalekim; binaların güvenli, konforlu ve de enerji verimli yapılar haline gelmesi için, uluslararası standartlarda yenilikçi yalıtım ürünleri geliştiriyor...

Kalekim yurt dışında büyümeye devam edecek!

Kalekim Genel Müdürü Altuğ Akbaş yaptığı açıklamada "Kalekim olarak özellikle Balkanlar ve Afrika'da farklı açılımlara ağırlık veriyoruz. Yatırım planlarımızda bir sonraki rotamız Kenya, Arnavutluk ve Cezayir olacak. Bu bölgelerde de yatırım ortaklığı modeliyle ilerleyeceğiz." dedi.

Isı yalıtımı ile binalarda tüketilen enerjiyi yarı yarıya azaltabiliriz!

Kalekim Genel Müdürü Altuğ Akbaş, “Binalarda tüketilen enerjiyi yarı yarıya azaltmak istiyorsak, konut ve iş yerlerini ısı yalıtımına kavuşturmalıyız" dedi...

Isı yalıtımı olmayan binalar enerji oburu!

Kalekim Genel Müdürü Altuğ Akbaş, “Son verilere göre, enerji tüketiminin yüzde 37’si binalarda gerçekleşiyor. Binalarda tüketilen enerjinin de yaklaşık yüzde 80’i ısıtma-soğutma için harcanıyor. " dedi.

Kalekim Yapı'dan Afrika atağı!

Kalekim Genel Müdürü Altuğ Akbaş, "Yeni dönemde Afrika pazarına daha fazla odaklanarak, bu kıtadaki etkinliğimizi artıracağız. Yapı kimyasalları alanında özellikle Türkiye'ye yakın pazarlar olan Ortadoğu ve Afrika'da çeşitli yatırımlarla büyümeyi hedefliyoruz"dedi.

Kalekim, Batimat Fuarı’nda teknik çözümleriyle fark yarattı!

Yapı kimyasalları alanında Türkiye’de açık ara birinci olan Kalekim’in Avrupa’da da 5’inci sıraya yerleştiğini belirten Kalekim Genel Müdürü Altuğ Akbaş, “Bugün Kalekim markasıyla tam 70 ülkede, her yapıya özel teknik çözümler sunuyoruz” dedi.

Kalekim yüzde 20 büyüme hedefliyor!

2014'ü 250 milyon TL satış ile tamamlayan Kalekim, bu yıl yüzde 20 büyüme hedefliyor. Önümüzdeki dönemde ihracata da ağırlık verecekerini söyleyen Genel Müdür Altuğ Akbaş, yurtdışı ile üretim yapacak.

Kim Kardashian ve Kanye West, Los Angeles'taki malikanelerini satışa çıkardı!

Düğünü günlerce konuşulan Kim Kardashian ve Kanye West, ABD sevsin ya da sevmesin dünyanın en gözde sanatçılarından sayılıyor. 2013'te aldıkları Los Angeles'taki bu malikaneyi satışa çıkardıkları iddia ediliyor.

Köy yerleşik alan tespitini kim yapar?

Belediye alanları dışındaki, inşa edilmiş yapıların toplu olarak bulunduğu yerlerde mevcut binaların en dışta olanlarının dış kenarlarından geçirilen çizginin içinde kalan alan köy yerleşik alan tespiti kim yapar?

Valiyi kim atar?

Kanun, tüzük, yönetmelik ve Hükumet kararlarının neşir ve ilanını ve uygulanmasını sağlamak ve Bakanlıkların talimat ve emirlerini yürütmekle görevli olan valiyi kim atar? Vali atamaları nasıl olur?

Yeni İstanbul Valisi kim oldu?

15 Eylül 2014 tarihli ve 2014/ 6780 sayılı Kararname gereğince, bazı illerin valilerinde değişiklikler yapıldı. Peki Yeni İstanbul Valisi kim oldu? İstanbul'un yeni valisi kimdir?

TOKİ'nin sahibi kim?

Konut ve kentleşme sorunlarının çözülmesi ve üretimin artırılarak işsizliğin azaltılması için kurulan; yoksul, alt, dar ve orta gelir gruplarına yönelik konut üreten TOKİ'nin sahibi kim?

İstihkak davasını kim açar?

İstihkak davası ise malikin, haklı bir nedene dayanmayan dolaysız zilyete karşı açabileceği bir dava türü olarak tanımlanıyor. Peki, istihkak davasını kim açar? İstihkak davasının şartları nelerdir?

İskanı kim alır?

İnşaat çalışmaları sona eren ve tasdikli projesine uygun olarak inşa edilen binada yasal olarak oturuma izin verildiğini gösteren belge olan iskanı kim alır? İskan nasıl alınır?

Altuğ Akbaş kim Haberi

Altuğ Akbaş kim

Altuğ Akbaş kimdir?

Altuğ Akbaş, 1969 İstanbul doğumlu. 1992’de İTÜ Makine Mühendisliği Fakültesini bitirdiğim yıl Kale Grubu’nda işe başlayan Altuğ Akbaş, aynı yıl Marmara Üniversitesi’nin İşletme Enstitü programını bitirdi.


Kale Grubu’nun 4 şirketinde görev yaptı. 1992-2003 yılları arasında Kale Pazarlama şirketinde Planlama, Satış ve Pazarlama konusunda görevler aldıktan sonra, 2003 yılında Kaleseramik Pazarlama Satış Grup Müdürlüğü görevine atandı. 


2008’de Kaledekor’un Genel Müdürü oldu. 2011 yılının Mart ayında da Kalekim’de Satıştan Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı olarak görev yapmaya başladı. 


Altuğ Akbaş, Kalekim Genel Müdürlük görevine Temmuz 2013’te getirildi.

Altuğ Akbaş'ın mesajı:

"Ülkemizde yapı kimyasalları sektöründeki standart eksikliği ve kayıt dışı üretimin yanı sıra sektörde yaşanan bir diğer önemli sorun ise eğitim. Bu konuda, tüketici ve uygulayıcıların bilinçlendirilmesi için tüm şirketlerin daha aktif roller üstlenmesi gerektiğini düşünüyoruz.

Kalekim...