19 / 05 / 2024

Altun Gıda İhtiyaç Tüketim Maddeleri İnşaat Sanayi Tic. A.Ş

Altun Gıda İhtiyaç Tüketim Maddeleri İnşaat Sanayi Tic. A.Ş

Adese Alışveriş Merkezleri Ticaret A.Ş Marmamra Bölgesi'nde bulunan 12 şubesini Happy Center'a sattı...

Suberta İnşaat Gıda Ve İhtiyaç Maddeleri Ticaret Sanayi Limited Şirketi İstanbul Şubesi açıldı!

Suberta İnşaat Gıda Ve İhtiyaç Maddeleri Ticaret Sanayi Limited Şirketi İstanbul Şubesi Beykoz’da 640 bin TL sermaye bedeli ile Ata Beğendik tarafından açıldı.

Kızılağaç Emlak İnşaat Tekstil Gıda Otomotiv Turizm Dış Ticaret Ve Sanayi Ticaret  Limited Şirketi kuruldu!

Kızılağaç Emlak İnşaat Tekstil Gıda Otomotiv Turizm Dış Ticaret Ve Sanayi Ticaret  Esenyurt’ta  300 bin TL sermaye bedeli  ile Erhan Altun tarafından kuruldu.

Altun Vinç Kiralama Tekstil İnşaat Gıda Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Altun Vinç Kiralama Tekstil İnşaat Gıda Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Bahçelievler'de 200 bin TL sermaye bedeli ile Saliye Altuntaş tarafından kuruldu.

Less Mimarlık Mühendislik İnşaat Gıda İç ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu! 

Less Mimarlık Mühendislik İnşaat Gıda İç ve Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Beyoğlu'nda 50 bin TL sermaye bedeli ile Ezgi Altun tarafından ortaklığıyla kuruldu.

Kiler GYO Esenyurt'taki deposunu 7 yıllığına Altun Gıda'ya kiraladı!

Kiler Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı tarafından Kamuoyu Aydınlatma Platformu'nda yapılan yazılı açıklamaya göre Kiler GYO Esenyurt'taki deposunu Altun Gıda'ya kiraladığını bildirdi. 

Kiler GYO Esenyurt'taki deposunu Altun Gıda'ya kiraladı!

Kiler Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı tarafından bugün Kamuoyu Aydınlatma Platformu'nda yapılan yazılı açıklamaya göre Kiler GYO Esenyurt'taki deposunu Altun Gıda'ya kiraladı.

Ba Gayrimenkul İnşaat Gıda Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Ba Gayrimenkul İnşaat Gıda Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi Bilal Altun tarafından 100 bin TL sermaye ile bugün kuruldu. 

Deniz İnşaat Elektirik İhtiyaç Maddeleri Temizlik Gıda Akaryakıt Ticaret Sanayi Limited Şirketi kuruldu!

Deniz İnşaat Elektirik İhtiyaç Maddeleri Temizlik Gıda Akaryakıt Ticaret Sanayi Limited Şirketi 100 bin TL sermaye ile bugün Mehmet Şahin Deniz, Remzi Deniz imzasıyla kuruldu.

Altunlar Emlak İnşaat Gıda Turizm Pazarlama Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Altunlar Emlak İnşaat Gıda Turizm Pazarlama Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Hüseyin Altun tarafından 200 bin TL sermaye ile 18 Şubat'ta Sultangazi, Gazi Mahallesi, İsmetpaşa Caddesi'nde kuruldu.

Altaş Group Gıda Turizm İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Altaş Group Gıda Turizm İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Muhammed Kalbitaş ve Semra Altun ortaklığıyla 10 bin TL sermaye ile 26 Ocak'ta Esenyurt, Üçevler Mahallesi, 916. Sokak'ta kuruldu.

Anbe İnşaat Gıda ve İhtiyaç Maddeleri Ticaret Sanayi Limited Şirketi kuruldu!

Anbe İnşaat Gıda ve İhtiyaç Maddeleri Ticaret Sanayi Limited Şirketi 10 Mart 2015'te, 20 bin TL sermaye bedeli ile Beykoz'da Nuri Beğendik Müdür Temsil ve ilzama yetkililiğinde kuruldu.

Veda Turizm Madencilik Gıda ve İhtiyaç Maddeleri Ticaret Limited Şirketi Sultangazi Şubesi açıldı!

Veda Turizm Madencilik Gıda ve İhtiyaç Maddeleri Ticaret Limited Şirketi Sultangazi Şubesi, Osman Yücel Şube Müdürlüğü'nde 1.000 TL'lik sermaye ile 29 Ocak'ta kuruldu.

Molak İnşaat Malzemeleri Nalburiye Çiçekçilik Gıda İhtiyaç Maddeleri Pazarlama Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Molak İnşaat Malzemeleri Nalburiye Çiçekçilik Gıda ve İhtiyaç Maddeleri Pazarlama Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Salih Molak tarafından 10 bin TL'lik sermaye ile 29 Aralık'ta kuruldu.

Altun Gıda İhtiyaç Tüketim Maddeleri İnşaat Sanayi Tic. A.Ş Haberi

Altun Gıda İhtiyaç Tüketim Maddeleri İnşaat Sanayi Tic. A.Ş

Adese Alışveriş Merkezleri Ticaret A.Ş'den özel durum açıklaması;


Açıklanacak Özel Durum/Durumlar: 


Şirketin verimlilik artırıcı yeniden yapılanma sürecinde; operasyonel yükünü olumsuz yönde etkileyen İstanbul'da 10 ve Kocaeli'de 2 olmak üzere Marmara Bölgesi'ndeki 12 şubesinin, stok ve araç filosu hariç 19 Milyon TL'ye Happy Center'a (Altun Gıda İhtiyaç Tüketim Maddeleri İnşaat Sanayi Tic. A.Ş.) varlık devri yöntemi ile satışı için sözleşme imzalanmıştır. Satıştan elde edilen gelir, Adese'nin daha verimli lokasyonlarda büyümesi için...