29 / 04 / 2024

Altunbüken Ümraniye projesi

Altunbüken Ümraniye projesi

Altunbüken Holding, gayrimenkul sektörüne Relux markasıyla girdi. Projelerini konseptlere ayıran Relux, Ümraniye’de ofis, Ataşehir’de rezidans projesine başladı.

Pırlanta Ümraniye Eylül'de satışta! Yeni proje! 

Pırlanta Ümraniye projesi, Erkan İnşaat imzasıyla İstanbul Ümraniye'de inşa ediliyor. Projede satışların Eylül ayında başlaması planlanıyor. Peki Pırlanta Ümraniye'de hangi tip konutlar var? İşte detaylar...

Goldbender Global Investment Gayrimenkul Anonim Şirketi kuruldu!

Goldbender Global Investment Gayrimenkul Anonim Şirketi bugün Üsküdar'da 50 bin TL sermaye bedeli ile Cem Altunbüken ve Sinan Altunbüken ortaklığında kuruldu.

Referans Ümraniye projesi resmen başlıyor! Kiler GYO'dan Emlak Konut GYO arazisine 341 konutluk yeni proje!

Referans Ümraniye projesi resmen başlıyor. Emlak Konut GYO arazisinde hayata geçirilecek olan Kiler GYO-Biskon Yapı Referans Ümraniye projesi 593 milyon 677 bin 593 TL'ye mal olacak.

Referans Ümraniye geliyor! Kiler GYO-Biskon Yapı'dan Emlak Konut GYO arazisine 341 konut ve ve 46 dükkanlık yeni proje!

Referans Ümraniye projesi için düğmeye basıldı. Kiler GYO-Biskon Yapı Referans Ümraniye projesi 592 milyon 758 bin 693 TL'ye mal olacak.

May İnşaat Ümraniye projesi nerede? May İnşaat Ümraniye fiyat listesi!

May İnşaat Ümraniye projesi nerede sorusunun yanıtı ve May İnşaat Ümraniye fiyat listesi haberimizde yer alıyor. İşte May İnşaat Ümraniye projesi ile ilgili detaylar...

May İnşaat'tan Ümraniye Hekimbaşı'na 591 konutluk yeni proje geliyor! 

May İnşaat Ümraniye projesi için düğmeye bastı. Ümraniye Hekimbaşı'nda kentsel dönüşüm projesi olarak yükselecek olan projede 591 konut ve 28 dükkan yer alacak.

Erzurum Palandöken TOKİ'de 85 bin 120 TL peşinatla 3+1!   

TOKİ Erzurum Palandöken 2022 projesi tüm detaylarıyla açıklandı. Peki, TOKİ Erzurum Palandöken ilçesinde kaç sosyal konut inşa edilecek? TOKİ Erzurum Palandöken ilçesinde inşa edilecek konutların fiyatları ne kadar? İşte tüm ayrıntılarıyla 10 soruda TOKİ Erzurum Palandöken sosyal konut projesi... 

Sur Yapı Ümraniye projesi nerede? Sur Yapı Ümraniye fiyat listesi!

Sur Yapı Ümraniye projesi nerede sorusunun yanıtı ve Sur Yapı Ümraniye fiyat listesi haberimizde yer alıyor. İşte Sur Yapı Ümraniye projesi ile ilgili merak edilen tüm detaylar...

Akyapı Ümraniye Projesi için geri sayım başladı!

Konut projeleri için düğmeye basan Akyapı Ümraniye projesi için Eylül ayında lansmana çıkmaya hazırlanıyor.

Akyapı Ümraniye projesi Eylül'de satışta!

Yeni yatırımlar için düğmeye basan Akyapı Ümraniye projesini Eylül ayı içerisinde satışa çıkarıyor...

Sur Yapı Ümraniye projesi ön talep topluyor! Yeni proje!

Sur Yapı İstanbul Ümraniye'de yeni bir proje hayata geçiriyor. Ön talep toplanan projede yer alan 2+1 konutların fiyatları 3 milyon TL'den başlıyor...

Emlak Konut GYO Ümraniye Kentsel Dönüşüm Projesi değerleme raporu!

Emlak Konut GYO, Ümraniye Kentsel Dönüşüm Projesi için hazırlatılan 2020 yıl sonu gayrimenkul değerleme raporunu yayınladı. 

Ümraniye'ye 250 dönüm arazide spor köyü projesi geliyor!

Ümraniye Belediye Başkanı İsmet Yıldırım, Ümraniye'ye yapılan yatırımlara ilişkin açıklamalarda bulundu. Yıldırım, "Hekimbaşı tarafında 250 dönüm arazi üzerinde 22 ayrı dalda spor yapılabilecek, 350-400 milyon liraya mal olacak bir spor köyü projesi var" dedi.

Altunbüken Ümraniye projesi Haberi

Altunbüken Ümraniye projesi

Kıymetli maden ve kuyumculuk sektöründe faaliyet gösteren Altunbüken Holding, 25 yıldır taahhüt alanında yer aldığı inşaat sektöründe, gayrimenkul işine Relux markası ile girdi. Altunbüken, projelerini konseptlere ayırarak hayata geçirecek. Altunbüken Holding ve Relux Yönetim Kurulu Başkanı Cem Altunbüken, 400 milyon liralık cirolarını gayrimenkul projeleriyle birlikte 3 yıl içinde 1 milyar liraya ulaştırmayı hedeflediklerini söyledi.


4 ayrı konsept

Cem Altunbüken, dört farklı konsept belirlediklerini belirterek, “Kidz konseptiyle, çocuklu aileler için uygun özellikte konutlar geliştiriyoruz. Xpand Life konseptiyle ofis ve evlerde daha geniş alanlara yer veriyoruz. Diğer konseptlerimiz ise Flexx ve Ecolux” diye konuştu.


Projeler peş peşe

Relux, İstanbul Ümraniye’de Relux RSO 50 Suit&Office projesini geliştiriyor. Bu projeden 120 milyon TL’lik gelir hedefleniyor. Satışların yüzde 40’ının tamamlandığı projede ofisler metrekaresi ortalama 10 bin TL’den satılıyor....