28 / 04 / 2024

Altunhan İnşaat

Altunhan İnşaat

Altunhan İnşaat Beylikdüzü'nde bir konut projesine bir de Beylikdüzü Residence adıyla bir ticari projeye imza atacak. Firma Beylikdüzü Residence'ta detayları henüz belirlememiş olsa da konutların çalışmalarına 20 gün sonra başlayacak.

Altunhan Suite fiyat listesi!

Altunhan İnşaat tarafından Beylikdüzü'nde inşa edilen Altunhan Suite projesinde satış süreci başladı. Peki projede fiyatlar ne kadar? İşte Altunhan Suite fiyat listesi...

Altunhan Suite Beylikdüzü satışta! Yeni proje!

Altunhan İnşaat tarafından Beylikdüzü'nde inşa edilen Altunhan Suite projesinde satış süreci devam ediyor. Projede daire fiyatları 599 bin TL ile 2 milyon 700 bin TL arasında değişiyor.

Öztaş Yalitim Emlak Inşaat Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Öztaş Yalıtım Emlak İnşaat Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Beşiktaş'ta 20 bin TL sermaye bedeli ile Vedat  Taş tarafından kuruldu.

Altunhan Beylikdüzü projeleri nerede?

Altunhan İnşaat tarafından Beylikdüzü'nde hayata geçirilecek olan projeler konut ve ticari birim olarak dizayn edildi. Konut projesinin çalışmalarına 20 gün sonra başlanack. Beylikdüzü Residence adıyla yükselecek olan ticari projenin detayları henüz belli

Altunhan İnşaat Beylikdüzü projeleri!

Altunhan İnşaat Beylikdüzü projeleri konut ve ticari proje olarak yükselecek. Beylikdüzü Residence adıyla yükselecek olan ticari projenin detayları henüz belli değil. Konut projesinin çalışamlarına ise 20 gün sonra başlanıyor.

Altunhan İnşaat Beylikdüzü Residence iletişim!

Altunhan İnşaat Beylikdüzü Residence projesinde detaylar henüz belirlenmedi. Beylikdüzü Residence projesi iş ve yaşam alanlarından meydana gelecek. İşte Altunhan İnşaat Beylikdüzü Residence iletişim bilgileri...

Altunhan İnşaat Beylikdüzü Rezidans!

Altunhan İnşaat Beylikdüzü Rezidans projesinde detaylar henüz belirlenmedi. İş ve yaşam alanı olarak tasarlanan Altunhan İnşaat Beylikdüzü Rezidans projesi firmanın kendi arsası üzerinde inşa edilecek.

Altunhan İnşaat Beylikdüzü Residence Projesi!

Altunhan İnşaat'ın yeni projesi Beylikdüzü Residence projesi iş ve yaşam alanlarından meydana gelecek. Firma ayrıca yine 20 gün sonrasında Beylikdüzü'nde bir konut projesine başlayacak.

Altunhan İnşaat Beylikdüzü'nde 2 yeni projeye imza atacak!

Altunhan İnşaat Beylikdüzü'nde bir konut projesine bir de Beylikdüzü Residence adıyla bir ticari projeye imza atacak. Firma Beylikdüzü Residence'ta detayları henüz belirlememiş olsa da konutların çalışmalarına 20 gün sonra başlayacak.

Hitit Inşaat'ın hesaplarına el konunca taşeron firmalar mağdur oldu!

Namazgah Barajı'nı yapan Hitit İnşaat'ın taşeron olarak çalıştırdığı 15 firma alacaklarını tahsil edemeyince, isyan bayrağını açtı. Hitit İnşaat'tan 42 bin lira alacağı olan Kemal Hafriyat, firmayı yarın mahkemeye vermeye hazırlanıyor.

Kırklareli Lüleburgaz çarşı'sının inşaat sözleşmesi imzalandı

Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı'nın (GYO) ihaleye çıkardığı Kırklareli Lüleburgaz çarşı İnşaatı İle Altyapı ve çevre Düzenleme İnşaatı İşleri'nin sözleşmesi Mehmet Cihangir Yücel İnşaat Yüksek Mühendisi ile imzalandı

Gül İnşaat'ın Vista Residence 4 projesinde 250 bin TL'ye 2+1!

Gül İnşaat'ın Vista Residence 4 adlı projesinde 2+1'ler 250 bin TL ila 285 bin TL'ye; 3+1'ler ise 300 bin TL ila 395 bin TL'ye satılıyor. Peşin ödemelerde yüzde 10 indirim uygulanıyor

Nish Adalar'ın inşaatında son durum!

Özyazıcı İnşaat'ın Maltepe Süreyyapaşa'da inşa ettiği Nish Adalar projesinin inşaatını www.havadanemlak.com 'un uçuş ekibi görüntüledi  

Altunhan İnşaat Haberi

Altunhan İnşaat

Altunhan İnşaat 2 yeni projeye imza atacak. Hayata geçireceği projelerden biri Beylikdüzü Residence hakkında henüz detaylar belli olmadı. İş ve yaşam alanı olarak inşa edilecek proje mülkiyeti Altunhan İnşaat'a ait olan arsa üzerinde yükselecek. 


Altunhan İnşaat'ın diğer projesi ise konut projesi olacak. Henüz detaylar netleşmemiş olsa da İhlas 2'nin yakınındaki alanda emniyetin önünde yer alacak. Detaylar ise 20 gün sonra belli olacak. Firma daha önceden de Sultangazi Habipler'de proje inşa etmişti. 


0212 595 1 595

http://www.altunhan.com.tr/

Kübra...