07 / 05 / 2024

Altunizade 16 yıldır yapılması istenilen otel

Altunizade 16 yıldır yapılması istenilen otel

Danıştay, Üsküdar Altunizade’de 16 yıldır otel yapılmak istenen ve büyük kısmı park olan arazi için onay vermedi. Mahkeme, projenin bölgedeki trafik yoğunluğunu arttırıp yeşil alanı azalttığına dikkat çekti.

Bursa Yıldırım'da 5 adet iş yeri 16 milyon 500 bin TL'den başlayan fiyatlarla satılıyor!

Bursa ili Yıldırım Belediye Başkanlığı, Bursa ili, Yıldırım ilçesi, Samanlı ve Karapınar mahallelerinde yer alan 6 adet gayrimenkulü satıyor. İşte ayrıntılar...

16 yıldır kentsel dönüşümle hak sahibi olduğu evin tapusunu alamadı! 

Melih Gökçek’in başlattığı kentsel dönüşüm kapsamında yapılan çekilişte evi bodrum katından çıkan Ankaralı Hüseyin Şeremet, 16 yıldır verilen sözün tutulmasını bekliyor.

Murat Yıldırım'dan eşine 16 milyonluk hediye ev!

Yakışıklı oyuncu Murat Yıldırım, 2016 yılında dünya evine girdiği İmane Elbani'ye Beykoz'dan 16 milyon TL'lik lüks bir ev aldı...

Murat Yıldırım Acarkent'ten 16 milyon TL'ye ev aldı!

Murat Yıldırım, Arap hayranları Nişantaşı’ndaki evini öğrenince, Acarkent’ten yeni bir ev aldı. Ünlü oyuncu, Faslı eşi İmane Elbani’yle oturacağı beş katlı yeni aşk yuvasına 16 milyon TL ödedi.

Binali Yıldırım: Şehirleri yeni baştan imar ettik!

AK Parti Genel Başkanvekili ve Başbakan Binali Yıldırım, son 16 yıllık dönemde şehirleri adeta yeni baştan imar ettiklerini söyledi.

Binali Yıldırım'dan Sahara Tüneli müjdesi!

16 Nisan Referandumu öncesinde Artvin halkına Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemi’ni anlatmak üzere Artvin’e gelen Başbakan Binali Yıldırım Artvin’e doğalgazın geleceğini ve Sahara Tüneli’nin de yapılacağını müjdeledi.

Adana Belediye Evleri Dönüşüm Projesi 2 yıldır onay bekliyor!

Adana'nın merkez Çukurova İlçesi'ndeki 7 bin hak sahibini ilgilendiren, 6 milyar liralık yatırımla 16 bin konut yapılması planlanan Belediye Evleri Mahallesi Kentsel Dönüşüm Projesi, Çevre ve Şehircilik Bakanlığı'nda 2 yıldır onay bekliyor.

Altunizade’de 16 yıldır yapılması istenilen otele ret!

Danıştay, Üsküdar Altunizade’de 16 yıldır otel yapılmak istenen ve büyük kısmı park olan arazi için onay vermedi. Mahkeme, projenin bölgedeki trafik yoğunluğunu arttırıp yeşil alanı azalttığına dikkat çekti.

Öz Yıldırım Lojistik Elektrik İnşaat Temizlik Maddeleri Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Öz Yıldırım Lojistik Elektrik İnşaat Temizlik Maddeleri Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi 16 Şubat 2015'te, 20 bin TL sermaye ile Kadıköy'de, Hakan İnce Müdürlüğü'nde kuruldu.

Bayrampaşa Yıldırım 1116 parsel imar planı 4 Ağustos'ta askıdan indiriliyor!

Bayrampaşa Yıldırım Mahallesi, 7/1 pafta, 1116 parsele ilişkin 1/5000 ölçekli imar plan tadilatı, 4 Ağustos 2014'te askıdan indiriliyor. İstanbul Büyükşehir Belediyesi, planı 16 Mayıs'ta onayladı. İşte o plan...

Bendevi Palandöken: 16 yıldır bekleyen bir AVM yasası var!

Bendevi Palandöken "Türkiye'de artık farklı bir sistem var, 16 yıldır bekleyen bir AVM yasası var. Perakende Sektörü Yasa Tasarısı ne hikmetse gündeme gelmiyor, gelse de yabancı sermayenin lobileri bunu engelliyor" dedi

Binali Yıldırım: 3. havalimanı ihalesinde hedefimiz 3 teklif!

Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Yıldırım ''İstanbul'a yapılacak yeni havalimanı ihalesi için 16 firmanın şartname almış olması iyi bir şey. Bu büyük bir proje, hayalci olmayalım. 8-10 teklif beklentimiz yok'' dedi.

Binali Yıldırım: İnşaat ettiğimiz bölünmüş yol 16 bin kilometre!

Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Binali Yıldırım, inşa edilen bölünmüş yol uzunluğunun 16 bin kilometre kareye ulaştığını belirterek, ''Yapılan bu bölünmüş yolların yakıt ve zaman tasarrufu katkısı 14,4 milyar lirayı aşmaktadır'' dedi...

Altunizade 16 yıldır yapılması istenilen otel Haberi

Altunizade 16 yıldır yapılması istenilen otel

1991’deki planlarda Abdullah Ağa Vakfı adına kayıtlı arazinin, 4 bin 720 metrekaresi konut, 13 bin 200 metrekaresi park alanı olarak belirlendi. Vakıflar Müdürlüğü 2012’de bir imar planı değişikliği teklifinde bulunarak alanın 9 bin 920 metrekarelik kısmının yeşil alan, 8 bin metrekarelik kısmının 15.50 metre yüksekliğinde otel yapılacak şekilde düzenlenmesini önerdi.


Plan değişikliğine İBB İmar ve Şehircilik Daire Başkanlığı Planlama Müdürlüğü’nün yeşil alanı azalttığı, Ulaşım Daire Başkanlığı’nın da trafiği arttırdığı gerekçesiyle olumsuz görüş vermesine karşın teklif İBB Meclisi’nden 31 Ekim 2014’te geçti. Dönemin CHP’li Meclis Üyeleri Serdar Bayraktar, Mehmet Yıldız ve Doğan Tekel planın iptali için idare mahkemesine başvurdu. İstanbul 10. İdare Mahkemesi davayı reddetti. Davacılar kararı temyiz etti. İtirazı değerlendiren Danıştay 6. Dairesi plan değişikliğiyle trafik yoğunluğunun bölge ulaşımına etkisinin...