04 / 05 / 2024

Altunize Mahallesi Raufpaşa Hanı

Altunize Mahallesi Raufpaşa Hanı

Üsküdar Belediyesi'nin, Altunize Mahallesi Raufpaşa Hanı Sokak üzerinde bulunan 1000 metrekarelik alanda cami inşaatı yapmak istemesi üzerine mahalle sakinleri bir süre önce araçlarını park ederek inşaata engel olmak istedi...

Silivri Selimpaşa Mahallesi 1/5000 ölçekli plan tadilatı askıda!

Silivri ilçesi, Selimpaşa Mahallesi, Selimpaşa Kavşağı ve Çevresine ilişkin 1/5000 ölçekli 30 Kasım 2022 tasdik tarihli plan tadilatı askıya çıkarıldı.

İdlib'te briket evlerden Bursa Mahallesi inşa edilecek!

İnsan Hak ve Hürriyetleri (İHH) İnsani Yardım Vakfı Suriye'nin İdlib kentinde briket evlerden Bursa Mahallesi kuracak.

Elazığ Rüstempaşa Mahallesi'nde ağır hasarlı binalar yıkılıyor!

Elazığ'da Sivrice'de 24 Ocak'ta yaşanan depremde en fazla hasar gören mahallelerden biri olan Rüstempaşa'da ağır hasarlı binaların yıkımı devam ediyor. Mahalle sakinleri, süreç hakkında yetkililerin bilgilendirme yapmadıklarını ileri sürdü...

Pekcanlar Market İnşaat Sanayi İhracat Ticaret Limited Şirketi İstanbul Mecidiyeköy Mahallesi Şubesi açıldı!

Pekcanlar Market İnşaat Sanayi İhracat Ticaret Limited Şirketi İstanbul Mecidiyeköy Mahallesi Şubesi bugün 10 bin TL sermaye bedeli ile açıldı. 

Sultangazi Yayla Mahallesi'ndeki taşınmazların planı askıda!

Sultangazi Yayla Mahallesi'nde A ve B ile 313, 314, 315, 316, 317, 318, 319, 320, 321, 322, 323, 337, 338, 339, 358, 359, 360, 364, 369, 372, 382, 492, 497, 498, 500, 502, 550, 551, 556, 575, 576, 577, 578, 579 ve 580 parsel sayılı taşınmazları içeren plan askıda...

Pendik Belediyesi'nden Kaynarca Mahallesi'ne spor kompleksi!

Pendik Belediye Başkanlığı, Kaynarca Mahallesi'nde açık ihale usulü ile spor kompleksi yaptıracak. Spor Kompleksinin ihalesi 13 Kasım'da...

Kemalpaşa OSB'de 5 milyon TL'ye icradan satılık fabrika!

İzmir İli, Kemalpaşa İlçesi, Ansızca Mahallesi, Kemalpaşa Organize Sanayi Bölgesi'nde yer alan fabrika vasıflı gayrimenkul 5 milyon 66 bin TL bedel ile icradan satışa çıkarıldı. 

Silivri Fatih Mahallesi imara açılıyor!

Silivri Fatih Mahallesi ve Cumhuriyet Mahallesi’nin bir kısmını kapsayan 1/1000 Ölçekli Koruma Amaçlı Uygulama İmar Planı, bir ay süresince askıya çıkarıldı. Fatih Mahallesi ve Cumhuriyet Mahallesi, askı sürecinin ardından imara açılacak.

Kocaeli Mehmetağa Mahallesi semt meydanına kavuşuyor!

Başiskele Mehmetağa Mahallesi’nin açık alan ve otopark ihtiyacını karşılayacak semt meydanının son düzenlemeleri yapılıyor.

Bursa Değirmenlikızık'a Osmanlı Mahallesi kuruluyor!

Tarihi Kızık köylerinden biri olan Değirmenlikızık’ta Osmanlı Mahallesi inşa ediliyor. Proje 3 bin 400 metrekare alan üzerinde hayata geçirilecek.

Konya Elitt Otel hizmete açıldı!

Konya'nın Selçuklu Mahallesi 24 Ağustos Bulvarı üzerinde inşa edilen Elitt Otel hizmete açıldı. 33 odalı otel, 68 yatak kapasitesine sahip.

Arnavutköy Sazlıbosna Mahallesi Meydanı açıldı!

Arnavutköy Sazlıbosna Mahallesi Meydanı düzenlenen törenle hizmete açıldı. Törende konuşan Belediye Başkanı Haşim Baltacı alt yapı çalışmalarında sona yaklaşıldığını söyledi.

Maltepe'nin 11'nci semt pazarı Girne Mahallesi'nde açıldı!

Maltepe Belediyesi, binlerce kişinin imzası ve talebi üzerine ilçe genelindeki 11. semt pazarını Girne Mahallesi’nde açtı. Maltepe Belediye Başkanı Ali Kılıç, “Bizim için aslolan vatandaşa hizmet etmektir. Halkımıza hayırlı olsun” dedi.

Altunize Mahallesi Raufpaşa Hanı Haberi

Altunize Mahallesi Raufpaşa Hanı

Üsküdar'da belediyenin ruhsatlı cami inşaatına karşı çıkan bir grup 'Validebağ Korusu tehlikede' iddiasıyla eylem yaptı.


Üsküdar Belediyesi'nin, Altunize Mahallesi Raufpaşa Hanı Sokak üzerinde bulunan 1000 metrekarelik alanda cami inşaatı yapmak istemesi üzerine mahalle sakinleri bir süre önce araçlarını park ederek inşaata engel olmak istedi. Bunun üzerine belediye ekipleri dün şafak vakti cami yapılacak alana bırakılan araçları yediemin otoparkına çekti. Bölgede toplanmaya başlayan çevre sakinleri "Validebağ Korusu tehlikede" iddiasıyla eylem yapıp yeni bir cami inşaatına karşı çıktı. Akşam saatlerinde de toplanan grup ile zabıta arasında gerginlik yaşandı. Gerginliğe polis müdahale etti. Belediye Başkanı Hilmi Türkmen ise yazılı bir açıklama yaparak "İnşaatın koruya taşacak hiçbir yanı yoktur. Ruhsata bağlı bir cami projesidir"...