24 / 07 / 2024

altyapı çevre düzenmele işi ihalesi

altyapı çevre düzenmele işi ihalesi

Pendik'te Dolayoba Mah. 0 Ada 3939 parselde 379 adet konut, adaiçi altyapı ve çevre düzenleme inşaatı yapım ihalesi 23 Temmuz 2013'te yapılacak...

TOKİ'den Şehitkamil Kuzeyşehir'de altyapı ve çevre düzenlemesi işi ihalesi!

Gaziantep İli Şehitkamil İlçesi Kuzeyşehir Genel Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi (E-İHALE) ihalesi 8 Eylül tarihinde saat 14:30'da yapılacak.

İBB'den Rumelihisarı'nda altyapı, çevre düzenlemesi ve satış ihalesi!

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanlığı, Beşiktaş İlçesi'ne bağlı Rumelihisarı Mahallesi'nde altyapı, çevre düzenlemesi ve satış işi ihale ediyor..

Park Mavera'nın otopark ve çevre düzenlemesinin kabul tutanağı onaylandı!

Emlak Konut güvencesiyle Başakşehir Kayabaşı'nda inşa edilen Park Mavera projesinin 983 ada 1 parseldeki tüm bloklar ile bu bloklara ait otopark, altyapı ve çevre düzenleme işlerinin kısmi geçici kabulü yapıldı.

Evvel İstanbul'un otopark ve çevre düzenlemesinin kabul tutanağı onaylandı!

Evvel İstanbul projesinin otopark, altyapı ve çevre düzenleme işlerinin kısmi geçici kabulü yapıldı. Kısmi geçici kabul yutanağı dün tarihinde onaylandı.

Başakşehir altyapı çevre düzenleme ihalesi 17 Mayıs'ta!

Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı tarafından bugün Kamuoyu Aydınlatma Platformu'nda yapılan yazılı açıklamaya göre Başakşehir altyapı çevre düzenleme ihalesi 17 Mayıs'ta gerçekleşecek.

Aydın Söke'de üst yapı ve çevre düzenleme ihalesi!

Aydın Söke'de her türlü üst yapı, teknik altyapı ve çevre düzenlemesinin yapılması işi ihalesi 2 Mayıs'ta yapılıyor..

TOKİ Diyarbakır çevre düzenleme ihalesi 8 Mayıs'ta!

TOKİ'nin Diyarbakır'da hayata geçireceği yatırımlar ve Altyapı Çevre Düzenlemesi İşi ihale edilecek.

TOKİ Mamak altyapı ve çevre düzenleme ihalesi bugün!

TOKİ'nin Ankara Mamak İlçesi 4’üncü Kolordu Komutanlığı Kışlası General Eşref AKINCI Kışlası Cami altyapı ve çevre düzenleme ihalesi bugün.

TOKİ Hakkari Üniversitesi çevre düzenlemesi inşaat ihalesi bugün!

Hakkari Üniversitesi; Zeynel Bey Merkez Kampüsüne Ait Merkezi Birimler Binaları İnşaatı İle Genel Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi yapım işi ihalesi bugün saat 14.30'da gerçekleşecek.

TOKİ Kağıthane Milli Arşiv Sitesi çevre düzenlemesi inşaat ihalesi bugün!

TOKİ İstanbul ili Kağıthane ilçesi Milli Arşiv Sitesi ait çevre emniyet duvarı, nöbetçi kulübeleri ile altyapı ve çevre düzenlemesi inşaatı yapım işi ihalesi bugün gerçekleşecek.

Bilecik çevre düzeni plan hükmü askıya çıktı!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı tarafından 5 Haziran 2015 tarihinde onaylanan Bilecik ili 1/ 100.000 ölçekli çevre düzeni plan hükmü değişikliği bugün askıya çıkarıldı...

Kocaeli Sakarya Bandı çevre düzeni planı askıda!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi tarafından Kocaeli Sakarya Kıyı Bandı Kültür ve Turizm Koruma ve Gelişim Bölgesi'ne ilişkin 1/25.000 ölçekli Çevre Düzeni Planı Revizyonu dün askıya çıkarıldı...

TOKİ Hakkari Üniversitesi çevre düzenlemesi inşaat ihalesi 21 Temmuz!

Hakkari Üniversitesi; Zeynel Bey Merkez Kampüsüne ait merkezi birimler binaları inşaatı ile genel altyapı ve çevre düzenlemesi işi yapım işi ihalesi 21 Temmuz 2015 tarihinde saat 14.30'da gerçekleşecek.

altyapı çevre düzenmele işi ihalesi Haberi

altyapı çevre düzenmele işi ihalesi


Pendik'te Dolayoba Mah. 0 Ada 3939 parselde 379 adet konut, adaiçi altyapı ve çevre düzenleme inşaatı yapım ihalesi açık ihale usulü ile 23 Temmuz 2013'te yapılacak. İşin süresi yer tesliminden itibaren 550 takvim günüdür. İhale İstanbul Büyükşehir Belediyesi İhale İşleri Müdürlüğü Merter ek hizmetler binası M. Nezihi Özmen Mah. Keresteciler Sitesi Kasım Sk. No. 62 Kat: 4 Merter Göngören İstanbul'da gerçekleşecek.


İlan detayı için