08 / 05 / 2024

altyapı işi ihalesi

altyapı işi ihalesi

Bilecik Bozüyük Organize Sanayi Bölgesi Müteşebbis Heyet Başkanlığı, 2. etap alanına ait altyapı yapım işi yaptıracak. Keşif bedeli 17 milyon 386 bin TL olarak açıklanmıştır. İhale, 19 Temmuz Perşembe günü saat 10:00'da yapılacak

TOKİ Van Lojman binası işi ihalesi bugün!

Van Defterdarlığı Hizmet Binası ve Lojman Binası İnşaat İle Altyapı Ve Çevre Düzenlemesi İnşaat İkmal İşi ihalesi bugün saat 14:30'da yapılacak.

TOKİ Rize 207 dükkan işi ihalesi bugün!

Rize İli, Merkez İlçesi, Çiftekavak Mahallesi Sanayi Alanı Projesi 207 Adet Dükkan İnşaatları ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi ihalesi bugün saat 11:30'da yapılacak.

TOKİ Kuzey Ankara Kent Girişi ihalesi 11 Ekim'de!

TOKİ Kuzey Ankara Kent Girişi 1 Adet Camii , 5 Adet Ticaret Merkezi , 2 Adet Soyunma Birimi, Peyzaj ve Rekreasyon Alanları İnşaatları İle Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi ihalesi 11 Ekim'de yapılacak. 

Manisa Salihli OSB'de altyapı yapım işi ihalesi 27 Temmuz'da!

Manisa Salihli Organize Sanayi Bölgesi Müteşebbis Heyet Başkanlığı, altyapı yapım işi ihalesi düzenliyor. İhale 27 Temmuz'da gerçekleşecek..

TOKİ Türk-Alman Üniversitesi 1. Etap inşaat danışmanlık işi ihalesi bugün!

TOKİ uygulamaları kapsamında Türk-Alman Üniversitesi, 1. Etap kampüs binaları inşaatları ile altyapı ve çevre düzenlemesi işi inşaat aşaması ve inşaat sonrası danışmanlık hizmetleri işi ihalesi bugün gerçekleşecek.

TOKİ Maltepe Başıbüyük'te 320 adet hait inşaatı yapım işi ihalesi bugün!

TOKİ İstanbul Maltepe Başıbüyük Mahallesi 320 adet hait, 1'er adet sosyal tesis ve kapalı otopark inşaatları ile altyapı ve çevre düzenlemesi işi yapım işi ihalesi bugün saat 14.30'da gerçekleşecek.

TOKİ Kayabaşı 3. Etap genel altyapı inşaatı yapım işi ihalesi bugün!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı İstanbul Kayabaşı 3. Etap genel altyapı inşaatı yapım işi ihalesi bugün saat 14:30'da Toplu Konut İdaresi Başkanlığı İstanbul Hizmet Binası'nda gerçekleşecek.

TOKİ Sivas Şarkışla'da 500 kişilik yurt yapım işi ihalesi bugün!

TOKİ Sivas Şarkışla 500 kişilik yurt binası ve sosyal tesis ile altyapı ve çevre düzenlemesi işi yapım işi ihalesi bugün saat 14:30'da gerçekleşecek.

TOKİ Kırıkkale'de 750 kişilik yurt yapım işi ihalesi bugün!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Kırıkkale'de 750 kişilik yurt ve 1 adet sosyal tesis ile altyapı ve çevre düzenlemesi işi ihalesi bugün saat 14:30'da gerçekleşecek.

TOKİ 8. paket danışmanlık hizmet alım işi ihalesi 31 Mart'ta!

TOKİ uygulamaları kapsamında yapım işlerinin inşaat aşaması ve inşaat sonrası 8. paket danışmanlık hizmet alımı işi yapım işi ihalesi 31 Mart'ta saat 11:30'da yapılacak.

TOKİ 7. paket danışmanlık hizmet alım işi ihalesi 31 Mart'ta!

TOKİ uygulamaları kapsamında yapım işlerinin inşaat aşaması ve inşaat sonrası 7. paket danışmanlık hizmet alımı işi yapım işi ihalesi 31 Mart'ta saat 11:00'de yapılacak.

TOKİ 6. paket danışmanlık hizmet alım işi ihalesi 30 Mart'ta!

TOKİ uygulamaları kapsamında yapım işlerinin inşaat aşaması ve inşaat sonrası 6. paket danışmanlık hizmet alımı işi yapım işi ihalesi 30 Mart'ta saat 11:30'da yapılacak.

TOKİ 5. paket danışmanlık hizmet alım işi ihalesi 30 Mart'ta!

TOKİ uygulamaları kapsamında yapım işlerinin inşaat aşaması ve inşaat sonrası 5. paket danışmanlık hizmet alımı işi yapım işi ihalesi 30 Mart'ta saat 11:00'de gerçekleşecek.

altyapı işi ihalesi Haberi

altyapı işi ihalesi



Bilecik-Bozüyük Organize Sanayi Bölgesi Müteşebbis Heyet Başkanlığı, Bilecik Bozüyük Organize Sanayi Bölgesi 2. etap altyapım işi yaptıracak. Yapılacak işte birim fiyat esası ve birim fiyatların her biri için geçerli olmak üzere işin tümüne indirim verilecek.



Kapalı zarf teklif alma usulü ile yapılacak olan ihale 19 Temmuz Perşembe günü saat 10:00'da yapılacak.



Noterde sözleşme imzalandıktan sonraki 5 gün içinde işe başlanacak olup 31 Ekim Çarşamba günü iş bitecek. 


Keşif bedeli olarak 17 milyon 386 bin TL , geçici teminat bedeli ise 1 milyon 217 bin TL olarak açıklanmıştır.


İlan için