26 / 07 / 2024

Altyapı ve enerji yatırımları kamulaştırma

Altyapı ve enerji yatırımları kamulaştırma

Resmi Gazete'de yayımlanan Bakanlar Kurulu kararlarına göre, Kahramanmaraş-Göksun Devlet Yolu Tlinelli Geçişi (kilometre: 60+577.9972+871.00) arasındaki yol yapım çalışmaları kapsamında taşınmazlar Karayolları Genel Müdürlüğü tarafından kamulaştırılacak..

Rovigo Turizm Otelcilik İnşaat Ve Enerji Anonim Şirketi kuruldu!

Rovigo Turizm Otelcilik İnşaat Ve Enerji Anonim Şirketi bugün Fatih'te 5 milyon TL sermaye bedeli ile Abdülşükür Endican tarafından kuruldu.

Rovigo Turizm Otelcilik İnşaat Ve Enerji Anonim Şirketi kuruldu!

Rovigo Turizm Otelcilik İnşaat Ve Enerji Anonim Şirketi bugün Fatih'te 5 milyon TL sermaye bedeli ile Abdülşükür Endican tarafından kuruldu.

Yüzücü Yapı Makina Ve Enerji Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Yüzücü Yapı Makina Ve Enerji Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Sultanbeyli'de 300 bin TL sermaye bedeli ile Hasan Yüzücü tarafından kuruldu.

Yalın Hafriyat Altyapı Ve İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi Kuruldu!

Yalın Hafriyat Altyapı Ve İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi Başakşehir’de 5 milyon TL sermaye bedeli ile Ceylan Yalınkılıç tarafından kuruldu.

Dse Danışmanlık Ve Enerji Limited Şirketi kuruldu!

Dse Danışmanlık Ve Enerji Limited Şirketi Ataşehir'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Alaettin Arda Sapankaya tarafından kuruldu.

Avera Aydınlatma Ve Enerji Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Avera Aydınlatma Ve Enerji Sanayi Ticaret Limited Şirketi Pendik'te 500 bin TL sermaye bedeli ile Hasan Taş tarafından kuruldu.

Evrim Teknoloji Ve Enerji Sistemleri İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Evrim Teknoloji Ve Enerji Sistemleri İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Kadıköy'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Naif Güler tarafından kuruldu.

Çandırlar Altyapı Ve Peyzaj Düzenleme Limited Şirketi kuruldu!

Çandırlar Altyapı Ve Peyzaj Düzenleme Limited Şirketi Bakırköy'de 2 milyon TL sermaye bedeli ile Osman Yarar tarafından kuruldu.

Çandırlar Altyapı Ve Peyzaj Düzenleme Limited Şirketi kuruldu!

Çandırlar Altyapı Ve Peyzaj Düzenleme Limited Şirketi bugün Bakırköy'de 2 milyon TL sermaye bedeli ile Kamil Türkkan ve Osman Yarar ortaklığında kuruldu.

Heybet Yapı İnş.Taah.Mimarlık Mühendislik Danışmanlık Hiz.Tur.Ve Enerji San.Dış Tic.Ltd.Şti. kuruldu!

Heybet Yapı İnş.Taah.Mimarlık Mühendislik Danışmanlık Hiz.Tur.Ve Enerji San.Dış Tic.Ltd.Şti. bugün Silivri'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Bülent Yılmaz tarafından kuruldu.

Zincir Otomotiv İnşaat Ve Enerji Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Zincir Otomotiv İnşaat Ve Enerji Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Tuzla'da 2 milyon TL sermaye bedeli ile Esat Ekşi tarafından kuruldu.

Green Depolama İnşaat Ve Enerji Anonim Şirketi kuruldu!

Green Depolama İnşaat Ve Enerji Anonim Şirketi bugün Sultanbeyli'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Hüseyin Hüsnü Şimşek tarafından kuruldu.

Tam Yol Altyapı Ve Üst Yapı Ürünleri Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Tam Yol Altyapı Ve Üst Yapı Ürünleri Ticaret Limited Şirketi bugün Kartal'da 50 bin TL sermaye bedeli ile Güven Aksakal tarafından kuruldu.

Altyapı ve enerji yatırımları kamulaştırma Haberi

Altyapı ve enerji yatırımları kamulaştırma
Altyapı ve enerji projelerine yönelik bir dizi kamulaştırma kararı alındı.Resmi Gazete'de yayımlanan Bakanlar Kurulu kararlarına göre, Kahramanmaraş-Göksun Devlet Yolu Tlinelli Geçişi (kilometre: 60+577.9972+871.00) arasındaki yol yapım çalışmaları kapsamında taşınmazlar. Karayolları Genel Müdürlüğü tarafından acele kamulaştırılacak.
Türkiye Elektrik İletim Anonim Şirketi Genel Müdürlüğüne ait "154 kV Mersin Doğalgaz Kombine Çevrim Santrali TM-Karacailyas Mevkii (ND) Enerji İletim Hattı (Yenileme) Projesi", Sivas ve Erzincan il sınırları içerisinde tesis edilecek Ayranlı Hidroelektrik Santrali, Aydın'ın Nazilli ilçesindeki kentsel dönüşüm ve gelişim proje çalışmaları, "380 kV (Çarşamba-Altınkaya) Brş. N-Cengiz Doğalgaz Kombine Çevrim Santrali TM (Giriş-Çıkış) Enerji İletim Hattı Projesi", Erzincan'ın Kemah ilçesinde tesis edilecek Deliçay Regülatörü ve Hidroelektrik Santrali, Artvin'in Yusufeli ilçesinde tesis edilecek Artvin Barajı ve Hidroelektrik Santrali, Sivas'ta yapılacak Alçe Hidroelektrik Santrali, Kars'ın Sarıkamış...